Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 07, 20:02)
prisiminiau, neem'as labai tinkantis sausai galvos odai, raso.
bet gal neturi?

drinks_cheers.gif Tikrai, nimbamedis turėtų tikt, juk ir Dr. Hauschka turi spec. losjoną, tinkantį pleiskanoms naikinti ir plaukų slinkimui mažinti smile.gif Pati esu naudojus, tik daugiau dėl plaukų drėkinimo - tikrai švelnučiai minkštučiai buvo.

Beje, pastebėjau keletą neigiamų atsiliepimų apie BEMA šampūną. Man jis labai tiko, ir putoja puikiai, ir plaukų nenusausina, ir šaknis puikiai sustiprino. Ir draugė jį naudojo, jai taipogi puikiausiai tiko.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 12 08, 12:47)
cia profesionali linija skirta salonams, reikes savaitgali pereiti ir paziureti g.gif
jis sertifikuotas ecocert ir cosmébio.

parašyk, ką pavyks sužinoti wink.gif

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 08, 12:53)
drinks_cheers.gif Tikrai, nimbamedis turėtų tikt, juk ir Dr. Hauschka turi spec. losjoną, tinkantį pleiskanoms naikinti ir plaukų slinkimui mažinti smile.gif

kažkaip susimąsčiau, kad gal plaukų sustiprinimui ir jūros dumbliai būtų neblogai, ką manot? Aišku, kvapelis tai laikytųsi geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, negaliu visko nuosekliai perskaityti, tai būčiau dėkinga už reziumė dėl fitolių. Jūsų manymu jų turėtų būti trumpas galiojiams ar kaip? Anksčiau esu pirkusi ekol. sert. morkų fitolį saul aliejuje, tai net 2 metai buvo galiojimas. Jei parašytumėt motyvuotai, kodėl turėtų būti trumpas galiojimas, aš paklausčiau savo tiekėjo iš UK. Jie patys gamina fitolius, tai gal detaliau aprašytų gamybos subtilumus. Beje prisiminiau, 1 fitolyje buvo įdėta rozmarino antioksidanto (nat. konservanto), matyt jis padeda išsaugoti. čia apie jį angl, o mano shope bus trumpai liet.k. Ant etiketės nebuvo parašyta, tik specifikacijoje, tai visai iš galvos išgaravo. Būtinai ant etiketės parašysiu. gal visgi į tuos ekol. sert. fitolius deda kažkokių nat. kosnervantų, bet neužrašo. Juk papratsai sudėtie nerašo, kad pvz:naudotos medetkos+aliejus, kai ir taip suprantame iš pavadinimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 08 gruodžio 2009 - 13:10
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 08, 11:45)
O kokio nr. reikia? ax.gif Parduotuvėse nebėra jau? g.gif

Siaip nesvarbu,svarbu,kad paziureciau kaip mano oda reaguoja,bet as pati baltos odos
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 08, 11:47)
ir as i ja dairausi, buvau rasakiloje, ten leidzia  tepliotis, net kadangi buvau pasidaziusi, tik ant rankos meginau.
jei esi vilniete, nulek i rasakila ismeginti. o jei nesi vilniete, o as visgi nusipirksiu, galesiu tau i indeli ikresti jos:) tik  ziuresi konsistensija ir kaip dengiasi ant odos, i spalva reikes nekreipti demesio,kadangi spalva gali buti ne tavo

O kur rakila randasi? As siaip ne Vln dabar gyvenu.
Papildyta:
O gal zinote kaip NVEY ECo maskuoklis maskuoja?
As jau perejau prie naturalios kosmetikos,tik liko dekoratyvine parinkt...Labai tuom dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 08, 12:59)
kaip temos eina, jau kokias tris praziosojau blink.gif
pasiguosiu, manes papraso, kad papasakociau apie koki savo nauja naturalistini atradima, o paskui ima mane aukleti kokia as durnele su tuo naturalumu, nes cheminiu priemoniu irgi yra brangiu ir geru, tai sakau ten ingriedientai vienodi i visas eina, gaunu atgal kad ta pati chemine medziaga gali buti skirtingos kokybes doh.gif ir cia is zmogaus kuris chemija savo darbe turetu ismanyt, na jau kaip gali buti koks SLS sampune is maksimos ir sampune ala shanel skirtingas, gal ir dar parabenai buna kokybiski doh.gif kaip sunervino kam klaust jei nei tiki nei domiesi nei supranti ir savo nepagrista nuomone tik nori prakisti, viskas nebepasakosiu niekam uztat nors mano vaikai ir anukai sveikesni bus ir netures triju akyciu doh.gif

Zinok as pasakysiu paprastai, man rodos chemikai is patirties gina savo moksla, jiems matyt ikalta kad gerai tas , anas, valgyt gert chemija gerai, nes vienas ta daro kitas ana. Mano teta chemike, nors dirba maisto pramonej, irgi gincijasi su manim issijuosusi kad chemija yra naudinga, as asmeniskai neismanau tiksliai chemijos, nezinau kaip ten pagamina susulfatina, oksiduoja ir pan tuos ingredientus, gal tikrai ten vieni yra agresyvus, kiti daug svelnesni, bet as tikrai NEISMANAU, tai man su ja gincytis daznai pasidaro nejauku, aciu dievui bent nesusitinkam daznai. Nes kai neesi tikras del to ka sakai, tai ner labai gerai, tai as bandau atremti, kad uz naturalias priemones geriau nebus vistiek. Nebent aisku yra alergija, ar seip ne pagal paskirti panaudosi kokia preimone, ir PATS susigadinsi oda, ar kazkaip save pazeisi. As daznai apeliuoju i kaina, kokio velnio as turiu moket 60 lt uz krema su visais brudais, kai as galiu uz 60 lt isigyt su geriausiais aliejukais kremuka, ar sviesta ar bet ka kita smile.gif O seip man dziugu, kad mano drauges mielai paklauso apie naturalias grozio proceduras, aliejukus, tikrai nepyksta, nesigincija. Ir uzsimano pacios isbandyt ax.gif Vienas minusas yra kad MB burbuliuoja kai koki arbatmedi panaudoju, ar slamucio hidr - nes jam smirda, ir jis purkstauja kad as smirdziu paskui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 07, 20:13)
Pamenu tą atsiliepimą, jame buvo kalbama apie VEIDO kremą su savaiminiu įdegiu, o štai Nidulia naudoja losjoną, tinkantį ir kūnui, ir veidui. Aš pastarąjį kiek naudojau, niekad neigiamo efekto nepastebėjau ax.gif

Na zinok, ten apie kuno ir veido losjona kalba ejo, as labai isiminiau, nes noriu ji pikrti ir perskaicius posta isbraukiuau is saraso. Bet kai radau tike geru atsiliepimu, butinai ji pirksiu wub.gif Gal vienoms vienaip, kitom kitaip, o be to, ir buna atsitiktinumu ir zmone susieja nesusijusius dalykus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 07, 23:05)
Šiandien jau tikrai galiu pagirti Elysambre tušą, nes iki vakaro išsilaikė kuo puikiausiai, niekas nenubyrėjo. thumbup.gif

Aš gal praleidau, o kur perkate šitą tušą. Norėčiau jau savo pakeisti. Esu ne Vilnietė unsure.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 07, 23:21)
Katuti, na supper man ta kaukyte laveros metine:) nei vieno taskelio juodo nebeliko, tikrinau su lupa smile.gif 4u.gif

Jūs man atleiskit, niekada nebuvau tokia žalia kaip dabar blush2.gif Norėčiau ir aš kaukės, apžiūrėjau dalį lietuviškų puslapių, bet niekur nerandu umn.gif

QUOTE(nep @ 2009 12 08, 02:07)
zinau, ir man grizo su pirmu, geriau butu kad negryztu. Nors keista, dazna moteris kaip tik skundziasi, kad beria...Gal tai gali buti susije su kokios lyties vaiko laukiesi  g.gif tokie ir vyrauja hormonai ...

man vaiko lytis didele itaka turejo. Su mergaite buvau tiesiog lelyte rolleyes.gif Visi tik ir sakydavo komplimentus ax.gif

QUOTE(Odora @ 2009 12 08, 12:59)
pasiguosiu, manes papraso, kad papasakociau apie koki savo nauja naturalistini atradima, o paskui ima mane aukleti kokia as durnele su tuo naturalumu

As ir durne lotuliukas.gif Nesiginciju ir tiek, mano valia yra gyventi taip kaip noriu, kad augtume sveiki ir grazus smile.gif
Atsakyti
Nezinau, ar i sita tema parasysiu, bet man rupi klausimas : gal yra tokiu, kurios naudoja paprasta rusiska naturalia kosmetika ? smile.gif man ji labai gera....oda tiesiog atsigavo... 4u.gif
isbandziau pries tai daug visko...
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 12 08, 13:44)
Aš gal praleidau, o kur perkate šitą tušą.

Jūs man atleiskit, niekada nebuvau tokia žalia kaip dabar  blush2.gif  Norėčiau ir aš kaukės, apžiūrėjau dalį lietuviškų puslapių, bet niekur nerandu  umn.gif

internetu, kad ir iš Green life smile.gif

Grožio alėja. Vilniuje yra Madoje, Gedimino 9, bet naujos natūralios firmos dar ne visos į jų puslapį sukeltos smile.gif

QUOTE(juodauoga @ 2009 12 08, 13:50)
gal yra tokiu, kurios naudoja paprasta rusiska naturalia kosmetika ? smile.gif

o kas tai yra paprasta rusiška natūrali kosmetika? Tokia, kai tai parašyta ant pakelio? O etikečių paskaityti neteko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 08, 11:14)
nerealus, labai svelnus, nedirgina nosies ir kvapas kazkiek issilaiko ant kuno, o prausiuosi visa ir kas svarbiausia man nebesauseja oda po duso  ax.gif
nubegau pauostyt savuju, tai isties tas, kuri dabar naudoju cinamonu nekvepia  mirksiukas.gif nezinau kuo kvepia blush2.gif  biggrin.gif lengva lauko gele  wub.gif

4u.gif
kito muilo kvapas (su cinamonu) geriau ant kuno turetu issilaikyti.

QUOTE(Monica @ 2009 12 08, 12:03)
Merginos, negaliu visko nuosekliai perskaityti,  tai būčiau dėkinga už reziumė dėl fitolių.

mes kolkas tik samprotaujam ir svarstom galimus variantus smile.gif
mano galva, aisku tik viena, kad fitolio galiojiams priklausys nuo naudoto aliejaus stabilumo, ideto konservanto (ar jo nebuvimo) ir gaminimo sterilumo (bet mes, zinoma, prileidziam, kad gamintojai gamina 100proc steriliai).

tai, logiska, kad jei naudotas sitas saulegrazu aliejus http://www.newdirect...dex.php?id=4677, kurio galiojimas laikant saldytuve 3-6 men, tai is jo pagamintas fitolis be konservantu tikrai turetu galioti tik 1-2 men.

reiktu paieskot internete, koks standartinis high oleic saulegrazu aliejaus galiojimas.
jei visi saulegrazu aliejai tik tiek tegalioja (3-6 men), tai reikalingas labai neblogas konservantas, kad is jo pagamintas fitolis trauktu 2 metus smile.gif (t.y. neuzteks kokio vit E ar pan).
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 08, 11:18)
tai ir likau be pudros
net kremus man kitur ipildavo

Tikrai keista schmoll.gif

QUOTE(jolie23 @ 2009 12 08, 12:24)
(sesė įpylė, nepamenu pavadinimo, kažkoks esenn...??)

Essential Care, matyt smile.gif

QUOTE(Gilberta @ 2009 12 08, 14:24)
Siaip nesvarbu,svarbu,kad paziureciau kaip mano oda reaguoja,bet as pati baltos odos

Na, aš vilnietė, turiu nr. 514, mano oda prie tamsesnių ax.gif Jei vistik norėtum pabandyti, brūkštelk į AŽ. Galėčiau padovanoti tau Dr. Hauschka nr. 00 pudros mėginuką (laaabai šviesi) mirksiukas.gif
Atsakyti
katutis, turejau minty rusiska kosmetika, kuri kelis litus kainuoja, su ozkos pienu, zolelemis, kitokia....man labai tiko ir patiko 4u.gif
ar yra naudojanciu butent tokia kosmetika, pigia rusiska , ar as ne i ta tema rasau ? wub.gif
Atsakyti