Druide plauku lakas man nepatiko kokybe gal ir gera, fiksuoja neblogai, bet pati eiga nepatiko. Purskia lyg ir smulkiai, bet plaukai kaip po lietaus, sukrenta sukuosena ir slapia tokia, fe Meginsiu ne fiksavimui o formavimui naudoti
QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 19:40)
aha, taupai, o paskui naujų negalėsi prisipirkt
manau, kad ir tau šaukštelio-pusantro užtektų iki valiai
manau, kad ir tau šaukštelio-pusantro užtektų iki valiai
o kas man trukdys prisipirkti? pinige tustinti ant naturaliu priemoniu cia jau SM pripratino ir visa laika kazko reikia jei atrodo, kad gal ne, tada pradedi ieskoti kabliuku ir priezasciu, dar ka nors isigyti o jie rimtai, laukiu, kol baigsiu muila vonioj (i pabaiga jau) ir jo vieta uzims silko muilas
QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 17:31)
asmenine mano nuomone, su kuria gali ir nesutikti, tai vėl bus išaliejuota galva, kurią paskui norėsi gerai atplauti Pati mieliau naudočiau kokį rozmarinų, ramunėlių hidrolatą, įpylusi šlakelį glicerino odos drėkinimui, dar kokių uždegimą mažinančių miltukų Išsitepi tokiu mišiniu nakčiai, ryte gali į darbą bėgti. Kadangi pati plaunu plaukus iš vakaro, tai irgi vertinu patogumą
Na neturiu aš nei vienos tavo išvardintos priemonės ir nežadu artimiausiu metu pirktis, kaukę jau rytoj noriu darytis Padrėkinimui aš turiu alaviją bet man nuo jo po to niežti galvą Šiaip man aliejai nuo galvos odos išsiplauna be didelių pastangų, labai švelniai masažuojant Noriu aliejų tepti, tai suformuluosiu kitaip klausimą: kuris tinkamiausias būtų pamaitinti galvos odą iš avokadų, sviestmedžio, simondsijų, kokosų? Pagalvojau, kad tamanai netiks, nes kaip ir ricina vis gi turi džiovinantį poveikį
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 07, 19:45)
Druide plauku lakas man nepatiko kokybe gal ir gera, fiksuoja neblogai, bet pati eiga nepatiko. Purskia lyg ir smulkiai, bet plaukai kaip po lietaus, sukrenta sukuosena ir slapia tokia, fe Meginsiu ne fiksavimui o formavimui naudoti
jei sukrenta, man netiks ploni plaukai, tai mazai kas tinka vis dar neatsisakau vienintelio sintetinio lako, kuris tiko
QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 17:46)
Noriu aliejų tepti, tai suformuluosiu kitaip klausimą: kuris tinkamiausias būtų pamaitinti galvos odą iš avokadų, sviestmedžio, simondsijų, kokosų?
tai reikėjo taip iškart ir sakyti Aš tada už simondsijų, man jis toks streso nekeliantis, draugiškas. Plius, labiausiai atitinkantis odos riebalus
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 18:29)
Katuti, as savo muiliuku irgi niekam nedovanosiu (nors ketinau, todel kai kuriu turiu ne viena) ner cia ko tokiu geriu dalintis
o Summer plaukuciai ech..
o Summer plaukuciai ech..
Aha, aš irgi pasitaupysiu namiškiams
Tai jau, matei mane su kuoduku
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 18:46)
ir visa laika kazko reikia
Gryniausia tiesa. Aš jau reguliariai, kas mėnesį, susidarau mini sąrašiuką, ką šiam mėnesiui reikia nusipirkti Ir neišeina nepirkti nieko...
QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 18:46)
Noriu aliejų tepti, tai suformuluosiu kitaip klausimą: kuris tinkamiausias būtų pamaitinti galvos odą iš avokadų, sviestmedžio, simondsijų, kokosų?
Iš šių esu tik kokosų bandžiusi ir man jie, kaip ir minėjau, labai tinka ir patinka. Plaukai spindi nuo pat šaknų, manau, puikiai pamaitina Gal kokių levandų EA dar palašink minimaliai
QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 18:46)
Noriu aliejų tepti, tai suformuluosiu kitaip klausimą: kuris tinkamiausias būtų pamaitinti galvos odą iš avokadų, sviestmedžio, simondsijų, kokosų? Pagalvojau, kad tamanai netiks, nes kaip ir ricina vis gi turi džiovinantį poveikį
Kuris geriausias iš išvardintų neatsakysiu, bet avokadas tikrai tinka, klausiau kirpėjos, sakė - be abejonės, jis kaip tik stimuliuoja plauko augimą Bandžiau pati, na ir nenuplikau Dar tepiau agurklių aliejumi, čia išskaičiau KN tinklapyje - nenori jo pabandyti? Arba sezamų, argano ar makadamijų? Anot KN, jie irgi galvos masažui tinkami
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 07, 11:53)
as meginau, tepiau ir veida, man laaaaaaaaaaaabai patiko, siandien sedziu darbe ruda naturaliai ir labai grazi
O kiek laiko jau naudojate si krema? Teko skaityti, kad 1 paneliai po savaites naudojimo pradejo kilti skauus gumbeliai ar atbuliniai puliniai.
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 16:13)
manau,kad buna, tik aisku, ne tas , kuris skirtas kepimui
medetku fitolis is Monicos yra saulegrazu aliejuje (ant buteliuko parasyta, akd ekologiskas, sertifikuota Soil Association). Be to KN i misinius odai taip pat ideta saulegrazu aliejaus, morku fitolis yra saulegrazu aliejuje
Daddygirl - radau tau sunflower
medetku fitolis is Monicos yra saulegrazu aliejuje (ant buteliuko parasyta, akd ekologiskas, sertifikuota Soil Association). Be to KN i misinius odai taip pat ideta saulegrazu aliejaus, morku fitolis yra saulegrazu aliejuje
Daddygirl - radau tau sunflower
aciu. idomu, ar jis pilnai nerafinuotas (nes esu macius salto spaudimo dalinai rafinuota). reiktu paklaust
bet galiojimas, raso labai trumpas, net 3 men, tai gal ir nerafinuotas nenusimanau apie saulegrazu alieju tik zinau, kad buna dvieju rusiu - su daug linoleic rugsties ir su daug oleic rugsties.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 07, 16:19)
Gali ir nuo vandens būti Nors virintą dėjau.
Šiandien pasiėmiau tavo muiliukus Nuostabiai gražučiai, kvapnučiai ir t.t. Per pusę perpjoviau 'alyvuogių su žolelėmis' - ir mamai, ir mum su MB bus.
Šiandien pasiėmiau tavo muiliukus Nuostabiai gražučiai, kvapnučiai ir t.t. Per pusę perpjoviau 'alyvuogių su žolelėmis' - ir mamai, ir mum su MB bus.
as turejau omeny nuo vandens, kuris patenka i prausikli prausiantis
didelis aciu man irgi muilas su zolelemis toks... mielas. del svelnumo, paprastumo ir to kvapo. as ji gaminu dukrytei.
QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 16:27)
Kodėl taip manai? man atvirkščiai kokiu nors aliejumi norisi pamaitinti odą, nes ji tokia kaip nudegusi, dėl to ir klausiau apie tamanus, nes jie kaip ir gydantys dar
as galvociu tepk tuo, ka esi patikrinus kaip tinkanti, tavo odai svelniausia.
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 16:29)
Katuti, as savo muiliuku irgi niekam nedovanosiu (nors ketinau, todel kai kuriu turiu ne viena) ner cia ko tokiu geriu dalintis
baikit, merginos, dovanokit taigi atsibos naudoti, ypac jei turit po kelis tuos pacius. jei patiktu, as naujus kitokius pagaminsiu
QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 16:34)
net nezinau, kaip atsakyti nes man ne karta yra sake, kad labai taupiai naudojasi. o man paciai taip neatrodo.
zodziu, nezinau. as, zinoma, taupiai tikrai nenaudoju, nes visada laukia nauji isbandymo. o ir siaip as netaupiai priemones naudoju. suki prausikli didele pakuote LABAI taupydama per menesi sunaudojau, o Summer, man atrodo, rase, kad daug ilgiau jai jo uzteko. o MB dar netaupiau naudoja
as maudausi kasdien, vyras panasiai. tai mes muila per dvi savaites gal sunaudojam muilai riebiai odai yra 'ilgiau grojantys' nei muilai sausai odai.
QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 16:46)
Noriu aliejų tepti, tai suformuluosiu kitaip klausimą: kuris tinkamiausias būtų pamaitinti galvos odą iš avokadų, sviestmedžio, simondsijų, kokosų? Pagalvojau, kad tamanai netiks, nes kaip ir ricina vis gi turi džiovinantį poveikį
prisiminiau, neem'as labai tinkantis sausai galvos odai, raso.
bet gal neturi?
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 07, 21:02)
na, as galvos odai jo nerekomenduociau kvepes visa savaite turbut
Summer - su kuoduku graziu sveiku plauku nepaslepsi
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 07, 18:20)
Kuris geriausias iš išvardintų neatsakysiu, bet avokadas tikrai tinka, klausiau kirpėjos, sakė - be abejonės, jis kaip tik stimuliuoja plauko augimą Bandžiau pati, na ir nenuplikau Dar tepiau agurklių aliejumi, čia išskaičiau KN tinklapyje - nenori jo pabandyti? Arba sezamų, argano ar makadamijų? Anot KN, jie irgi galvos masažui tinkami
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 07, 19:02)
as galvociu tepk tuo, ka esi patikrinus kaip tinkanti, tavo odai svelniausia.
bet gal neturi?
bet gal neturi?
Dėkui merginos, užsirašysiu ateičiai kai kuriuos patartus, nes iš rekomenduojamų turiu avokadų, kokosų ir simondsijų. Savąjį makadamijų išmečiau, kai pauosčiau pas bryyla koks iš tiesų turėtų būti kvapas
Žodžiu pasiskaitinėsiu apie juos dar info ir priimsiu sprendimą