Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 23:48)
Taigi parašiau "ir pan." mirksiukas.gif
Papildyta:

Parašyk kaip jo kvapas, jaučiu dieviškas wub.gif

4u.gif tiesiog norejau parasyti,kad varnalesu nors ir neuztikau (arba neatkreipiau demesio tiesiog), bet daug kitokiu istrauku ir butent labai daznai saulegrazu aliejuje esu uztikus tiek KN, tiek newdirectionsuk, tiek akamuti, tiek akoma puslapiuose 4u.gif ir kokiu tik ju nebuna doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 23:48)
Papildyta:

Parašyk kaip jo kvapas, jaučiu dieviškas wub.gif

as parasysiu, nes irgi turiu toki - TAIP wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 07 gruodžio 2009 - 21:52
QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 22:37)
Maximose, Rimi 4u.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 07, 22:37)
Ne, elementariuosiuose PC smile.gif Aš asmeniškai Akorpolio Maximoj.

aciukas ryt leksiu prekintis bigsmile.gif kainyte kazkur iki 15lt? nes ir drauge nori kad jei uzgriebciau tai kad apsviesciau ja del kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 12 07, 22:57)
aciukas ryt leksiu prekintis bigsmile.gif kainyte kazkur iki 15lt? nes ir drauge nori kad jei uzgriebciau tai kad apsviesciau ja del kainos smile.gif

Dilgėlių riebiems plaukams lyg 13 Lt buvo, o mišinys stiprinimui 20 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 07 gruodžio 2009 - 22:14
QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 20:20)
Dėkui merginos, užsirašysiu ateičiai kai kuriuos patartus, nes iš rekomenduojamų turiu avokadų, kokosų ir simondsijų. Savąjį makadamijų išmečiau, kai pauosčiau pas bryyla koks iš tiesų turėtų būti kvapas biggrin.gif
Žodžiu pasiskaitinėsiu apie juos dar info ir priimsiu sprendimą cool.gif

Jau turbūt ir apsiprendei ką naudosi, bet... ax.gif aš rinkačiausi avokadus. 4u.gif

Šiandien jau tikrai galiu pagirti Elysambre tušą, nes iki vakaro išsilaikė kuo puikiausiai, niekas nenubyrėjo. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 07, 20:57)
man erškėtrožės nekemša porų, mėgstu jį. dabar kai teko pirkti aliejus, tai daugiausia būna parašyta, kad 1 metus galioja aliejai, kai kurie ir ilgiau. Bet pvz aš kai laikau juos šaldytuve, tai manau dar ilgiau negenda. Seniai buvau pirkusi pvz erškėtrožes, virš metų buvo, o kvapas ir skonis geras, tai manau nesugedo. Svarbu laikymo salygos. Jei siltai, tai gal ir trumpiau galioja, jei šaldytuve, tai manau kelis mėn. drąsiai galima pridėti

Kai kurie aliejai laikomi šaldytuve (bet geriausia 'vėsiai', o ne šaltai; ir 'tamsiai') iškrinta į nuosėdas, t.y. į nuosėdas supuola visos naudingos medžiagos, kurios į aliejų nesugrįš ax.gif Tikrai ne visi atlaiko tik +5 'šaltuką' g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 07, 20:27)
visa savaite naudoju silko muiliuka ir greitai nesinaudoja ir labai mielas, oda minkstute ir svelni. Jau dabar laukiu nauju Daddygirl stebuklu  4u.gif

4u.gif jus tokios geros.. wub.gif blush2.gif as jau laukiu kritikos ax.gif nesakau, kad muilai blogi smile.gif - as juos pati naudoju, savo brangiausiaja dukryte jais prausiu ir pan. bet pvz palyginimu: sitas kvapas geresnis nei anas, sito puta smagesne ir pan...

QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 20:41)
yra daug istrauku daroma, tas pats Monoi - istrauka 4u.gif

monoi tai tikrai su rafinuotu kokoso aliejum daroma mirksiukas.gif
o del saulegrazu - gali buti, pasidare idomu, reik dar paskaitinet.

QUOTE(eglute82 @ 2009 12 07, 20:46)
radau issisaugojus Daddygirl zinute mirksiukas.gif
Muilas su silku normaliai odai. su silku, ruzavu moliu, raudonu moliu, karotinu, liucerna, alkanetu. Kvepintas cinamono, apelsino ir ylang ylang eteriniais aliejais

o pagal mano uzrasus pas Tave du skirtingi silko muilai. tai gali palygint ju kvapus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 08, 00:12)
monoi tai tikrai su rafinuotu kokoso aliejum daroma  mirksiukas.gif

o gal yra taip, kad bazinio aliejaus savybes nera reikalingos, ty jis rafinuotas ir gali buti, juk esme - kas dedama i ta alieju, ty kokio augalo tai istrauka? o bazinis aliejus - vein tam, akd ta istrauka patalpinti kazkur g.gif gal netgi ir geriau kai rafinuotas, nes stabilesnis ir tt, nesusimaiso pvz tu paciu medetku savybes su saulegrazomis arba alyvuogemis?
Atsakyti
QUOTE(LittleStar @ 2009 12 07, 19:46)
O kiek laiko jau naudojate si krema? Teko skaityti, kad 1 paneliai po savaites naudojimo pradejo kilti skauus gumbeliai  ar atbuliniai puliniai.

tiesa pasakius sunku patiketi tokia nesamone,kad geras eko kremas imtu pulinius kelti smile.gif as dar tik savaite naudoju, bet vistiek nepatikesiu ta spuogu versija:) as per iseigines gerai pavalgiau picu ir saldumynu,plius mns arteja,tai tikrai gali iskilti tu giluminiu spuogu, bet cia jau ne kremas kaltas bus ax.gif
Katuti, na supper man ta kaukyte laveros metine:) nei vieno taskelio juodo nebeliko, tikrinau su lupa smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 07, 23:12)
4u.gif jus tokios geros..  wub.gif  blush2.gif as jau laukiu kritikos  ax.gif nesakau, kad muilai blogi smile.gif

Daddygirl, aš irgi noriu pagirti. tongue.gif Naudoju dabar su šilku, kvapo nėra daug likę ax.gif , bet tikrai labai patinka. thumbup.gif Pirmą kartą nusiprausus veidą, lyg jaučiau sausumą, bet daugiau nebe, naudoju ir veidui ir kūnui, puta tokiaaaa švelniiii wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 07, 22:21)
tiesa pasakius sunku patiketi tokia nesamone,kad geras eko kremas imtu pulinius kelti smile.gif as dar tik savaite naudoju, bet vistiek nepatikesiu ta spuogu versija:)

Katuti, na supper man ta kaukyte laveros metine:) nei vieno taskelio juodo nebeliko, tikrinau su lupa smile.gif 4u.gif

Patikėk manimi, dar ir kaip gali biggrin.gif Tikiuosi tau to niekada neteks patirti mirksiukas.gif

Gal gali įdėti nuorodą apie kokią kaukę kalbi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LittleStar @ 2009 12 07, 20:28)
Nidulia , o kuri Jus naudojate: Lavera Sun Sensitiv Self-Tanning Lotion 150ml ar Lavera Sun Sensitiv Silky Shimmer Lotion 150ml? (kiek suprantu 1 idegiui, o kitas duoda tik lengva spalvyte) Aciu  smile.gif

sun sensitiv self-tanning natural and even tan, 100proc natural for face and body- tikrai ne lengvutis idegis, o labai normalus idegis:)
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 23:32)
Patikėk manimi, dar ir kaip gali biggrin.gif Tikiuosi tau to niekada neteks patirti mirksiukas.gif

Gal gali įdėti nuorodą apie kokią kaukę kalbi 4u.gif

mergos,jus jau mane uzgainiojot, tik ir lakstau i spintutes ziureti pavadinimu lotuliukas.gif
Lavera young Faces
bio-minze
peelinggel-maske
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 07, 22:44)
sun sensitiv  self-tanning natural and even tan, 100proc natural  for face and body- tikrai ne lengvutis idegis, o labai normalus idegis:)

Lavera young Faces
bio-minze
peelinggel-maske
smile.gif

O rankų jis tau nenudažo kai tepiesi?

4u.gif
Kur pirkai? mirksiukas.gif
Atsakyti