Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 12:16)
http://www.dunaturals.com/nude/
va cia parasyta siek tiek apie nude...sudominai  bigsmile.gif

Ar tik aš nematau to Nude šampūno sudėties tame puslapyje, ar jos nėra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 12 06, 15:13)
Ačiū už atsakymą  4u.gif  gal galėtumėt parašyti savo priemones visas, kurias nuo slinkimo naudojat... man reikia draugui dovaną padėt išrinkt jo mamai, nes ji užsiprašė pasitikėdama manimi, kažko nuo slinkimo... doh.gif  blink.gif  žiūrinėjau db į Aubrey organics vyru serija, bet kazi ar veiksminga ir as neįsižeistų gavusi tokią...?

Iš šios Aubrey serijos turėjau losjoną nuo plaukų slinkimo ( aš vis naudoju priemones nuo slinkimo su tikslu,kad paskatins plaukų augimą tongue.gif ),galima naudoti, bet, esmė ta,kad jis purškiamas, o kai purški, apipurški plaukus, bet tikslingiau būtų įtrinti galvos odą g.gif ,daugiau tikrai neprkčiau. schmoll.gif
Labai patinka weledos rozmarinų losijonas. Jis plaukams ir gaivumo suteikia.Manau tiktų kaip dovana. cool.gif
Kaip minėjau, bema, bet jei gali skirti didesnę sumą pinigų,galimą ir ampoles rinktis.

Be pirktinių priemonių,naudoju įvairius bazinius ir eterinius aliejus.

Čia radau paprastų, bet vertingų receptų,kaip tik ieškojau nagams.

http://leonsbeautyti...-healthy-nails/

Čia nuo plaukų slinkimo:

http://leonsbeautyti...-for-hair-loss/

Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 15:41)
Ar tik aš nematau to Nude šampūno sudėties tame puslapyje, ar jos nėra? g.gif

Kartą buvau nusipirkusi šį šampūną, bet netyčia. lotuliukas.gif Rinkausi balzamą, o paėmiau šampūną. doh.gif JAu buvau pradėjusi studijuoti etiketes, tai gerai nepamenu kokia ji ten,bet man tada nepasirodė patikima.Gal ir klystu. rolleyes.gif Aš jo net nenaudojau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 14:05)
Kokius balzamus turi iš natūralių, kurie geriausi tau? 4u.gif

is druide "Detangling"- patinka, skystas toks, gan lengvai issukuoju
is CIEL D'AZUR "lengvinantis issukavima"- tirstesnis siek tiek, labai labai patinka, svelnina, lengvai issukuot, cia ir bus labiausiai patinkantis 4u.gif
is logonos su kvieciu proteinais- nelabai ka galiu pasakyt nes tik 1 karta tepiau kol kas...tik kad smirda
is faith in nature su jojoba- patinka, kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 06, 14:54)
Kartą buvau nusipirkusi šį šampūną, bet netyčia. lotuliukas.gif Rinkausi balzamą, o paėmiau šampūną. doh.gif JAu buvau pradėjusi studijuoti etiketes, tai gerai nepamenu kokia ji ten...

Dėkui už nuorodas 4u.gif
Gal atsiras turinčių ir parašys sudėtį smile.gif

Dėkui ievvvaa už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 06 gruodžio 2009 - 15:01
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 14:32)
Čia ne sertifikato ženklas jei neklystu rolleyes.gif Gal gali sudėtį jo parašyti, tuomet viskas būtų aišku kas per reikalas čia mirksiukas.gif

Sudetis labai ilga doh.gif bet pasistengsiu nurasyt, nes internete nerandu biggrin.gif Taigi:Aqua, Glycerin, Cetearyl Olivate, Dicaprylyl Ether, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Caffeine, Bio Saccharide Gum-1, Butyrospermum Parkii Butter*, Aesculus Hyppocastanum Seed Excract*, Capsicum Frutescens Fruit Extract*, Camelia Sinensis Leaf Extract*, Betula Alba Leaf Extract*, Equisetum Arvense Leaf Extract*, Olea Europaea Fruit Oil, Zinc PCA, Panthenol, Olus Oil, Tocopherol, Lecithin, Chondrus Crispus Extract, Quercus Suber Bark Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetyl Palmitate, Glycerin Stearate, Palm Alcohol, Sodium Lauroyl Glutamate, Squalane, Hydrogenated Vegetable Oil, Phytosteryl Canolate, Sorbitan Palmitate, Stearic Acid, Parfum, Dipropylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Sodium Phytate, Benzyl Alchool, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha Isomethyl lonone, Geraniol, Limonene.
*organic extracts

Na is tokios gausybes turbut ir blogiuku daug bus blush2.gif As neismanau chemijos, tai va kokios cia blogos sudetines dalys?
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 12 06, 14:59)
Sudetis labai ilga doh.gif  bet pasistengsiu nurasyt, nes internete nerandu biggrin.gif  ...
Na is tokios gausybes turbut ir blogiuku daug bus blush2.gif  As neismanau chemijos, tai va kokios cia blogos sudetines dalys?

Iš didžiųjų blogiukų nei vieno nematau bigsmile.gif Tikiuosi neklystu blush2.gif gal daugiau išmanančios daugiau pakomentuos, būtų super jei visa sudėtis būtų gera cool.gif
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 14:56)
is CIEL D'AZUR "lengvinantis issukavima"- tirstesnis siek tiek, labai labai patinka, svelnina, lengvai issukuot, cia ir bus labiausiai patinkantis 4u.gif

ievvvaa ar apie šį kalbi?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 15:07)
Iš didžiųjų blogiukų nei vieno nematau bigsmile.gif Tikiuosi neklystu blush2.gif gal daugiau išmanančios daugiau pakomentuos, būtų super jei visa sudėtis būtų gera cool.gif

Taip pat ant dezutes parasyta:
substances to be controlled and certified organic
Ingredients of natural origin
without dyes,parabens,phenoxyethanol and GMO
dermatologically tested

O kaip smagu butu jei is tiesu sudetis nebloga 4u.gif
Atsakyti
Merginos kaip išversti mato vienetą oz blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(just_angel @ 2009 12 06, 15:09)
O kaip smagu butu jei is tiesu sudetis nebloga 4u.gif

Oi laukiam laukiam mes kokio katučio, Monicos ir kt geriau nusimanančių biggrin.gif

Kaip suprantu šis produktas neseniai pasirodęs rinkoje?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 15:12)
Papildyta:

Oi laukiam laukiam mes kokio katučio, Monicos ir kt geriau nusimanančių biggrin.gif

Kaip suprantu šis produktas neseniai pasirodęs rinkoje?

1 oz=3o ml.
O nuo kada sis produktas Lietuvos rinkoje nezinau, nes nedaznai uzeinu i droga blush2.gif Internete pamaciau kad nuolaida taikoma siam kremui tai ir pagriebiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 16:12)
Papildyta:

uncija 4u.gif apie 30g/ml.
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 12 06, 15:15)
1 oz=3o ml.
O nuo kada sis produktas Lietuvos rinkoje nezinau, nes nedaznai uzeinu i droga blush2.gif  Internete pamaciau kad nuolaida taikoma siam kremui tai ir pagriebiau biggrin.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 06, 15:17)
uncija  4u.gif apie 30g/ml.

Ačiū merginos už atsakymą 4u.gif

Ten plaukų kremas? Kaip kaukė, taip?

Summer-in-Paris tu sakei turi tą daigčiuką kur garini ea apačioje uždegusi žvakutę, noriu paklausti ar ea reikia skiesti vandeniu ir jei taip tai kokiu santykiu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 15:25)
Ten plaukų kremas? Kaip kaukė, taip?

Ne ne, ten kremas kunui nuo celiulito smile.gif
Atsakyti