Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(jolie23 @ 2009 12 07, 11:08)
Moterys, atsiprašau už kvailą klausimą, o iš ko gaminamas emulsinis vaškas? Ir ar jis turi odai kokį poveikį?

nepadauginus jis turi drėkinamųjų savybių smile.gif

Pearl, ilgai gan negenda molio kaukės, gi KN merginos ne tokį ir mažaą kiekį pasidaro, pas amne irgi ilgokia pastovi. Reik tikėtis ne su paprastu vandeniu dareisi? nes tokiu atveju tai gal ir gali gesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 07, 00:17)
Dr.Hauschka pirkau per forumietę astute0210. Kaina apie 60Lt
O Elysambre iš www.lovelula.com  mirksiukas.gif  Kaina apie 70Lt. Na panašiai taip. ax.gif

Aciu.. 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz pasisakymus smile.gif . Kazkuri rasete, kad meginote Laveros kuno idegi suteikianti krema. Kokie rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 07, 14:29)
nepadauginus jis turi drėkinamųjų savybių smile.gif

Pearl, ilgai gan negenda molio kaukės, gi KN merginos ne tokį ir mažaą kiekį pasidaro, pas amne irgi ilgokia pastovi. Reik tikėtis ne su paprastu vandeniu dareisi? nes tokiu atveju tai gal ir gali gesti g.gif

su tiches mineraliniu ir truputi slamucio hidrolato 4u.gif
Atsakyti
Na merginos ir jusu tempai, vos speju pasivyt biggrin.gif

Reikes dukriukui isbandyt salaviju alieju i nosyte, o tai sloga nuolatos kankina vaika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LittleStar @ 2009 12 07, 13:22)
Aciu merginos uz pasisakymus  smile.gif . Kazkuri rasete, kad meginote Laveros kuno idegi suteikianti krema. Kokie rezultatai?

as meginau, tepiau ir veida, man laaaaaaaaaaaabai patiko, siandien sedziu darbe ruda naturaliai ir labai grazi smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, o saulegrazu aliejus, pvz i ta riebios odos misini dedamas kaip skiedejaus, gal kad pigiau butu, ar jis turi koki aprasyta poveiki?
Ir ar kamedogeninis butu esketroziu aliejus? Ir koks iprastai yra jo ir lazd. riesutu galiojimas, jojobos gan. ilgai galioja, bet kaip suprantu tai vienas is ilgiausiai...O kaip kiti? Pvz dar sviestmedziu. Kazkaip gan. taupiai tokius dalykus naudoju, tai stovetu pas mane ilgokai...
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 07, 08:25)
Mano aloe sultys eina link pabagos, tai galvojant apie ateity,
kas jums , brangiosios , priimtiniau: 1) tokios ekol. sert. sultys 2) gelis iš
ekol. sulčių, bet su potassium sorbate, kurį šiaip deda ir į ekol. produktus, bet man ne prie širdies. cool.gif

Aš už pirmą variantą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2009 12 07, 13:03)
Noriu paklausti, o saulegrazu aliejus, pvz i ta riebios odos misini dedamas kaip skiedejaus, gal kad pigiau butu, ar jis turi koki aprasyta poveiki?
Ir ar kamedogeninis butu esketroziu aliejus? Ir koks iprastai yra jo ir lazd. riesutu galiojimas, jojobos gan. ilgai galioja, bet kaip suprantu tai vienas is ilgiausiai...O kaip kiti? Pvz dar sviestmedziu. Kazkaip gan. taupiai tokius dalykus naudoju, tai stovetu pas mane ilgokai...

Turiu iš senų laikų išsisaugojusi aliejų galiojimo trukmę, tai galėčiau atsiųsti į paštą. Jei nori, parašyk į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 11:48)
beje, merginos, man snd plaukuciai per visa ilgi susiriebalavo ar tai sukrito negraziai ax.gif  kiek vakar buvo grazus, tiek snd nebe schmoll.gif  nors taip anksciau nebudavo  schmoll.gif  ar gali but, kad per daug kokosu aliejaus uztepiau kaip pirmam kartui?

vat ir man panasus efektas buvo, todel kokosai plaukams nera prie megstamiausiu alieju g.gif as pastebejau, kad dar ir plius labai sunkiai issiplauna is plauku, as paskui masciau, kad turbut ne iki galo tiesiog man issiplove g.gif gal tikrai maziau reiktu jo tept g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(wilike @ 2009 12 07, 12:52)
Tik zinau kad kvieciu gemalu aliejus labai gerai stiprina plaukus. Nuo slinkimo gerai. As isvis niekda nezinojau ka reiskia plauku slinkimas, kol nepagimdziau.  Dabar kelis metus tik ir vargstu.

Su slinkimu reikia kovoti nuosekliai, jei slenka po gimdymo (o ne baigus maitinti), tai jau ženklas, kad organizmui trūksta tam tikrų medžiagų, o jei slenka net kelerius metus g.gif - tikrai reikia susiimti. Yra visa programa, kurią reikėtų vykdyti. Nereikia labai nervintis, bet negalima ir sėdėti rankų sudėjus.
Aš pati prieš mėnesį sužinojau kas yra plaukų slinkimas, laimei, per porą savaičių, stiprinant organizmą, masažuojant galvą, naudojant spec. priemones, pavyko jį suvaldyti, dabar slenka mažiau, o gal ir visai nustojo, ko labai tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 07, 14:47)
vat ir man panasus efektas buvo, todel kokosai plaukams nera prie megstamiausiu alieju g.gif  as pastebejau, kad dar ir plius labai sunkiai issiplauna is plauku, as paskui masciau, kad turbut ne iki galo tiesiog man issiplove g.gif gal tikrai maziau reiktu jo tept g.gif

Arba maziau tepti, ar galva labai gerai plauti bent keleta kartu, as jei visa galva itrinu kokosais, tai plaunu 3 kartus viso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 07, 14:59)
Su slinkimu reikia kovoti nuosekliai, jei slenka po gimdymo (o ne baigus maitinti), tai jau ženklas, kad organizmui trūksta tam tikrų medžiagų, o jei slenka net kelerius metus  g.gif - tikrai reikia susiimti. Yra visa programa, kurią reikėtų vykdyti. Nereikia labai nervintis, bet negalima ir sėdėti rankų sudėjus.
Aš pati prieš mėnesį sužinojau kas yra plaukų slinkimas, laimei, per porą savaičių, stiprinant organizmą, masažuojant galvą, naudojant spec. priemones, pavyko jį suvaldyti, dabar slenka mažiau, o gal ir visai nustojo, ko labai tikiuosi  rolleyes.gif

Jau kovoju kovoju , kada tik tas galas bus laukiu smile.gif Taigi as cia tai nescia, tai gimdau, tai vel nescia, tai vel gimdau lotuliukas.gif Paskui lyg buvo apstoje, ir labai didele alergija buvo,ties uzsitese, kad teko hormoniniais gydytis vaistais apie savaite. Ir taip pastebejau, kad poto vel suintencyvejo tas slinkimas.
Vitaminu geriau jau daug sakyciau, is vidaus net nebezinau kokiu priemoniu imtis. Imunitetas lyg sutiprejes, sergu zymiai maziau.
Tai vat ir galvoju kad tik isorinio paskatinimo tik tiem plaukam reikia. Ataugineja jie, gan sparciai, tik kad tas slinkimas vis dar teisiasi. Vaje atrodau kaip kokia piemenka rolleyes.gif Normaliai susisukuot negaliu, vien saguciai galvoj cool.gif
Skaitau praitas temas book.gif
Atsakyti