Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(wilike @ 2009 12 07, 15:23)
Jau kovoju kovoju , kada tik tas galas bus laukiu smile.gif Taigi as cia tai nescia, tai gimdau, tai vel nescia, tai vel gimdau  lotuliukas.gif  Paskui lyg buvo apstoje, ir labai didele alergija buvo,ties uzsitese, kad  teko hormoniniais gydytis vaistais apie savaite. Ir taip pastebejau, kad poto  vel suintencyvejo tas slinkimas.
Vitaminu geriau jau daug sakyciau, is vidaus net nebezinau kokiu priemoniu imtis. Imunitetas lyg sutiprejes, sergu zymiai maziau.
Tai vat ir galvoju kad tik isorinio paskatinimo tik tiem plaukam reikia. Ataugineja jie, gan sparciai, tik kad tas slinkimas vis dar teisiasi. Vaje atrodau kaip kokia piemenka    rolleyes.gif  Normaliai susisukuot negaliu, vien saguciai galvoj  cool.gif
Skaitau praitas temas  book.gif

nemeginai varnalesu aliejaus kaukes saknims?
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 12 07, 15:59)
Arba maziau tepti, ar galva labai gerai plauti bent keleta kartu, as jei visa galva itrinu kokosais, tai plaunu 3 kartus viso smile.gif

tai jauciu abu variantai - per daug pritepiau+ploviau du k - su druide purity ir tada ozkom blush2.gif o koks aliejus tokio efekto neduoda, arba ne taip sunkiai issiplauna? pvz jojobos nebutu per sunkus ir skatinantis riebalavimasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 07 gruodžio 2009 - 14:33
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 15:30)
tai jauciu abu variantai - per daug pritepiau+ploviau du k - su druide purity ir tada ozkom blush2.gif  o koks aliejus tokio efekto neduoda, arba ne taip sunkiai issiplauna? pvz jojobos nebutu per sunkus ir skatinantis riebalavimasi?

As asmeniskai nebandziau dar jokio kito aliejaus, nes mano plaukai stori ir nera nualinti, tai kokosus tepu tik del slinkimo su rozmarinu ea, ir kartais galus patepu, kad nesisakotu, nes auginu plaukucius truputi ax.gif Seip as kai plaunu aliejus, pirma karta plaunu su senu eucerin sampunu, kuri atradau nenaudojama, kitus du kartus su savo kasdien naudojamais.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 07, 15:25)

ne tokios nebandziau rolleyes.gif einu pasiskaitinesiu smile.gif
tai pirkt tai tik internetu, nes vaziuot kazin kada vaziuosim i vilniu ar kauna. O kur geriau tada man sita aliejuka nusipirk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 13:00)
snd besidziaugdama savo visais geriais is newdirectionsuk, tiek visko nepagailejau deti i molio kauke, kad jos per daug pasidariau biggrin.gif

Aš laikau apie savaitę, stengiuosi ne ilgiau (darau su vandeniu/mineraliniu/arbata). Va kai praėjusį kartą pasakojau, kad dariausi turtingą kaukę su viskuo biggrin.gif tai uždaryta į Suki prausiklio induką, su ant dugno likusiu lašeliu prausiklio ir antru lašeliu ECO prausiklio...ėmė ir pradėjo rūgti smile.gif Atsuku dangtelį, o kaip pilnas indukas, taip pilnas. Po poros dienų pamačiau, kad oro burbuliukų labai daug prisikaupę per visą tūrį, tai su pirštu pamakalavau, kad išleisčiau orą blush2.gif Ir toliau sau naudojau. Dabar va savaitė praėjo, likutį išmesiu, pasidarysiu paprastesnį variantą ir gal nerūgstantį tiek ax.gif Keistai sureagavo su tais prausikliais....

QUOTE(LittleStar @ 2009 12 07, 13:22)
Kazkuri rasete, kad meginote Laveros kuno idegi suteikianti krema. Kokie rezultatai?

Puikūs, oda nuostabiai 'įdegusi' smile.gif

QUOTE(nep @ 2009 12 07, 14:03)
Noriu paklausti, o saulegrazu aliejus, pvz i ta riebios odos misini dedamas kaip skiedejaus, gal kad pigiau butu, ar jis turi koki aprasyta poveiki?

Laimė tikino, kad jų saulėgrąžų aliejus yra 'nepaprastai nuostabios kokybės', kad ir nebrangus, tiesiog puikus odos drėkiklis, kažkas tokio.

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 07, 15:25)

O kur matei pirkti nerafinuoto varnalėšų aliejaus? 4u.gif

QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 15:30)
tai jauciu abu variantai - per daug pritepiau+ploviau du k - su druide purity ir tada ozkom blush2.gif

O tu abu kartus su Purity išplauk smile.gif
Atsakyti
As kol kas tik skaitau...nesijungiu prie diskusiju, bet labai daug naudingu patarimu radau, labai naudingos informacijos 4u.gif , Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 07, 13:59)
Sveikos  4u.gif
Su slinkimu reikia kovoti nuosekliai, jei slenka po gimdymo (o ne baigus maitinti), tai jau ženklas, kad organizmui trūksta tam tikrų medžiagų, o jei slenka net kelerius metus  g.gif - tikrai reikia susiimti. Yra visa programa, kurią reikėtų vykdyti. Nereikia labai nervintis, bet negalima ir sėdėti rankų sudėjus.
Aš pati prieš mėnesį sužinojau kas yra plaukų slinkimas, laimei, per porą savaičių, stiprinant organizmą, masažuojant galvą, naudojant spec. priemones, pavyko jį suvaldyti, dabar slenka mažiau, o gal ir visai nustojo, ko labai tikiuosi  rolleyes.gif

Kad plaukai slenka po gimdymo visai nereiskia, kad reikia susirupinti ir kad kazko truksta. Pradekim nuo to, kad tam tikras plauku kiekis iskrenta visada ir tai yra normalu, taciau nestumo metu del hormoniniu pokyciu plaukai beveik neiskrenta, todel paprastai pas visas nesciasias plauku buna daugiau negu iprastai. Taciau po gimdymo praejus 3-6 menesiams (del organizme vykstanciu hormoniniu pokyciu) plaukai vel pradeda kristi. Iskrenta ir tie, kurie nestumo metu neiskrito, todel keleta menesiu iskrenta didesnis kiekis plauku ir tai yra normalu.
Jei plaukai tikrai slenka kelerius metus tikrai reiketu susirupinti, bet labai tuo abejoju, nes vyrams, kuriems plaukai tikrai slenka, tai per kelerius metus jie ir nuplinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 14:30)
tai jauciu abu variantai - per daug pritepiau+ploviau du k - su druide purity ir tada ozkom blush2.gif  o koks aliejus tokio efekto neduoda, arba ne taip sunkiai issiplauna? pvz jojobos nebutu per sunkus ir skatinantis riebalavimasi?

simondsijos man tikrai lengviau issiplauna, kaip ir kameliju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 07, 15:45)

o perkunai zino koks pas mane, reiks paziureti smile.gif rusiska naudojau, bet nepaziurejau ant dezels koks jis:)

o del laveros savaiminio drinks_cheers.gif supperiu superiausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 07, 14:13)
Aš už pirmą variantą  4u.gif
Papildyta:

Turiu iš senų laikų išsisaugojusi aliejų galiojimo trukmę, tai galėčiau atsiųsti į paštą. Jei nori, parašyk į až  mirksiukas.gif

Ir aš norėčiau, jei galima blush2.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 07, 17:27)
simondsijos man tikrai lengviau issiplauna, kaip ir kameliju 4u.gif

Aciu Linutiaaa ir Summer 4u.gif kita karta pabandysiu arba isplauti su purity 2 k, arba simodsiju pabandysiu aliejuka ax.gif ziuresiu kaip man seksis su aliejinem kaukem susidraugaut bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 07, 17:36)
Ir aš norėčiau, jei galima  blush2.gif  smile.gif  4u.gif

Bryyla, o gal galima viesai? noreciau ir as blush2.gif bet jei daug tokiu bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 07 gruodžio 2009 - 15:39
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 11:48)
beje, merginos, man snd plaukuciai per visa ilgi susiriebalavo ar tai sukrito negraziai ax.gif  kiek vakar buvo grazus, tiek snd nebe schmoll.gif 

Ir man tas pats nuo aliejinių kaukių plaukams(ypač kokosų) rolleyes.gif
QUOTE(bryyla @ 2009 12 07, 13:13)
Turiu iš senų laikų išsisaugojusi aliejų galiojimo trukmę, tai galėčiau atsiųsti į paštą. Jei nori, parašyk į až  mirksiukas.gif

Ir man 4u.gif
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 07, 14:45)

Tokio kaip varnalėšų aliejaus iš viso nėra, jis daromas kaip ištrauka saulėgrąžų aliejuje, o koks tas aliejus sunku pasakyti, nors man kadaise tas rusiškas aliejukas labai padėjo sustabdyti slinkimą. Vis žadu pati pasidaryti tą ištrauką, nes rudenį prisikasiau varnalėšos šaknų tam reikalui biggrin.gif
Papildyta:
Noriu paklausti visų patarimo kuo galėčiau atgaivinti galvos odą po tos netikėtos alergijos kol kas dar nežinia nuo ko rolleyes.gif Oda tokia jautri pasidariusi ir sausesnė nei įprastai, sakau gal tiktų šiam reikalui tamanų aliejus, ką manote? g.gif
Atsakyti