Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Nidulia , o kuri Jus naudojate: Lavera Sun Sensitiv Self-Tanning Lotion 150ml ar Lavera Sun Sensitiv Silky Shimmer Lotion 150ml? (kiek suprantu 1 idegiui, o kitas duoda tik lengva spalvyte) Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LittleStar @ 2009 12 07, 18:46)
atbuliniai puliniai.

kas čia per daiktas? blink.gif biggrin.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 07, 19:02)
baikit, merginos, dovanokit  biggrin.gif taigi atsibos naudoti, ypac jei turit po kelis tuos pacius. jei patiktu, as naujus kitokius pagaminsiu smile.gif

as maudausi kasdien, vyras panasiai. tai mes muila per dvi savaites gal sunaudojam  g.gif

siūlysiu MB ir jau kiek patiks, tiek galės ir pasiimt lotuliukas.gif Ir aš nesu iš taupiųjų, bijau, kad išdovanočiau, tai natūralumu neužsikrėtę draugės gali nesuprasti, kodėl nekvepia kokiom sintetinėm braškėm ar sunaudoti "kojom plaut", jei taip galima išsireikšti doh.gif O man visada norisi, kad tokie unikalūs dalykai būtų tinkamai įvertinti ax.gif
Atsakyti
Daddygirl - KN riebios odos misinio sudetis "ekologiški nerafinuoti lazdynų riešutų, dygminų, ir saulėgrąžų aliejai", jie ir siaip turi saulegrazu alieju pardavime, tai nemanau, kad rafinuotas mirksiukas.gif taigi, bandyk pas save atrasti nerafinuota mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 07 gruodžio 2009 - 19:33
QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 18:28)
siūlysiu MB ir jau kiek patiks, tiek galės ir pasiimt  lotuliukas.gif Ir aš nesu iš taupiųjų, bijau, kad išdovanočiau, tai natūralumu neužsikrėtę draugės gali nesuprasti, kodėl nekvepia kokiom sintetinėm braškėm ar sunaudoti "kojom plaut", jei taip galima išsireikšti  doh.gif O man visada norisi, kad tokie unikalūs dalykai būtų tinkamai įvertinti  ax.gif

del ivertinimo, tai drinks_cheers.gif

QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 18:30)
Daddygirl - KN riebios odos misinio sudetis "ekologiški nerafinuoti lazdynų riešutų, dygminų, ir saulėgrąžų aliejai", jie ir siaip turi saulegrazu alieju pardavime, tai nemanau, kad rafinuotas mirksiukas.gif  taigi, bandyk pas save atrasti nerafinuota mirksiukas.gif

aisku drinks_cheers.gif paieskosiu turbut. as galvoju i muila ax.gif biggrin.gif nors zinau, kad ji megsta ir i losjonus ir pan deti.

man tik tokia mintis atejo g.gif - raso, kad jis labai trumpai galioja. tai nesuprantu, kodel jame istraukas daro? juk istraukoms, kiek girdejau, parenkami ilgo galiojimo stabilus aliejai (pvz jojoba)
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 07, 19:49)
man tik tokia mintis atejo  g.gif - raso, kad jis labai trumpai galioja. tai nesuprantu, kodel jame istraukas daro? juk istraukoms, kiek girdejau, parenkami ilgo galiojimo stabilus aliejai (pvz jojoba)
Tai gal ištraukas su rafinuotais daro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LittleStar @ 2009 12 07, 19:46)
O kiek laiko jau naudojate si krema? Teko skaityti, kad 1 paneliai po savaites naudojimo pradejo kilti skauus gumbeliai  ar atbuliniai puliniai.

Pamenu tą atsiliepimą, jame buvo kalbama apie VEIDO kremą su savaiminiu įdegiu, o štai Nidulia naudoja losjoną, tinkantį ir kūnui, ir veidui. Aš pastarąjį kiek naudojau, niekad neigiamo efekto nepastebėjau ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 07, 20:02)
suki prausikli didele pakuote LABAI taupydama per menesi sunaudojau, o Summer, man atrodo, rase, kad daug ilgiau jai jo uzteko. o MB dar netaupiau naudoja smile.gif

Aš mažą pakuotę (30 ml) per mėnesį sunaudojau truputį pataupydama, bet ne per daug biggrin.gif Žodžiu, mėnesiui pasirodė toks kiekis pats tas... eh, pasiilgau jau nemolinio prausiklio smile.gif

QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 20:15)
Summer - su kuoduku graziu sveiku plauku nepaslepsi mirksiukas.gif  wub.gif

Net nuraudau blush2.gif Ačiū tau 4u.gif

QUOTE(LittleStar @ 2009 12 07, 20:28)
Nidulia , o kuri Jus naudojate: Lavera Sun Sensitiv Self-Tanning Lotion 150ml ar Lavera Sun Sensitiv Silky Shimmer Lotion 150ml? (kiek suprantu 1 idegiui, o kitas duoda tik lengva spalvyte) Aciu  smile.gif

Shimmer nėra suteikiantis spalvą, tiesiog suteikia švytėjimo smile.gif O jis ant įdegusios odos matosi ryškiau nei ant baltos.
Atsakyti
o kai naudojat kokosu alieju plaukams, rozmarinu ea i delna palasinat?kiek lasiuku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 07, 21:21)
o kai naudojat kokosu alieju plaukams, rozmarinu ea i delna palasinat?kiek lasiuku? blush2.gif

Susimaišau iš anksto indelyje. 10 ml - 2-6 lašai.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 07, 13:03)
Ir ar kamedogeninis butu esketroziu aliejus? Ir koks iprastai yra jo ir lazd. riesutu galiojimas, jojobos gan. ilgai galioja, bet kaip suprantu tai vienas is ilgiausiai...O kaip kiti? Pvz dar sviestmedziu. Kazkaip gan. taupiai tokius dalykus naudoju, tai stovetu pas mane ilgokai...

man erškėtrožės nekemša porų, mėgstu jį. dabar kai teko pirkti aliejus, tai daugiausia būna parašyta, kad 1 metus galioja aliejai, kai kurie ir ilgiau. Bet pvz aš kai laikau juos šaldytuve, tai manau dar ilgiau negenda. Seniai buvau pirkusi pvz erškėtrožes, virš metų buvo, o kvapas ir skonis geras, tai manau nesugedo. Svarbu laikymo salygos. Jei siltai, tai gal ir trumpiau galioja, jei šaldytuve, tai manau kelis mėn. drąsiai galima pridėti
Atsakyti
Labas, noriu pasigirti kokį mišinuką pasidariau, jis labai tinka mano sausai odai, tiek kūnui, tiek veidui:
sviestmedį sumaišiau su migdolų aliejumi, gavosi panaši į kremą konsistencija, tada įlašinau glicerino ir pačiulių EA(bet matyt per mažai, nes nesijaučia visai to kvapo). Dabar naudoju po vonios.
Labai noriu išmokt gamint kremus su vandeniniu pagrindu, reiks užsirašinėt į kokį vakarėlį KN rolleyes.gif
Atsakyti
visa savaite naudoju silko muiliuka ir greitai nesinaudoja ir labai mielas, oda minkstute ir svelni. Jau dabar laukiu nauju Daddygirl stebuklu 4u.gif
Atsakyti
Pearl, paieskojau. tikrai yra pas mus pirkt nerafinuoto saulegrazu aliejaus thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 07 gruodžio 2009 - 21:46