Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(wilike @ 2009 12 07, 11:26)
Tiesa kazkada senai senai naudojau kauke su kvieciu gemalu aliejum. Buvo super gera, plaukai budavo nerealus, tik pavydek. Deje niekur nieko panasaus nebematau. Noreciau vel kazko panasau, gal galit rekomenduot.

parašyk pirmiausiai, kokie tavo plaukai, kokios problemos, kokios išvaizdos tikiesi, ką mėgsti, ko ne jų "elgesyje". Tada merginos su panašiais plaukais galės konkrečiau patarti. Nes klausi apie mistinę kaukę su kviečių gemalų aliejumi, kuri, galimas daiktas, net nėra natūrali ir niekas čia jos nenaudoja, kokiems plaukams - irgi neaišku smile.gif
Atsakyti
Monica, as irgi uz sultis biggrin.gif

del tempimo - keista, kad sultys tempia, o gelis jau nebe, nes, nors ir yra ksnatano, tai citrina gi niekur nedingo g.gif

beje, merginos, man snd plaukuciai per visa ilgi susiriebalavo ar tai sukrito negraziai ax.gif kiek vakar buvo grazus, tiek snd nebe schmoll.gif nors taip anksciau nebudavo schmoll.gif ar gali but, kad per daug kokosu aliejaus uztepiau kaip pirmam kartui?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 12:37)
parašyk pirmiausiai, kokie tavo plaukai, kokios problemos, kokios išvaizdos tikiesi, ką mėgsti, ko ne jų "elgesyje". Tada merginos su panašiais plaukais galės konkrečiau patarti. Nes klausi apie mistinę kaukę su kviečių gemalų aliejumi, kuri, galimas daiktas, net nėra natūrali ir niekas čia jos nenaudoja, kokiems plaukams - irgi neaišku smile.gif

kad zinok as net nezinau kokios ji firmos buvo, pirkau kaune pries kokius 5-6 metus. Del naturalumo tai as ir abejoju. Tik zinau kad kvieciu gemalu aliejus labai gerai stiprina plaukus. Nuo slinkimo gerai. As isvis niekda nezinojau ka reiskia plauku slinkimas, kol nepagimdziau. Dabar kelis metus tik ir vargstu.

Plaukai mano sakyciau normalus, plaunu kas 3 dienas. Gal nuo to sampuno labai susisiause smile.gif reiktu dar kondicionieriaus panaudot.
Dabar lyg jau ataugineja, slenka kazkiek maziau. Bet noretusi, kad neslinktu visai. O tai plauku pilna visur , tik ne ant galvos. verysad.gif Naudoju namines priemones kiausinius ax.gif Plaukai blizga. Bet jau terliones labai daug
Noriu tokiu plauku, kad butu stori nuo pat saknu iki pat galiuku (galiukai nesisakoja)
Kas nebutu pasipute, bet nebutu ir prilipe, tokie glotnus, svelnus.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 12 07, 12:01)
sveikos merginos, jungiuosi ir as i jūsų būrį  rolleyes.gif
Kol kas dar tik pradžia. Bet čia tiek visko sužinojau  bigsmile.gif  Tik jau tempai, nespėju paskui jus  ax.gif

Pirma irgi galvojau kad naudoju natūralias priemones  blink.gif  Kol neužėjau į šitą skyrelį  unsure.gif  Peržiūrėjau visas savo pakuotes ir plaukai pasišiaušė  doh.gif
O taip buvo gražiai kalbėta kokie čia natūralūs ir visokie kitokie produktai  verysad.gif

Dabar turiu įsigijus FAITH sampūną su levandom ir condicionierių. Na nepatinka man levandos  unsure.gif  Pirma galvodavau, kad gal tie sintetiniai kvapai mane erzina, pasirodo ir levandos kaip tūrėtų raminti, mane priešingai suerzina. Na bet planu, kur dingsiu. Vaikai tiek tikrai nesunaudos  rolleyes.gif
Dėl efekto nežinau, mažai dar naudoju. Bet kažko lyg oda nori niežtėti  g.gif  O gal čia irgi reakcija į natūralumą  g.gif

Labai suintrigavo muilai apie kuriuos kalbėjot praitoj temoj  bigsmile.gif

Nesijaudink, visos mes cia atsiradome "zalios" ir po truputi kaupeme patirti:) o del niezejimo-ne levandos tave sunieztino, o faith sampuno vienas blogiukas:) ne tu viena cia nuo faith sampuno kasaisi, as taip pat kasiausi kaip pasiutusi, dabar tas sampunas padetas i kamputi:)
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 12:15)
Emulsinis vaškas

INCI: Cetearyl Glucoside

Natūralios kilmės vaškas iš kokosų ir kukurūzų. Kremuose/pieneliuose/losjonuose naudoti 8-10%.

Šitą skaičiau, internete radau, jis yra kukurūzų cukraus ir riebiojo alkololio mišinys (gauto iš kokosų), tai ir klausiu, gal žinote, kokį poveikį turi tas riebusis alkoholis? Mačiau, kad įeina į daugelio ekologiškų priemonių sudėtį g.gif

Dar radau, kad dėl savo sudėtyje esančio cukraus (gliukozės) sulaiko drėgmę..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 07 gruodžio 2009 - 12:04
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 07, 12:57)
Nesijaudink, visos mes cia atsiradome "zalios" ir po truputi kaupeme patirti:) o del niezejimo-ne levandos tave sunieztino, o faith sampuno vienas blogiukas:) ne tu viena cia nuo faith sampuno kasaisi, as taip pat kasiausi kaip pasiutusi, dabar tas sampunas padetas i kamputi:)

hmm o tai ka man dabar daryt irgi nesuplaut gal g.gif
O kas ten do blogiukas, jis visoms netinka?
Atsakyti
snd besidziaugdama savo visais geriais is newdirectionsuk, tiek visko nepagailejau deti i molio kauke, kad jos per daug pasidariau biggrin.gif tai dabar man kl - ar ji gali bent savaite istempti kambario temp (su moliais, aliejais, ea, roziu milteliais, turmeric)?
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 12 07, 13:00)
hmm o tai ka man dabar daryt irgi nesuplaut gal  g.gif
O kas ten do blogiukas, jis visoms netinka?

Daugumai netiko Faith sampunas, gal padek ji kol kas i sona
o kaip tapti gudresnei sioje sferoje? padaryk kaip as-atsidariau keliomis temomis atgal ir ramiai viska skaiciau, taip ir suzinojau nemazai, po to jau emiau merginu klausineti konkreciu dalyku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 12 07, 11:52)
Tik zinau kad kvieciu gemalu aliejus labai gerai stiprina plaukus.

tai gal nusipirk j5 ir darykis aliejines kaukes? wink.gif

QUOTE(jolie23 @ 2009 12 07, 12:00)
Šitą skaičiau, internete radau,

man irgi tavo klausimas keistas pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz pasisakymus smile.gif . Kazkuri rasete, kad meginote Laveros kuno idegi suteikianti krema. Kokie rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 07, 13:05)
o kaip tapti gudresnei sioje sferoje? padaryk kaip as-atsidariau keliomis temomis atgal ir  ramiai viska skaiciau, taip ir suzinojau nemazai, po to jau emiau merginu klausineti konkreciu dalyku smile.gif

Tikrai ne daugumai smile.gif Man pvz faith in nature jokio niezulio nesukelia, o sukelia Weledos sampunas, esme yra putojancioje medziagoje - faith in nature yra Amonium Laureth Sulfate,kai kuriuos zmones jis dirgina, kituose naturaliuose sampunuose yra kiti putokliai (sintetiniuose jis dazniausiai yra SLS), ir vienam zmogui gali dirginti SLS, kitam ALS, o treciam ne vienas.

wilike, patarciau Jums kol kas nenaudot faith in nature sampuno, ir pabandyk isigyt koki kita, butinai su kitokia putojancia medziaga, o kondicionieriu galit drasiai naudoti, jame nera putojanciu medziagu. Beje, norint glotnesniu plauku, kondicionieriu visur pirma palaikykite bent 5 min, ir tepkite pagrinde ant plauku galu o ne saknu.

Taip pat norint pamaitinti plauka, isigykite kokio nerafinuoto aliejaus (as kol kas naudoju tik kokosu, ir man jo pakanka) bet cia yra daug merginu, naudojanciu ivairius aliejus plaukams, tai va sio kaukes is aliejaus labai pamaitina plaukus, suteikia blizgesio, svelnumo (dar jei praturtintumete kokiu rozmarinu ea, tai ir gydomoji priemone nuo slinkimo, pati isbandziau ir ji veikia) tad sekmes ieskojimuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 07 gruodžio 2009 - 12:26
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 07, 13:05)
o kaip tapti gudresnei sioje sferoje? padaryk kaip as-atsidariau keliomis temomis atgal ir  ramiai viska skaiciau, taip ir suzinojau nemazai, po to jau emiau merginu klausineti konkreciu dalyku smile.gif

taip reiks ir padaryti rolleyes.gif Tik kad jau praita skaiciau, MB vis ramybes nedave, kad greiciau nulipciau nuo tos SM smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 13:16)
tai gal nusipirk j5 ir darykis aliejines kaukes? wink.gif

aciu
Atsakyti