QUOTE(pearl @ 2009 12 08, 01:06)
kad ir del to paties monoi kitoj temoj aptikau Kunigundos pasisakyma, kad tas kokosu aliejus rafinuojamas, bet ne cheminiu budu tai gali buti rafinuotas ne cheminiu budu ir tada islieka jo savybes gerosios ar kaip cia
jei teisingai pamenu, tai jis tiesiog nemažai kartų perkošiamas, kad yra visai netapatu visokiems perdirbimams chemikalais
QUOTE(Chippie @ 2009 12 08, 01:52)
nezinau ar buvo jau apie tai kalbeta, nes lyg ir ne naujiena - L'oreal isleido ECOCERT sertifikuota sampuna
tu LT jį matei? Jei taip, gal kuri užeis į parduotuvę pažiūrėti sudėties
QUOTE(Honey @ 2009 12 08, 03:43)
Nidulia, ar Laveros savaiminis lygiai užsitepa?
na pati pagalvok, kaip gali uzsitepti nelygiai, jei kantriai tepsi ir braukysi? jei bile kaip uzliopinsi, aisku gausis nelygiai:) man gaunasi lygiai, nes jis minkstas ir maloniai tepliojasi, zinoma reikia kazkiek kantrybes
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 08, 03:06)
Gal kas turi pasidalint keliais lasais Nvey Eco kremine pudryte?
O kokio nr. reikia? Parduotuvėse nebėra jau?
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 08, 03:06)
ir as i ja dairausi, buvau rasakiloje, ten leidzia tepliotis, net kadangi buvau pasidaziusi, tik ant rankos meginau.
jei esi vilniete, nulek i rasakila ismeginti. o jei nesi vilniete, o as visgi nusipirksiu, galesiu tau i indeli ikresti jos:) tik ziuresi konsistensija ir kaip dengiasi ant odos, i spalva reikes nekreipti demesio,kadangi spalva gali buti ne tavo
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 08, 10:45)
O kokio nr. reikia? Parduotuvėse nebėra jau?
tiesa pasakius, as buvau nustebinta rasakilos nenoru pritraukti zmones. issirinkau spalva ir paprasiau laseli man ilasinti, kad kita diena ismeginciau, atsake,-"tai cia tepkites, nors kasdien kita spalva", sakau,kad gi as pasidaziusi, kaip teptis..............tai ir likau be pudros
net kremus man kitur ipildavo
QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 13:16)
Katuti, Monika, tai ir man pačiai jau keistokas.. Kas kartais tom moteriškėm į galvą užeina, tai nesupaisysi
O kas dėl aliejų, tai man visi jie kuo puikiausiai išsiplauna, ploviau ir su cheminiu (jau senokai šiaip), ir su pusiau natūraliu (Weleda rozmarinų), ir su kitu (sesė įpylė, nepamenu pavadinimo, kažkoks esenn...??..), o dedu tikrai nemažai, man beveik gaunas tas šlapias efektas Gal čia nuo plauko priklauso..
kaip temos eina, jau kokias tris praziosojau
pasiguosiu, manes papraso, kad papasakociau apie koki savo nauja naturalistini atradima, o paskui ima mane aukleti kokia as durnele su tuo naturalumu, nes cheminiu priemoniu irgi yra brangiu ir geru, tai sakau ten ingriedientai vienodi i visas eina, gaunu atgal kad ta pati chemine medziaga gali buti skirtingos kokybes ir cia is zmogaus kuris chemija savo darbe turetu ismanyt, na jau kaip gali buti koks SLS sampune is maksimos ir sampune ala shanel skirtingas, gal ir dar parabenai buna kokybiski kaip sunervino kam klaust jei nei tiki nei domiesi nei supranti ir savo nepagrista nuomone tik nori prakisti, viskas nebepasakosiu niekam uztat nors mano vaikai ir anukai sveikesni bus ir netures triju akyciu
pasiguosiu, manes papraso, kad papasakociau apie koki savo nauja naturalistini atradima, o paskui ima mane aukleti kokia as durnele su tuo naturalumu, nes cheminiu priemoniu irgi yra brangiu ir geru, tai sakau ten ingriedientai vienodi i visas eina, gaunu atgal kad ta pati chemine medziaga gali buti skirtingos kokybes ir cia is zmogaus kuris chemija savo darbe turetu ismanyt, na jau kaip gali buti koks SLS sampune is maksimos ir sampune ala shanel skirtingas, gal ir dar parabenai buna kokybiski kaip sunervino kam klaust jei nei tiki nei domiesi nei supranti ir savo nepagrista nuomone tik nori prakisti, viskas nebepasakosiu niekam uztat nors mano vaikai ir anukai sveikesni bus ir netures triju akyciu
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 23:09)
Katuti, mano mintys - is visisko galvos susisukimo, kur rafinuoti, kur ne tose istraukose ir tai buvo tik pamastymai
Daddygirl - as tai duociau daug ilgesni termina istraukoms negu vienas menuo
Daddygirl - as tai duociau daug ilgesni termina istraukoms negu vienas menuo
taip ir supratau - kad samprotauji taip ir reikia, o kaip kitaip savo nuomone susidaryt?
o as duociau menesi visi gi zinom, kad praktiskai visos priemones galioja gerokai ilgiau nei ant ju parasyta. bet gamintojas juk privalo apsidraust, todel jie duoda termina - garantuota minimuma.
nu gerai, gal 1-3 men.. (priklausomai nuo naudoto aliejaus; jojobai - ilgiau, alyvuogiu ir saulegrazu aliejams, jei jie nerafinuoti be konservantu - trumpiau).
dabar turiu laiko, kad jau susidominom, galvoju, gal parasinet kompanijom, paklausinet. kur sakei matei saulegrazu al istraukas?
QUOTE(nep @ 2009 12 07, 23:40)
Ar yra kuri is jusu, kuri nustojo naudoti kremus, net naturalius, o naudoja tik vien alieju veidui ar ju misini? :
namie mano odai nereikia nei kremu nei alieju.
atvaziavus i lietuva - iskart oda issauseja tai dabar suki balancing losjonu tepuosi.
as irgi buvau pradejus taip pat galvot - kad gal teptis vien tam, kad nepasent
QUOTE(nep @ 2009 12 08, 00:07)
zinau, ir man grizo su pirmu, geriau butu kad negryztu.
oi ne... aciu dievui viskas grizo baisu prisimint berimus nestumo metu
QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 21:48)
Parašyk kaip jo kvapas, jaučiu dieviškas
nerealus, labai svelnus, nedirgina nosies ir kvapas kazkiek issilaiko ant kuno, o prausiuosi visa ir kas svarbiausia man nebesauseja oda po duso
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 07, 22:12)
o pagal mano uzrasus pas Tave du skirtingi silko muilai. tai gali palygint ju kvapus
nubegau pauostyt savuju, tai isties tas, kuri dabar naudoju cinamonu nekvepia nezinau kuo kvepia lengva lauko gele
QUOTE(Odora @ 2009 12 08, 11:59)
pasiguosiu, manes papraso, kad papasakociau apie koki savo nauja naturalistini atradima, o paskui ima mane aukleti kokia as durnele su tuo naturalumu, nes cheminiu priemoniu irgi yra brangiu ir geru, tai sakau ten
kaip suprantu, čia ne pirmas kartas Aš tai nesiveliu į tokias diskusijas ir džiaugiuosi, kad, tarkim, draugauju su geriausia drauge toliau, bet šitą temą, kaip galinčią sulaukti niekur nevedančių ginčių, apeinam Jeigu jai kas nors būna įdomu iš mano sferos - pasiklausia. Jei man įdomu, kuo jai geras koks nors mano nepripažįstamas kremas - irgi nuoširdžiai pasidomiu
tėvai natūraliai ėmė domėtis tuo, ką padarau. Pabandė vieną dalykėlį, patiko, vadinasi, pasitikės ir kita priemone Viskas neateina per vieną dieną
QUOTE(katutis @ 2009 12 08, 10:00)
cia profesionali linija skirta salonams, reikes savaitgali pereiti ir paziureti
jis sertifikuotas ecocert ir cosmébio. Pilnos sudeties neradau, bet raso, kad be parabenu, be silikonu ir be parfum, bet mane labiausiai domina SLS, nes maciau nemazai ecocert sertifikuotu duskiu, kur antru numeriu eidavo SLS