Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

is asmenines patirtie:
prasidejus sildymo sezonui, labai kencia nosies gleivine,ji dziusta ir ploneja,trukineja ir tampa jautri,lengvai priima infekcijas . Kiekviena vakara sau ir dukrai i nosiukus lasinu saltalankiu alieju, taip nemazai, kad suteptu gleivine iki gerklu. Nei sloga prie mudvieju kimba , nei issausejimas juntamas, tiesiog supper, gal ir jums patiks mano metodas:)
Pasinaudojau Katucio metodika ir ant tu giluminiu, priesmenesininiu spuogu uztepiau molio ir palikau visai nakciai. Ir tikrai molis nenubyrejo, tie spuogai tarsi mirtinai ji pritrauke, rezultatas maloniai mane nustebino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 06 gruodžio 2009 - 23:25
QUOTE(Versmė @ 2009 12 07, 01:22)
Mano pusseserei brendimo laikotarpiu buvo siaubingi spuogai, vietiniai gydytojai nebesusitvarkė, tai gavo siuntimą į santariškes, dermatovenerologijos centrą, kairiūkščio 2. Pateko pas genovaitę lapinskaitę, nežinau kokias priemones paskyrė, tikriausiai nelabai natūralias, bet išgydė, tik randų nuo ankstesnių spuogų buvo likę. konsultacija pas ją mokama, nebent gaunamas siuntimas iš šeimos gydytojo, nors jie labiau linkę pas savo poliklinikos dermatologus siųsti.

jei jau eit, tai geriau susimoket ir greiciau nukulniuoti (cia is santariskiu ir kt ligoniniu ir gydytoju patirties, kurios siais metais oi kiek apturejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 06 gruodžio 2009 - 23:44
QUOTE(pearl @ 2009 12 07, 00:18)
beje, lygtais Monica minejo, kad alijosiaus sultyse yra citrinu ideta blush2.gif

Kaip tik norėjau klausti, ar alijošiaus sultyse nieko nėra.. bigsmile.gif Nes jos labai rūgščios,ragavau biggrin.gif O šiandien į hidrolato likutį įpyliau truputį alijošiaus ir užsipurškiau, tai veidą truputį perštėjo. unsure.gif Tai teko mineraliniu nuplauti ir viskas praėjo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 07, 01:28)
Kaip tik norėjau klausti, ar alijošiaus sultyse nieko nėra.. bigsmile.gif Nes jos labai rūgščios,ragavau biggrin.gif O šiandien į hidrolato likutį įpyliau truputį alijošiaus ir užsipurškiau, tai veidą truputį perštėjo. unsure.gif Tai teko mineraliniu nuplauti ir viskas praėjo. rolleyes.gif

tos citrinos naudojamos kaip kaip medziaga, padedanti ilgiau alijosiaus sultims issilaikyti 4u.gif beje, kazko su citrina yra taip pat ir nimfali parduodamame gelyje bei turbut aubrey organics, nors pastarieji raso, kad naudoja savo patentuota konservuojancia medziaga ax.gif siaip citrinu sulciu veidukui truputi gauti, manau, tik i nauda, jei oda nera joms jautri labai 4u.gif o tau butent perstejo ar tempe oda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 06 gruodžio 2009 - 23:35
Vis skaitau Jusu postus , bet kai temas taip greit prirasote nebespeju ir sekti blush2.gif .
Is kur Jus tiek zinote apie ETERINIUS ALIEJUS? Mane lb lb jie sudomino, bet nezinau nei kuri kam naudoti ar su kuo maisyti ir pan. Gal pagelbetumete ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LittleStar @ 2009 12 07, 01:35)
Vis skaitau Jusu postus , bet kai temas taip greit prirasote nebespeju ir sekti  blush2.gif .
Is kur Jus tiek zinote apie ETERINIUS ALIEJUS? Mane lb lb jie sudomino, bet nezinau nei kuri kam naudoti ar su kuo maisyti ir pan. Gal pagelbetumete  ax.gif  blush2.gif

as beveik nieko apie juos nezinau, tik fragmentiskai...jei man kyla kl del konkretaus ea, tai pasitelkiu google 4u.gif o cia merginu yra labiau ismananciu, gal imes pora link'u blush2.gif pirma tai gal i kn puslapi nueik, bus pirma pazintis su ea biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 06 gruodžio 2009 - 23:39
Katuti, atsimenu, kazkada seniai seniai minejai, kad nosi is vidaus kokiu tai aliejuku ar kuo pasitepi per sildymo sezona ar nuo kondicionieriu, kad nesausetu... Gal gali priminti, ka naudoji siam reikalui??? 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LittleStar @ 2009 12 06, 23:35)
Vis skaitau Jusu postus , bet kai temas taip greit prirasote nebespeju ir sekti  blush2.gif .
Is kur Jus tiek zinote apie ETERINIUS ALIEJUS? Mane lb lb jie sudomino, bet nezinau nei kuri kam naudoti ar su kuo maisyti ir pan. Gal pagelbetumete  ax.gif  blush2.gif

Daug naktu praleista skaitant SM puslapius bei narsant internete. Per viena karta niekas ziniu neipucia deja.... mirksiukas.gif
Atsakyti

galima pasiskaityti:
http://www.aromata.lt/ šiek tiek straipsnių įdėta
dar yra knygų lietuvių kalba
http://www.patogupir...N=9789955210849
http://www.patogupir...N=9955-9585-2-9

Ir aišku, ši SM tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 06, 23:23)
Kiekviena vakara sau ir dukrai i nosiukus lasinu saltalankiu alieju, taip nemazai, kad suteptu gleivine iki gerklu. Nei sloga  prie mudvieju kimba , nei issausejimas juntamas, tiesiog supper, gal ir jums patiks mano metodas:)

Pasinaudojau Katucio metodika ir ant tu giluminiu, priesmenesininiu spuogu uztepiau molio ir palikau visai nakciai. Ir tikrai molis nenubyrejo, tie spuogai tarsi mirtinai ji pritrauke, rezultatas maloniai mane nustebino  4u.gif

reiks įsidėmėti ir pabandyti taipogi drinks_cheers.gif

džiaugiuos, kad ryžais wink.gif Matai, net ir patalynė nenukenčia nuo tokios procedūros bigsmile.gif

domimės ir naudojam smile.gif Jei parašytum, kam konkrečiai reikia, būtų galima pasakyti konkrečiau smile.gif

Hibisco, aš su sviestmedžiu kartais patepu. Bet maga Nidulios variantas, kai per nakti aliejus ramiai paliekamas įsigerti - gal ir poveikis būtų ilgesniam laikui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 06, 23:41)
Hibisco, aš su sviestmedžiu kartais patepu. Bet maga Nidulios variantas, kai per nakti aliejus ramiai paliekamas įsigerti - gal ir poveikis būtų ilgesniam laikui wink.gif

Aisku smile.gif Bet gal ir daugiau alieju tiktu, kazkaip i galva ateina ir kakavos sviestas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 06, 23:12)
Tik su natūraliomis priemonėmis ryžausi ir plaukus auginti, seniau tai ne, niekaip. Nes dabar jie gyvybingi atrodo ir galuose storumo tokio, kaip ir prie šaknų smile.gif

Kokios natūralios priemonės jums veiksmingiausios? Gal bandėte šilką, dabar labai noriu išbandyt, įdomu, gal turite patirties?
Atsakyti
man iskilo keletas giluminiu, skaudziu spuogu.pasinadudojus patarimais, nakciai tepu molio tiesiai ant spuogo...bet idomiai pasitepus ta vieta man pulsuoja, cia del to kad brudus traukia ar mano spuogai kazkokie netokie biggrin.gif

LABAS RYTAS wub.gif
Atsakyti