Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Nidulia, ar Laveros savaiminis lygiai užsitepa?
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 08, 01:06)
kad ir del to paties monoi unsure.gif kitoj temoj aptikau Kunigundos pasisakyma, kad tas kokosu aliejus rafinuojamas, bet ne cheminiu budu unsure.gif  tai gali buti rafinuotas ne cheminiu budu ir tada islieka jo savybes gerosios ar kaip cia doh.gif

jei teisingai pamenu, tai jis tiesiog nemažai kartų perkošiamas, kad yra visai netapatu visokiems perdirbimams chemikalais smile.gif

QUOTE(Chippie @ 2009 12 08, 01:52)
nezinau ar buvo jau apie tai kalbeta, nes lyg ir ne naujiena - L'oreal isleido ECOCERT sertifikuota sampuna

tu LT jį matei? Jei taip, gal kuri užeis į parduotuvę pažiūrėti sudėties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 08, 03:43)
Nidulia, ar Laveros savaiminis lygiai užsitepa?

na pati pagalvok, kaip gali uzsitepti nelygiai, jei kantriai tepsi ir braukysi?smile.gif jei bile kaip uzliopinsi, aisku gausis nelygiai:) man gaunasi lygiai, nes jis minkstas ir maloniai tepliojasi, zinoma reikia kazkiek kantrybes
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 08, 03:06)
Gal kas turi pasidalint keliais lasais Nvey Eco kremine pudryte?

O kokio nr. reikia? ax.gif Parduotuvėse nebėra jau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 08, 03:06)
Gal kas turi pasidalint keliais lasais Nvey Eco kremine pudryte?
user posted image

ir as i ja dairausi, buvau rasakiloje, ten leidzia tepliotis, net kadangi buvau pasidaziusi, tik ant rankos meginau.
jei esi vilniete, nulek i rasakila ismeginti. o jei nesi vilniete, o as visgi nusipirksiu, galesiu tau i indeli ikresti jos:) tik ziuresi konsistensija ir kaip dengiasi ant odos, i spalva reikes nekreipti demesio,kadangi spalva gali buti ne tavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 08 gruodžio 2009 - 09:49
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 08, 10:45)
O kokio nr. reikia? ax.gif Parduotuvėse nebėra jau? g.gif

tiesa pasakius, as buvau nustebinta rasakilos nenoru pritraukti zmones. issirinkau spalva ir paprasiau laseli man ilasinti, kad kita diena ismeginciau, atsake,-"tai cia tepkites, nors kasdien kita spalva", sakau,kad gi as pasidaziusi, kaip teptis..............tai ir likau be pudros
net kremus man kitur ipildavo
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 13:16)

man irgi tavo klausimas keistas pasirodė  biggrin.gif

Katuti, Monika, tai ir man pačiai jau keistokas.. tongue.gif Kas kartais tom moteriškėm į galvą užeina, tai nesupaisysi irnesakyk.gif

O kas dėl aliejų, tai man visi jie kuo puikiausiai išsiplauna, ploviau ir su cheminiu (jau senokai šiaip), ir su pusiau natūraliu (Weleda rozmarinų), ir su kitu (sesė įpylė, nepamenu pavadinimo, kažkoks esenn...??..), o dedu tikrai nemažai, man beveik gaunas tas šlapias efektas tongue.gif Gal čia nuo plauko priklauso..
Atsakyti
kaip temos eina, jau kokias tris praziosojau blink.gif
pasiguosiu, manes papraso, kad papasakociau apie koki savo nauja naturalistini atradima, o paskui ima mane aukleti kokia as durnele su tuo naturalumu, nes cheminiu priemoniu irgi yra brangiu ir geru, tai sakau ten ingriedientai vienodi i visas eina, gaunu atgal kad ta pati chemine medziaga gali buti skirtingos kokybes doh.gif ir cia is zmogaus kuris chemija savo darbe turetu ismanyt, na jau kaip gali buti koks SLS sampune is maksimos ir sampune ala shanel skirtingas, gal ir dar parabenai buna kokybiski doh.gif kaip sunervino kam klaust jei nei tiki nei domiesi nei supranti ir savo nepagrista nuomone tik nori prakisti, viskas nebepasakosiu niekam uztat nors mano vaikai ir anukai sveikesni bus ir netures triju akyciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 23:09)
Katuti, mano mintys - is visisko galvos susisukimo, kur rafinuoti, kur ne tose istraukose lotuliukas.gif  ir tai buvo tik pamastymai cool.gif 

Daddygirl - as tai duociau daug ilgesni termina istraukoms negu vienas menuo mirksiukas.gif

taip ir supratau - kad samprotauji drinks_cheers.gif smile.gif taip ir reikia, o kaip kitaip savo nuomone susidaryt?

o as duociau menesi tongue.gif biggrin.gif visi gi zinom, kad praktiskai visos priemones galioja gerokai ilgiau nei ant ju parasyta. bet gamintojas juk privalo apsidraust, todel jie duoda termina - garantuota minimuma.
nu gerai, gal 1-3 men.. biggrin.gif (priklausomai nuo naudoto aliejaus; jojobai - ilgiau, alyvuogiu ir saulegrazu aliejams, jei jie nerafinuoti be konservantu - trumpiau).

dabar turiu laiko, kad jau susidominom, galvoju, gal parasinet kompanijom, paklausinet. kur sakei matei saulegrazu al istraukas?

QUOTE(nep @ 2009 12 07, 23:40)
Ar yra kuri is jusu, kuri nustojo naudoti kremus, net naturalius, o naudoja tik vien alieju veidui ar ju misini?  :

namie mano odai nereikia nei kremu nei alieju.
atvaziavus i lietuva - iskart oda issauseja g.gif tai dabar suki balancing losjonu tepuosi.
as irgi buvau pradejus taip pat galvot - kad gal teptis vien tam, kad nepasent biggrin.gif

QUOTE(nep @ 2009 12 08, 00:07)
zinau, ir man grizo su pirmu, geriau butu kad negryztu.

oi ne... aciu dievui viskas grizo biggrin.gif mirksiukas.gif baisu prisimint berimus nestumo metu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 08 gruodžio 2009 - 12:11
QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 21:48)
Parašyk kaip jo kvapas, jaučiu dieviškas wub.gif

nerealus, labai svelnus, nedirgina nosies ir kvapas kazkiek issilaiko ant kuno, o prausiuosi visa ir kas svarbiausia man nebesauseja oda po duso ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 07, 22:12)
o pagal mano uzrasus pas Tave du skirtingi silko muilai. tai gali palygint ju kvapus  bigsmile.gif

nubegau pauostyt savuju, tai isties tas, kuri dabar naudoju cinamonu nekvepia mirksiukas.gif nezinau kuo kvepia blush2.gif biggrin.gif lengva lauko gele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 08, 11:59)
pasiguosiu, manes papraso, kad papasakociau apie koki savo nauja naturalistini atradima, o paskui ima mane aukleti kokia as durnele su tuo naturalumu, nes cheminiu priemoniu irgi yra brangiu ir geru, tai sakau ten

kaip suprantu, čia ne pirmas kartas g.gif Aš tai nesiveliu į tokias diskusijas ir džiaugiuosi, kad, tarkim, draugauju su geriausia drauge toliau, bet šitą temą, kaip galinčią sulaukti niekur nevedančių ginčių, apeinam tongue.gif Jeigu jai kas nors būna įdomu iš mano sferos - pasiklausia. Jei man įdomu, kuo jai geras koks nors mano nepripažįstamas kremas - irgi nuoširdžiai pasidomiu wink.gif

tėvai natūraliai ėmė domėtis tuo, ką padarau. Pabandė vieną dalykėlį, patiko, vadinasi, pasitikės ir kita priemone wink.gif Viskas neateina per vieną dieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 08, 10:00)

tu LT jį matei? Jei taip, gal kuri užeis į parduotuvę pažiūrėti sudėties smile.gif

cia profesionali linija skirta salonams, reikes savaitgali pereiti ir paziureti g.gif
jis sertifikuotas ecocert ir cosmébio. Pilnos sudeties neradau, bet raso, kad be parabenu, be silikonu ir be parfum, bet mane labiausiai domina SLS, nes maciau nemazai ecocert sertifikuotu duskiu, kur antru numeriu eidavo SLS doh.gif
Atsakyti