QUOTE(Odora @ 2009 12 08, 12:59)
kaip temos eina, jau kokias tris praziosojau
pasiguosiu, manes papraso, kad papasakociau apie koki savo nauja naturalistini atradima, o paskui ima mane aukleti kokia as
durnele su tuo naturalumu, nes cheminiu priemoniu irgi yra brangiu ir geru, tai sakau ten ingriedientai vienodi i visas eina, gaunu atgal kad ta pati chemine medziaga gali buti skirtingos kokybes
ir cia is zmogaus kuris chemija savo darbe turetu ismanyt, na jau kaip gali buti koks SLS sampune is maksimos ir sampune ala shanel skirtingas, gal ir dar parabenai buna kokybiski
kaip sunervino kam klaust jei nei tiki nei domiesi nei supranti ir savo nepagrista nuomone tik nori prakisti, viskas nebepasakosiu niekam uztat nors mano vaikai ir anukai sveikesni bus ir netures triju akyciu
Zinok as pasakysiu paprastai, man rodos chemikai is patirties gina savo moksla, jiems matyt ikalta kad gerai tas , anas, valgyt gert chemija gerai, nes vienas ta daro kitas ana. Mano teta chemike, nors dirba maisto pramonej, irgi gincijasi su manim issijuosusi kad chemija yra naudinga, as asmeniskai neismanau tiksliai chemijos, nezinau kaip ten pagamina susulfatina, oksiduoja ir pan tuos ingredientus, gal tikrai ten vieni yra agresyvus, kiti daug svelnesni, bet as tikrai NEISMANAU, tai man su ja gincytis daznai pasidaro nejauku, aciu dievui bent nesusitinkam daznai. Nes kai neesi tikras del to ka sakai, tai ner labai gerai, tai as bandau atremti, kad uz naturalias priemones geriau nebus vistiek. Nebent aisku yra alergija, ar seip ne pagal paskirti panaudosi kokia preimone, ir PATS susigadinsi oda, ar kazkaip save pazeisi. As daznai apeliuoju i kaina, kokio velnio as turiu moket 60 lt uz krema su visais brudais, kai as galiu uz 60 lt isigyt su geriausiais aliejukais kremuka, ar sviesta ar bet ka kita
O seip man dziugu, kad mano drauges mielai paklauso apie naturalias grozio proceduras, aliejukus, tikrai nepyksta, nesigincija. Ir uzsimano pacios isbandyt
Vienas minusas yra kad MB burbuliuoja kai koki arbatmedi panaudoju, ar slamucio hidr - nes jam smirda, ir jis purkstauja kad as smirdziu paskui