Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Druide plauku lakas man nepatiko blush2.gif kokybe gal ir gera, fiksuoja neblogai, bet pati eiga nepatiko. Purskia lyg ir smulkiai, bet plaukai kaip po lietaus, sukrenta sukuosena ir slapia tokia, fe sad.gif Meginsiu ne fiksavimui o formavimui naudoti
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 19:40)
aha, taupai, o paskui naujų negalėsi prisipirkt  doh.gif  lotuliukas.gif

manau, kad ir tau šaukštelio-pusantro užtektų iki valiai  mirksiukas.gif

o kas man trukdys prisipirkti? lotuliukas.gif pinige tustinti ant naturaliu priemoniu cia jau SM pripratino lotuliukas.gif ir visa laika kazko reikia lotuliukas.gif jei atrodo, kad gal ne, tada pradedi ieskoti kabliuku ir priezasciu, dar ka nors isigyti lotuliukas.gif o jie rimtai, laukiu, kol baigsiu muila vonioj (i pabaiga jau) ir jo vieta uzims silko muilas wub.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 17:31)
asmenine mano nuomone, su kuria gali ir nesutikti, tai vėl bus išaliejuota galva, kurią paskui norėsi gerai atplauti  g.gif Pati mieliau naudočiau kokį rozmarinų, ramunėlių hidrolatą, įpylusi šlakelį glicerino odos drėkinimui, dar kokių uždegimą mažinančių miltukų smile.gif Išsitepi tokiu mišiniu nakčiai, ryte gali į darbą bėgti. Kadangi pati plaunu plaukus iš vakaro, tai irgi vertinu patogumą  drinks_cheers.gif

Na neturiu aš nei vienos tavo išvardintos priemonės ir nežadu artimiausiu metu pirktis, kaukę jau rytoj noriu darytis ax.gif Padrėkinimui aš turiu alaviją bet man nuo jo po to niežti galvą rolleyes.gif Šiaip man aliejai nuo galvos odos išsiplauna be didelių pastangų, labai švelniai masažuojant mirksiukas.gif Noriu aliejų tepti, tai suformuluosiu kitaip klausimą: kuris tinkamiausias būtų pamaitinti galvos odą iš avokadų, sviestmedžio, simondsijų, kokosų? Pagalvojau, kad tamanai netiks, nes kaip ir ricina vis gi turi džiovinantį poveikį mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 07, 19:45)
Druide plauku lakas man nepatiko  blush2.gif kokybe gal ir gera, fiksuoja neblogai, bet  pati eiga nepatiko. Purskia lyg ir smulkiai, bet plaukai kaip po lietaus, sukrenta sukuosena ir slapia tokia, fe  sad.gif Meginsiu ne fiksavimui o formavimui naudoti

jei sukrenta, man netiks schmoll.gif ploni plaukai, tai mazai kas tinka schmoll.gif vis dar neatsisakau vienintelio sintetinio lako, kuris tiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 17:46)
Noriu aliejų tepti, tai suformuluosiu kitaip klausimą: kuris tinkamiausias būtų pamaitinti galvos odą iš avokadų, sviestmedžio, simondsijų, kokosų?

tai reikėjo taip iškart ir sakyti tongue.gif Aš tada už simondsijų, man jis toks streso nekeliantis, draugiškas. Plius, labiausiai atitinkantis odos riebalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 18:29)
Katuti, as savo muiliuku irgi niekam nedovanosiu (nors ketinau, todel kai kuriu turiu ne viena) schmoll.gif  ner cia ko tokiu geriu dalintis schmoll.gif  lotuliukas.gif

o Summer plaukuciai wub.gif  ech.. wub.gif

Aha, aš irgi pasitaupysiu namiškiams tongue.gif

Tai jau, matei mane su kuoduku lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 18:46)
ir visa laika kazko reikia lotuliukas.gif 

Gryniausia tiesa. Aš jau reguliariai, kas mėnesį, susidarau mini sąrašiuką, ką šiam mėnesiui reikia nusipirkti doh.gif Ir neišeina nepirkti nieko... blush2.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 18:46)
Noriu aliejų tepti, tai suformuluosiu kitaip klausimą: kuris tinkamiausias būtų pamaitinti galvos odą iš avokadų, sviestmedžio, simondsijų, kokosų?

Iš šių esu tik kokosų bandžiusi ir man jie, kaip ir minėjau, labai tinka ir patinka. Plaukai spindi nuo pat šaknų, manau, puikiai pamaitina mirksiukas.gif Gal kokių levandų EA dar palašink minimaliai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 07 gruodžio 2009 - 18:14
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 07, 18:13)
Gal kokių levandų EA dar palašink minimaliai g.gif
Oi ne, JOKIŲ EA, po praėjusio karto turbūt mėnesį jų nenaudosiu biggrin.gif
Dėkui už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 18:46)
Noriu aliejų tepti, tai suformuluosiu kitaip klausimą: kuris tinkamiausias būtų pamaitinti galvos odą iš avokadų, sviestmedžio, simondsijų, kokosų? Pagalvojau, kad tamanai netiks, nes kaip ir ricina vis gi turi džiovinantį poveikį mastau.gif

Kuris geriausias iš išvardintų neatsakysiu, bet avokadas tikrai tinka, klausiau kirpėjos, sakė - be abejonės, jis kaip tik stimuliuoja plauko augimą thumbup.gif Bandžiau pati, na ir nenuplikau biggrin.gif Dar tepiau agurklių aliejumi, čia išskaičiau KN tinklapyje - nenori jo pabandyti? 4u.gif Arba sezamų, argano ar makadamijų? Anot KN, jie irgi galvos masažui tinkami 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_gustas_tu: 07 gruodžio 2009 - 18:23
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 07, 11:53)
as meginau, tepiau ir veida, man laaaaaaaaaaaabai patiko, siandien sedziu darbe ruda naturaliai ir labai grazi smile.gif

O kiek laiko jau naudojate si krema? Teko skaityti, kad 1 paneliai po savaites naudojimo pradejo kilti skauus gumbeliai ar atbuliniai puliniai.
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 16:13)
manau,kad buna, tik aisku, ne tas , kuris skirtas kepimui
medetku fitolis is Monicos yra saulegrazu aliejuje (ant buteliuko parasyta, akd ekologiskas, sertifikuota Soil Association). Be to KN i misinius odai taip pat ideta saulegrazu aliejaus, morku fitolis yra saulegrazu aliejuje

Daddygirl - radau tau  sunflower

aciu. idomu, ar jis pilnai nerafinuotas (nes esu macius salto spaudimo dalinai rafinuota). reiktu paklaust smile.gif
bet galiojimas, raso labai trumpas, net 3 men, tai gal ir nerafinuotas g.gif nenusimanau apie saulegrazu alieju smile.gif tik zinau, kad buna dvieju rusiu - su daug linoleic rugsties ir su daug oleic rugsties.

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 07, 16:19)
Gali ir nuo vandens būti  Nors virintą dėjau.

Šiandien pasiėmiau tavo muiliukus wub.gif Nuostabiai gražučiai, kvapnučiai ir t.t. biggrin.gif Per pusę perpjoviau 'alyvuogių su žolelėmis' - ir mamai, ir mum su MB bus.

as turejau omeny nuo vandens, kuris patenka i prausikli prausiantis 4u.gif

didelis aciu 4u.gif man irgi muilas su zolelemis toks... mielas. del svelnumo, paprastumo ir to kvapo. as ji gaminu dukrytei.

QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 16:27)
Kodėl taip manai? rolleyes.gif man atvirkščiai kokiu nors aliejumi norisi pamaitinti odą, nes ji tokia kaip nudegusi, dėl to ir klausiau apie tamanus, nes jie kaip ir gydantys dar mirksiukas.gif

as galvociu tepk tuo, ka esi patikrinus kaip tinkanti, tavo odai svelniausia.

QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 16:29)
Katuti, as savo muiliuku irgi niekam nedovanosiu (nors ketinau, todel kai kuriu turiu ne viena) schmoll.gif  ner cia ko tokiu geriu dalintis schmoll.gif  lotuliukas.gif

baikit, merginos, dovanokit biggrin.gif taigi atsibos naudoti, ypac jei turit po kelis tuos pacius. jei patiktu, as naujus kitokius pagaminsiu smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 16:34)
o kiek laiko vienas naudojasi, jei kūną juo prausti, ne tik veidą?  rolleyes.gif

net nezinau, kaip atsakyti smile.gif nes man ne karta yra sake, kad labai taupiai naudojasi. o man paciai taip neatrodo.
zodziu, nezinau. as, zinoma, taupiai tikrai nenaudoju, nes visada laukia nauji isbandymo. o ir siaip as netaupiai priemones naudoju. suki prausikli didele pakuote LABAI taupydama per menesi sunaudojau, o Summer, man atrodo, rase, kad daug ilgiau jai jo uzteko. o MB dar netaupiau naudoja smile.gif
as maudausi kasdien, vyras panasiai. tai mes muila per dvi savaites gal sunaudojam g.gif muilai riebiai odai yra 'ilgiau grojantys' nei muilai sausai odai.

QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 16:46)
Noriu aliejų tepti, tai suformuluosiu kitaip klausimą: kuris tinkamiausias būtų pamaitinti galvos odą iš avokadų, sviestmedžio, simondsijų, kokosų? Pagalvojau, kad tamanai netiks, nes kaip ir ricina vis gi turi džiovinantį poveikį mastau.gif

prisiminiau, neem'as labai tinkantis sausai galvos odai, raso.
bet gal neturi?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 07, 21:02)
bet gal neturi?

na, as galvos odai jo nerekomenduociau schmoll.gif kvepes visa savaite turbut lotuliukas.gif

Summer - su kuoduku graziu sveiku plauku nepaslepsi mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 07, 18:20)
Kuris geriausias iš išvardintų neatsakysiu, bet avokadas tikrai tinka, klausiau kirpėjos, sakė - be abejonės, jis kaip tik stimuliuoja plauko augimą  thumbup.gif Bandžiau pati, na ir nenuplikau biggrin.gif Dar tepiau agurklių aliejumi, čia išskaičiau KN tinklapyje - nenori jo pabandyti?  4u.gif Arba sezamų, argano ar makadamijų? Anot KN, jie irgi galvos masažui tinkami 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 07, 19:02)
as galvociu tepk tuo, ka esi patikrinus kaip tinkanti, tavo odai svelniausia.

bet gal neturi?

Dėkui merginos, užsirašysiu ateičiai kai kuriuos patartus, nes iš rekomenduojamų turiu avokadų, kokosų ir simondsijų. Savąjį makadamijų išmečiau, kai pauosčiau pas bryyla koks iš tiesų turėtų būti kvapas biggrin.gif
Žodžiu pasiskaitinėsiu apie juos dar info ir priimsiu sprendimą cool.gif
Atsakyti