Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 12 08, 00:44)
Ką aš tau blogo padariau? blink.gif  biggrin.gif

tikrai nieko blogo 4u.gif tik sakau, kol neistojau i jusu eko gretas, as ji naudojau, man tikrai gerai buvo, plaukai daug greiciau augo..........neimanoma visiskai absoliuciai viska tik eko turti,pasitaiko juk ir blogiuku smile.gif man nvey pudrytes nepatiko, tai kol kas vis dar blogiuke naudoju:) bet jei tik vienas blogiukas tokioje maseje geru eko dalykeliu, tai sazine ir negrauzialabai:)
suprantu tas mergaites,kurios turi problemu su odele, tai joms labai jau reikia visus blogiukus mesti lauk, o as neturiu tu problemu, tad dar kai kuriu negerieciu turiu:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 07, 22:51)
tikrai nieko blogo  4u.gif  tik sakau, kol neistojau i jusu eko gretas, as ji naudojau, man tikrai gerai buvo, plaukai daug greiciau augo..........neimanoma visiskai absoliuciai viska tik eko turti,pasitaiko juk ir blogiuku smile.gif man nvey pudrytes nepatiko, tai kol kas vis dar blogiuke naudoju:) bet jei tik vienas blogiukas tokioje maseje geru eko dalykeliu, tai sazine ir negrauzialabai:)
suprantu tas mergaites,kurios turi problemu su odele, tai joms labai jau reikia visus blogiukus mesti lauk, o as neturiu tu problemu, tad dar kai kuriu negerieciu turiu:)

As jau kokius 10men , kaip stengiuosi pereiti i eko gyvensena (kosmetika, namai, vaistai, maistas... ) ir stengiuosi blogiuku nebepirkti, bet vis tiek dar visku blogiuku (kalbant apie kosmetika) 'neisvariau' is namu. Megstu tureti atsargoje blush2.gif Bet tokiu forumu deka kaip sis , greit ir pas mane 'blogiuku' neliks thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 07, 23:22)
Skubu pasidžiaugti Laveros laimėjimais bigsmile.gif

Ji išleido visiškai atsinaujinusią BODY SPA* seriją, sertifikuotą naujuoju NaTrue sertifikatu thumbup.gif

user posted image

Rankų kremai, dušo želės, kūno šveitikliai ir losjonai, vonios druskos, kūno ir vonios aliejai, dezodorantai.

Nuostabios pakuotės (ypač lyginant su senom) wub.gif

vakar išbandžiau kūno losjoną su pienu ir medumi iš naujos serijos, kvapas labai malonus, losjonas neriebus, sausą odą turinčioms manau labiau tiktų vasarai, bendras pojūtis patiko smile.gif
Atsakyti
Katuti, mano mintys - is visisko galvos susisukimo, kur rafinuoti, kur ne tose istraukose lotuliukas.gif ir tai buvo tik pamastymai cool.gif as kazkaip linkusi pasitiketi kai kuriais prekybininkais (pvz KN), nes ne viska galima suzinoti siais laikais mirksiukas.gif

Daddygirl - as tai duociau daug ilgesni termina istraukoms negu vienas menuo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar yra kuri is jusu, kuri nustojo naudoti kremus, net naturalius, o naudoja tik vien alieju veidui ar ju misini? g.gif Arba kuri ant veido NIEKO nebetepa. As pati naudoju likusius vien tam, kad pabaigti.( Ir ta jojobos paemiau, tam, kad pabaigt, bet ziuriu visai malonu dabar, o gal cia noras siaip save myleti, glostyti, kas beliko smile.gif )Siaip tepu netepus ar alieju,ar krema, ryskiu labai pokyciu nematau, o siuo metu tpfu tpfu problemos dingo, bet tam yra priezastis nestuke.gif , bet gal sakau vistiek reik teptis, veliau pasensiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 08, 01:40)
Ar yra kuri is jusu, kuri nustojo naudoti kremus, net naturalius, o naudoja tik vien alieju veidui ar ju misini?  g.gif Arba kuri ant veido NIEKO nebetepa. As pati naudoju likusius vien tam, kad pabaigti.( Ir ta jojobos paemiau, tam, kad pabaigt, bet ziuriu visai malonu dabar, o gal cia noras siaip save myleti, glostyti, kas beliko smile.gif  )Siaip tepu netepus ar alieju,ar krema, ryskiu labai pokyciu nematau, o siuo metu tpfu tpfu problemos dingo, bet tam yra priezastis  nestuke.gif ,  bet gal sakau vistiek reik teptis, veliau pasensiu  smile.gif

Aš nustojau naudoti kremus. Pasigaminti KN pasibaigė, o pati pasidaryti vis nerandu laiko. Dabar naudoju pakaitom nerolio eliksyrą su jojobos aliejumi. Atrodo, kad mano odai tai visai patinka. Tiesa, buvau išvykusi neseniai kelioms dienoms, tai tuo metu panaudojau pažįstamos kosmetologės įbruktą mėginuką. Rezultatas - nusilupusi nosis.
O nestuke.gif metu odą veikia hormonai, vėliau viskas grįš į savo vietas (bent jau man grįžo).
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 08, 02:40)
Ar yra kuri is jusu, kuri nustojo naudoti kremus, net naturalius, o naudoja tik vien alieju veidui ar ju misini?  g.gif )

as kremo nenaudoju, vietoj jo - alijosius, medetku fitolis ir rozmarinu ea; bandysiu deti dar i misini tamanus 4u.gif o vakarais kartasi pasitepu arba alijosium, arba kokiu nors aliejuku 4u.gif bet tik todel, kad odai akivaizdziai to reikia..siaip stengiuosi kuo maziau vakarais naudoti, kas antra arba reciau...kai oda buvo ok, tada vakarais tik prausiklis ir hidrolatas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 08 gruodžio 2009 - 00:56
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 07, 23:44)
Katuti, gal tu zinai, koks butent ingridientas savaiminiame kreme nudazo oda-suteikia ruda atspalvi??

Summer atsakė 4u.gif Iš tikrųjų, tai man savaiminiai yra viena iš neįdomiausių kosmetikos rūšių ax.gif Nors negali žinoti, kaip kada nors pasisuks mąstymas smile.gif

ir nieko tu man neskolinga, čia aš, radusi kontrabandos, skoloj pasijutau lotuliukas.gif

QUOTE(pearl @ 2009 12 08, 00:09)
Katuti, mano mintys - is visisko galvos susisukimo, kur rafinuoti, kur ne tose istraukose lotuliukas.gif  ir tai buvo tik pamastymai cool.gif 

na negi atrodo, kad aš tave užsipuoliau? doh.gif ax.gif Tikrai ne, tik norėjau pasakyti, kad tavo mąstymas yra logiškas ir netgi daug kas jį pritaiko praktikoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 08, 03:02)
na negi atrodo, kad aš tave užsipuoliau?  doh.gif  ax.gif Tikrai ne, tik norėjau pasakyti, kad tavo mąstymas yra logiškas ir netgi daug kas jį pritaiko praktikoje  4u.gif

ne 4u.gif cia labiau pasiteisinimas uz laikina nuklydima i sali blush2.gif tiesiog pradzioj galvojau, kad negali buti nerafinuoto aliejaus, o po pradejau svarstyti - jeigu deda pvz ir nat kosm gamintojai gerieciai - tai kodel? ir vis tiek likau nezinioj unsure.gif kad ir del to paties monoi unsure.gif kitoj temoj aptikau Kunigundos pasisakyma, kad tas kokosu aliejus rafinuojamas, bet ne cheminiu budu unsure.gif tai gali buti rafinuotas ne cheminiu budu ir tada islieka jo savybes gerosios ar kaip cia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 08 gruodžio 2009 - 01:11
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 12 08, 00:48)

nestuke.gif  metu odą veikia hormonai, vėliau viskas grįš į savo vietas (bent jau man grįžo).

zinau, ir man grizo su pirmu, geriau butu kad negryztu. Nors keista, dazna moteris kaip tik skundziasi, kad beria...Gal tai gali buti susije su kokios lyties vaiko laukiesi g.gif tokie ir vyrauja hormonai ...
Atsakyti
nezinau ar buvo jau apie tai kalbeta, nes lyg ir ne naujiena - L'oreal isleido ECOCERT sertifikuota sampuna

user posted image

gal jau kuri naudojo ir galetu atsiliepti... ant paveikslelio matau ecocert zenkla, bet nelabai sekasi rasti sudeti, o l'orealiu nelabai pasitikiu, nes ten marketingas visagalis. Siaip jie isleido visa serija skirta profesionalams, kuri vadinasi serie nature ir zodis nature, zinoma, is tolo sviecia, tik deja ten nieko naturalaus nera, o ecocert regis tik si vieninteli sampuna sertifikavo...

Atsakyti
Gal kas turi pasidalint keliais lasais Nvey Eco kremine pudryte?
user posted image
Atsakyti