Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 18:33)
Ir man tas pats nuo aliejinių kaukių plaukams(ypač kokosų) rolleyes.gif

o tu jas naudoji ar atsisakei del tokio poveikio? Nes pvz Kunigundai, kiek skaiciau ir kt, tai tokio poveikio nera? na, kol kas suteiksiu kokosams antra sansa ir bandysiu maziau tepti ir plauti kitom priemonem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 07 gruodžio 2009 - 16:52
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 16:51)
o tu jas naudoji ar atsisakei del tokio poveikio? Nes pvz Kunigundai, kiek skaiciau ir kt, tai tokio poveikio nera? na, kol kas suteiksiu kokosams antra sansa ir bandysiu maziau tepti ir plauti kitom priemonem biggrin.gif

na siaip sako "daugiau- nereiskia geriau", cia butent apie aliejus plaukams...tai is tikro nereikia kad varvetu viskais...as jei aliejus plauciau tik su naturaliais sampunais, manau ir man neissiplautu, visad is pradziu ilgai ilgai skalauju aliejuotus, tada pirma karta bet kokio 'nenaturalaus' sampuno, ir dar vieno karto uztenka su naturaliu 4u.gif vakar taip isploviau linu seklu al, kuris kaip zinia laabai riebus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 07 gruodžio 2009 - 16:59
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 07, 18:58)
na siaip sako "daugiau- nereiskia geriau", cia butent apie aliejus plaukams...tai is tikro nereikia kad varvetu viskais...as jei aliejus plauciau tik su naturaliais sampunais, manau ir man neissiplautu, visad is pradziu ilgai ilgai skalauju aliejuotus, tada pirma karta bet kokio 'nenaturalaus' sampuno, ir dar vieno karto uztenka su naturaliu  4u.gif vakar taip isploviau linu seklu al, kuris kaip zinia laabai riebus  4u.gif

na, kiek pamenu, ir Summer, ir Katuciui, ir kitoms lygtais druide purity gerai isplauna aliejus biggrin.gif bet kaip pirma karta per daug uzdejau, va ir pasekems snd doh.gif pas mane nenaturaliu jau kaipo ir nera like vonioj blush2.gif
Atsakyti

Taip, būtent dėl to atsisakiau aliejinių visiems plaukams, nes tik pusdienį galėdavau džiaugtis gražiais plaukais, o kadangi galvą visuomet plaunu iš vakaro, tai man tokios procedūros netinka mirksiukas.gif pastaruoju metu išsiplovusi galvą patepu drėgnus plaukus alavijo geliu ir retkarčiais pačius galiukus kokosų aliejumi(kaip vietoj serumo) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 19:01)
Taip, būtent dėl to atsisakiau aliejinių visiems plaukams, nes tik pusdienį galėdavau džiaugtis gražiais plaukais, o kadangi galvą visuomet plaunu iš vakaro, tai man tokios procedūros netinka mirksiukas.gif pastaruoju metu išsiplovusi galvą patepu drėgnus plaukus alavijo geliu ir retkarčiais pačius galiukus kokosų aliejumi(kaip vietoj serumo) mirksiukas.gif

aciu uz info 4u.gif turesiu atsargini varianta 4u.gif as kartais aloe sultimis itrinu saknis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 07, 13:45)
Aš laikau apie savaitę, stengiuosi ne ilgiau (darau su vandeniu/mineraliniu/arbata). Va kai praėjusį kartą pasakojau, kad dariausi turtingą kaukę su viskuo biggrin.gif tai uždaryta į Suki prausiklio induką, su ant dugno likusiu lašeliu prausiklio ir antru lašeliu ECO prausiklio...ėmė ir pradėjo rūgti smile.gif Atsuku dangtelį, o kaip pilnas indukas, taip pilnas. Po poros dienų pamačiau, kad oro burbuliukų labai daug prisikaupę per visą tūrį, tai su pirštu pamakalavau, kad išleisčiau orą blush2.gif Ir toliau sau naudojau. Dabar va savaitė praėjo, likutį išmesiu, pasidarysiu paprastesnį variantą ir gal nerūgstantį tiek ax.gif Keistai sureagavo su tais prausikliais....
Puikūs, oda nuostabiai 'įdegusi' smile.gif
Laimė tikino, kad jų saulėgrąžų aliejus yra 'nepaprastai nuostabios kokybės', kad ir nebrangus, tiesiog puikus odos drėkiklis, kažkas tokio.
O kur matei pirkti nerafinuoto varnalėšų aliejaus? 4u.gif
O tu abu kartus su Purity išplauk smile.gif

as tai speciau, kad ne nuo prausikliu eme gesti, o nuo vandens, kurio buvo pateke i prausiklius. negali taip buti?

saulegrazu aliejus, kiek girdejau, buna labai nevienodas (apdirbimu, sudetimi). tai gal nuo to priklauso ir jo naudingumas? ir aplamai, ar jis buna nerafinuotas? man teko matyti dalinai rafinuota.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 07, 16:33)
Noriu paklausti visų patarimo kuo galėčiau atgaivinti galvos odą po tos netikėtos alergijos kol kas dar nežinia nuo ko rolleyes.gif Oda tokia jautri pasidariusi ir sausesnė nei įprastai, sakau gal tiktų šiam reikalui tamanų aliejus, ką manote? g.gif

aš tavo vietoje rinkčiausi ką nors vandeninio ar bent ne aliejinio smile.gif

ievvvvaa teisingai pasakė - nereikia perspausti su kiekiu wink.gif Kokio 1-1,5 arbatinio šaukštelio per akis užtektų. Kai užtepi aliejų, neturi būti šlapių plaukų efektas, nes tada tikrai sunkiau išplauti...

man Purity puikiai išplauna aliejų per 2-3 kartus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 07, 19:08)
saulegrazu aliejus, kiek girdejau, buna labai nevienodas (apdirbimu, sudetimi). tai gal nuo to priklauso ir jo naudingumas? ir aplamai, ar jis buna nerafinuotas? man teko matyti dalinai rafinuota.

manau,kad buna, tik aisku, ne tas , kuris skirtas kepimui biggrin.gif
medetku fitolis is Monicos yra saulegrazu aliejuje (ant buteliuko parasyta, akd ekologiskas, sertifikuota Soil Association). Be to KN i misinius odai taip pat ideta saulegrazu aliejaus, morku fitolis yra saulegrazu aliejuje ax.gif

Daddygirl - radau tau 4u.gif sunflower
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 19:08)
aš tavo vietoje rinkčiausi ką nors vandeninio ar bent ne aliejinio smile.gif
ievvvvaa teisingai pasakė - nereikia perspausti su kiekiu wink.gif Kokio 1-1,5 arbatinio šaukštelio per akis užtektų. Kai užtepi aliejų, neturi būti šlapių plaukų efektas, nes tada tikrai sunkiau išplauti...

man Purity puikiai išplauna aliejų per 2-3 kartus smile.gif

doh.gif spekit is triju kartu, ar as nepadauginau ir ar nebuvo slapiu plauku efekto doh.gif ot protelis, reikejo is anksto pas jus pasikonsultuoti doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 07 gruodžio 2009 - 17:15
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 18:01)
na, kiek pamenu, ir Summer, ir Katuciui, ir kitoms lygtais druide purity gerai isplauna aliejus biggrin.gif 

Tikrai kad drinks_cheers.gif Šiaip nepamenu šampūno, kuris man neišplautų aliejų g.gif Kažkaip visuomet daugiau mažiau gerai būna.

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 07, 18:08)
as tai speciau, kad ne nuo prausikliu eme gesti, o nuo vandens, kurio buvo pateke i prausiklius. negali taip buti?

Gali ir nuo vandens būti smile.gif Nors virintą dėjau.

Šiandien pasiėmiau tavo muiliukus wub.gif Nuostabiai gražučiai, kvapnučiai ir t.t. biggrin.gif Per pusę perpjoviau 'alyvuogių su žolelėmis' - ir mamai, ir mum su MB bus. Kiti lieka vėlesniems laikams. Būtinai parašysiu, kaip patiko, kolkas kvapas labai sužavėjo - toks tyras tyras, paprastas ir dėl to labai malonus smile.gif

QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 18:13)
doh.gif  spekit is triju kartu, ar as nepadauginau ir ar nebuvo slapiu plauku efekto doh.gif 

O aš tai mėgėja prikrauti daaug to aliejaus blush2.gif Porą šaukštelių tai tikrai. Bet va, išsiplauna nuostabiai lengvai, kur kas lengviau nei 'natūralus riebalas' nuo plaukų smile.gif Iš viso, kokosai mano plaukams yra kažkoks stebuklas. Daugiau esu tik gardenijų monoi ir linų sėmenis bandžiusi, bet pastariesiems toli iki kokosų poveikio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 07 gruodžio 2009 - 17:22
noriu pasisemt ziniu, kaip priziurit plauku galiukus... 4u.gif
nuo to laiko kai nenaudoju 'silikono', tokiu dar neturejau: jie nepasakyciau kad sakojasi labai, bet lb puciasi, styro i visus galus, nepadeda nei druide leave-in, nei koks sveismedis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 07, 19:19)
Tikrai kad drinks_cheers.gif Šiaip nepameni šampūno, kuris man neišplautų aliejų g.gif Kažkaip visuomet daugiau mažiau gerai būna.
Gali ir nuo vandens būti smile.gif Nors virintą dėjau.
O aš tai mėgėja prikrauti daaug to aliejaus blush2.gif Porą šaukštelių tai tikrai. Bet va, išsiplauna nuostabiai lengvai, kur kas lengviau nei 'natūralus riebalas' nuo plaukų smile.gif Iš viso, kokosai mano plaukams yra kažkoks stebuklas. Daugiau esu tik gardenijų monoi ir linų sėmenis bandžiusi, bet pastariesiems toli iki kokosų poveikio.

na, bet Katucio plaukai trumpesni uz tavo, manau 4u.gif as tai daugiau nei du saukstelius dejau, tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 07, 18:20)
noriu pasisemt ziniu, kaip priziurit plauku galiukus... 4u.gif
nuo to laiko kai nenaudoju 'silikono', tokiu dar neturejau: jie nepasakyciau kad sakojasi labai, bet lb puciasi, styro i visus galus, nepadeda nei druide leave-in, nei koks sveismedis... g.gif

Hmm.. man jeigu labai pučiasi ir pradeda šakotis bei niekas nepadeda, tai pirmas ženklas, kad metas kirpykloj palikti kelis centimetrus smile.gif

QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 18:21)
na, bet Katucio plaukai trumpesni uz tavo, manau 4u.gif  as tai daugiau nei du saukstelius dejau, tikrai 4u.gif

Nepagalvojau blush2.gif Tas tiesa ax.gif
Atsakyti