Atėjau eilinį sykį pasigirti Sesuo padovanojo lūpų balzamą (pirktas Latvijoje), bet man labai patiko (galiu lyginti su Hauschka, tai panašaus riebumo lūpų balzamas
O čia jų psl: Oliviers&CO
Gal jau anksčiau kas buvo radęs, tik nemačiau
QUOTE(katutis @ 2009 12 06, 22:54)
pirma aloe sultyse ištirpint, o paskui jas tirštinti, taip?
taip, kaip kad ir darant kremus aktyvus geriau ištirpinti (įdėti) į skystą fazę, o ne į galutinį produktą
QUOTE(pearl @ 2009 12 06, 23:18)
beje, lygtais Monica minejo, kad alijosiaus sultyse yra citrinu ideta
Taip, sudėty yra citrinos, ir kiek mačiau visuose natūr. alijošiuose yra. Beje, šios mano aleo sultys pagrinde yra skirtos gerti (tikrai sveikas produktas), tik aš nerasdama geresnės alternatyvos (gelio be konservantų( nusprendžiau jas naudoti kosmetikos tikslams, kas paprastai nurodoma kaip papildomas variantas.
ta proga norėčiau jūsų nuomonės.
Mano aloe sultys eina link pabagos, tai galvojant apie ateity,
kas jums , brangiosios , priimtiniau: 1) tokios ekol. sert. sultys 2) gelis iš
ekol. sulčių, bet su potassium sorbate, kurį šiaip deda ir į ekol. produktus, bet man ne prie širdies.
QUOTE(LittleStar @ 2009 12 06, 23:35)
Is kur Jus tiek zinote apie ETERINIUS ALIEJUS? Mane lb lb jie sudomino, bet nezinau nei kuri kam naudoti ar su kuo maisyti ir pan. Gal pagelbetumete
parašyk konkrečiai, kam norėtum naudoti ea, mes tada ir patarsime
QUOTE(Lucie @ 2009 12 07, 00:29)
Kokios natūralios priemonės jums veiksmingiausios? Gal bandėte šilką, dabar labai noriu išbandyt, įdomu, gal turite patirties?
aš - vienaskaita Eteriniai aliejai, aliejinės kaukės, Mėtos ekstraktas plaukams stiprinti, Weledos vandenukas ir vistik aš jaučiu, kad B5 milteliai irgi prisideda
o kas dėl šilko? Miegu ant šilkinės skiautės, bet čia daugiau, kad plaukai žvilgėtų, ne jų augimui
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 07, 06:42)
bet idomiai pasitepus ta vieta man pulsuoja,
viskas norma
QUOTE(Monica @ 2009 12 07, 08:25)
Mano aloe sultys eina link pabagos, tai galvojant apie ateity,
aš - už pirmą variantą, tai yra sultis. Nes iškart išsiplečia panaudojimo galimybės, t.y. galima naudoti jį ir skystame pavidale, ir susitirštinti, jeigu reikia. O kai jau sutirštinta, tai nebesuskystinsi
QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 08:56)
o kas dėl šilko? Miegu ant šilkinės skiautės, bet čia daugiau, kad plaukai žvilgėtų, ne jų augimui
viskas norma
Šilką kaip priedą į plaukų priežiūros priemonę (hidrolizuotas šilkas, kaip priedas, milteliai).
aa, apie šilko miltelius Atsiliepimai bus kitą savaitę
sveikos merginos, jungiuosi ir as i jūsų būrį
Kol kas dar tik pradžia. Bet čia tiek visko sužinojau Tik jau tempai, nespėju paskui jus
Pirma irgi galvojau kad naudoju natūralias priemones Kol neužėjau į šitą skyrelį Peržiūrėjau visas savo pakuotes ir plaukai pasišiaušė
O taip buvo gražiai kalbėta kokie čia natūralūs ir visokie kitokie produktai
Dabar turiu įsigijus FAITH sampūną su levandom ir condicionierių. Na nepatinka man levandos Pirma galvodavau, kad gal tie sintetiniai kvapai mane erzina, pasirodo ir levandos kaip tūrėtų raminti, mane priešingai suerzina. Na bet planu, kur dingsiu. Vaikai tiek tikrai nesunaudos
Dėl efekto nežinau, mažai dar naudoju. Bet kažko lyg oda nori niežtėti O gal čia irgi reakcija į natūralumą
Labai suintrigavo muilai apie kuriuos kalbėjot praitoj temoj
Kol kas dar tik pradžia. Bet čia tiek visko sužinojau Tik jau tempai, nespėju paskui jus
Pirma irgi galvojau kad naudoju natūralias priemones Kol neužėjau į šitą skyrelį Peržiūrėjau visas savo pakuotes ir plaukai pasišiaušė
O taip buvo gražiai kalbėta kokie čia natūralūs ir visokie kitokie produktai
Dabar turiu įsigijus FAITH sampūną su levandom ir condicionierių. Na nepatinka man levandos Pirma galvodavau, kad gal tie sintetiniai kvapai mane erzina, pasirodo ir levandos kaip tūrėtų raminti, mane priešingai suerzina. Na bet planu, kur dingsiu. Vaikai tiek tikrai nesunaudos
Dėl efekto nežinau, mažai dar naudoju. Bet kažko lyg oda nori niežtėti O gal čia irgi reakcija į natūralumą
Labai suintrigavo muilai apie kuriuos kalbėjot praitoj temoj
Moterys, atsiprašau už kvailą klausimą, o iš ko gaminamas emulsinis vaškas? Ir ar jis turi odai kokį poveikį? Užvakar pasidariau kremą kojoms (sviestmedis, erkėtrožių aliejus, tamanai, hamamelio hidrolatas), negalėjau patikėt, kaip viskas lengvai gavosi, įsigeria puikiai, nepalieka nemalonios plėvelės (kaip nemažai priemonių), ir oda labai sudrėkinta Patepiau tuo pačiu ir veiduką, tai irgi maloniai nustebau, sudrėkinta oda, matinė, minkšta. Tik iškilo klausimas, ar tas vaškas dar kokį poveikį turi, ar ne?
Beje, beveik keturis mėnesius nenaudoju jokių pudrų, tik hidrolatais, aliejais ir t.t., tai spuogelių labai sumažėjo (o buvo pradėję keltis, kai nutraukiau KT), odos jautrumas labai sumažėjo, o plaukučiai nesišakoja, vakar dar specialiai ieškojau (nors paskutinįkart kirpau vasaros pradžioj..). Dar ir slinkimą pavyko pristabdyti
Beje, beveik keturis mėnesius nenaudoju jokių pudrų, tik hidrolatais, aliejais ir t.t., tai spuogelių labai sumažėjo (o buvo pradėję keltis, kai nutraukiau KT), odos jautrumas labai sumažėjo, o plaukučiai nesišakoja, vakar dar specialiai ieškojau (nors paskutinįkart kirpau vasaros pradžioj..). Dar ir slinkimą pavyko pristabdyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 00:34)
o tau butent perstejo ar tempe oda?
Nuo alijosiaus su ksantanu tai nieko panasaus nebuvo, net veido netempia.Labai patenkinta. O nuo sulciu pagrauze, jauciu nuo citrinos.Bet as isipyliau daugiau rasos mineralinio ir viskas issisprende.
Monica, man irgi geriau sultys su citrina.
QUOTE(wilike @ 2009 12 07, 11:01)
Pirma galvodavau, kad gal tie sintetiniai kvapai mane erzina, pasirodo ir levandos kaip tūrėtų raminti, mane priešingai suerzina. Na bet planu, kur dingsiu.
Bet kažko lyg oda nori niežtėti
Bet kažko lyg oda nori niežtėti
ne visiems žmonėms visi kvapai patinka
gal alergizuoja koks nors ingredientas? Perskalauk plaukus tirpalu su actu, pabandyk į šampūną arbatmedžio įsilašinti papildomai
QUOTE(jolie23 @ 2009 12 07, 11:08)
Moterys, atsiprašau už kvailą klausimą, o iš ko gaminamas emulsinis vaškas?
iš KN puslapio:
Emulsinis vaškas
INCI: Cetearyl Glucoside
Natūralios kilmės vaškas iš kokosų ir kukurūzų. Kremuose/pieneliuose/losjonuose naudoti 8-10%.
QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 12:15)
ne visiems žmonėms visi kvapai patinka
gal alergizuoja koks nors ingredientas? Perskalauk plaukus tirpalu su actu, pabandyk į šampūną arbatmedžio įsilašinti papildomai
pabandysiu su actu, kazka skalaudavau.
Tiesa kazkada senai senai naudojau kauke su kvieciu gemalu aliejum. Buvo super gera, plaukai budavo nerealus, tik pavydek. Deje niekur nieko panasaus nebematau. Noreciau vel kazko panasau, gal galit rekomenduot.
QUOTE(pearl @ 2009 12 06, 22:54)
Dermatologu patarti nelabai galiu, jais esu nusivylusi, siulau paziureti temas apie tuos daktarus ir paskaitineti truputi
Tikra tiesa dėl dermatologų Draugė, medicinos studentė, girdėjo iš dėstytojų, kad patys pripažino, jog Lietuvoje dermatologų lygis labai žemas. Nors teko susidurti tik su pora, bet, atrodo, daugiau ir nesinori Dabar tikiu tik Elyte ir SM
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 07, 12:28)
Tikra tiesa dėl dermatologų Draugė, medicinos studentė, girdėjo iš dėstytojų, kad patys pripažino, jog Lietuvoje dermatologų lygis labai žemas. Nors teko susidurti tik su pora, bet, atrodo, daugiau ir nesinori Dabar tikiu tik Elyte ir SM
Dermatologai, tai sundaktariai, jie moka tik pavirsiu gydyt visokiais briedais
Gyvenime kojos pas juos nekelsiu
Buvau ir klinikose, nieko doro. Ta , ana tepk. Galim i skyriu paguldyt antibiotikais pagydyt Ir dar tiesa beveik nieko nevalgyk Tik i klausima, ka valgyt niekada neatsako