Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Na, siandien as jau atsijungiu, labanakt, merginos ir labai aciu uz patarimus.. Iki greito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 06, 22:58)
o tu papaju, ananasu milteliu galima ir i molio kaukes detis biggrin.gif bet man kol kas ir sveitiklio pakaks bigsmile.gif

aš kadangi išbandžiau tas rūgštis ant savo kailio, tai tikrai nepatariu schmoll.gif Jei jau norisi ko nors rūgštinio, užtektų ir augalinių priemonių, kad paskui oda kerštauti už tokį jos kankinimą nepradėtų...

pastebėjau, kad nuo natūralių priemonių dabar mano oda, jei galima taip išsireikšti, yra normalaus storio. Ir bent jau normaliai reaguoja į priemones. Beje, ananasų, papajų miltelių į kaukes ar odos šveitimui ir aš nesu naudojusi - kada vėliau. Nes kaip tik užsiimu odos raminimu, atitinkamas ir priemones turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 23:54)
Ne jau  lotuliukas.gif Pasakyciau, tai tikrai nesutiktu naudoti  doh.gif  tongue.gif

Atsiminiau juokingą istoriją su dantų šepetėliais biggrin.gif Atsisiuntėm natūraliais šereliais, panaudojom kurį laiką, lyg ir neblogi pasirodė. Paskui perskaičiau, kad ten iš kiaulės šerių tie šepetėliai doh.gif (ir dar pabrėžiama aprašyme, kad kiaulei neskaudėjo, ją tiesiog nukirpo kaip avytę biggrin.gif ), tai su tais žodžiais MB noras ir praėjo juos naudot. lotuliukas.gif Bet jei rimtai, tai manau, natūralūs šereliai - puiki terpė bakterijoms, tad tokius šepetukus reiktų turbūt dažnai ir keisti.

Dėl rūgščių tai viską žinau, pati savo kailiu kažkada prieš daug metų patyriau. Beje, tąkart man padėjo. Bet tiesiog nebenoriu tų visų neaiškių priemonių, noriu kad oda pati tvarkytųsi su problemom smile.gif O su ta kosmetologe diskutuot apie natūralumą tingiu, nes abidvi vis tiek liksim prie savos nuomonės. Tai tik numykiu, kad gal ir be rūgščių praeis. irnesakyk.gif O jinai sako, nepraeis, pamatysi doh.gif bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 23:02)
Tai tik numykiu, kad gal ir be rūgščių praeis. irnesakyk.gif O jinai sako, nepraeis, pamatysi  doh.gif    bebe.gif

tai kartais paskalauk veidą vandeniu, įspaudusi į jį natūralios citrinos sulčių bigsmile.gif
Atsakyti
Vaziavau siandien pro "Mada" ir kazkaip ,net nepastebejau kaip, atsiduriau prie Nimfali skyriaus ax.gif maniau tik pasigrozesiu isdeliotomis prekytemis, bet kur tau...... ne be reikalo Katutis juokesi is manes kai pasakiau, kad reikia apsiraminti su pirkiniais ir sake, kad niekada nebus gana tu geruliu ekologisku:)
Nupirkau dukros ilgiems naturaliems plaukuciams Druide "Purity", pas ja saknys greitai riebaluojasi, o sau ciel dezur sampuna sausiems pl. su moliu ir druide plauku laka. Gavau is kaledu senio maiso dovanu druide vaikiska kremuka. I labdaros deze sukroviau visus dukros sampunus ir kondic. (ir MB ten pat sukroviau) Jau issiplove plaukucius dukryte purity sampunu, o galus praplove sante briliant kondic. Na jai pasiseke is pirmo karto, plaukai purus ir blizga tarsi laku papurksti smile.gif
O as jau nebe blondine, o tokia visa labai egzotiska ax.gif persidaziau blondi plaukus i "voveres" spalva, vyro prasymu smile.gif niekada jis kazkaip i tuos moteriskus dalykus nesikisdavo, o vakar paprase,-" o gal nusidazutum kaip pries metus, i voveryte", net apakau:) Spalva tikrai nereali ir man tinka, tokia voveriskai ryza:) dazai visai neblogi, vaistineje mados perku juos-HERBATINT Permament herbal haircolour gel with aloe vera, NO resorcinol, NO amonia, covers grey hair, spalva FF 6 ORANGE smile.gif dar Katucio dovanotu laveros savaiminiu tepiausi vakar po pirties, tai jau tiksliai egzotika fantastika 4u.gif
As dar tik trecia savaite eko priemones naudoju, bet neatsistebiu savo plaukais ir bendra savijauta. Plauku pas mane nemazai, bet jie ploni, plius sviesinti eile metu xemija, tad atrodydavo gana ploni, nulaizyti tokie, turedavau issiplovusi visada pasukti siek tiek, kad puresni atrodutu ir daugiau. Dabar gi isplovus retai kada pasuku, nes ju atrodo 4 kartus daugiau, tokie nenulaizyti visai,papure,sveiki, gyvi ir klusnus, kad neatsistebiu eko priemoniu galia. Jau galutinai susidraugavau su visais savo turimais sampunais, kurie is pradziu man tiek siaubo sukele. Matyt tas dziaugsmas atsispindi visoje mano savijautoje, nes as visa net svyciu is dziaugsmo ir superines savijautos wub.gif
cia jums supper mamos 4u.gif 4u.gif
tiesa, mano konservatyvusis vyrelis sutiko plautis galva mano eko sampunais, nes jau pats pastebejo (mano nepastabusis avinas ) kokie mano plaukai po trinkimo, ir dar paklause,-"o ka tu cia su veidu ir akimis padarei, kad tokia visa sviecianti ir skaisti?" lotuliukas.gif
p.sKatuti,kai leksiu pas Monika, butinai uzleksiu pas tave pasirodyti kaip tavo kremukas man "prilipo" ir voveriska sukuosena pamatysi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 06 gruodžio 2009 - 23:06
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 21:51)
Hmmm  rolleyes.gif  O man kokias 5-10 min taip šyla pažastys. O tepei gryną? Po lašiuką? Gal man tada jį maišyt reiktų su kokiu aloe geliu  g.gif

Taip gryną, po lašiuką. smile.gif
Aš galvojau,gal tau ištisai jos šylą, jei tik kelias minutes, tai gal tiesiog labai intensyviai trini, taip oda įkaista. rolleyes.gif
Atsakyti
Nidulia, smagu skaityti smile.gif

Katuti, citrinos sulčių dar nebandžiau. Bet su mineraliniu + apelsinų ea keliais lašais šiandien veidą po vonios atgaivinau smile.gif Rūgščių ten turbūt nėra, bet koks kvapas užtat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 06, 23:04)
ne be reikalo Katutis juokesi is manes kai pasakiau, kad reikia apsiraminti su pirkiniais  ir sake, kad niekada nebus gana tu geruliu ekologisku:)

As  dar tik trecia savaite  eko priemones naudoju, bet neatsistebiu savo plaukais ir bendra savijauta.

p.sKatuti,kai leksiu pas Monika, butinai uzleksiu pas tave pasirodyti kaip tavo kremukas man "prilipo" ir voveriska sukuosena pamatysi  4u.gif

pati matai, kad sustoti sunku lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Pati neseniai apsipirkau ir vėl daug ko reikia... ax.gif

va čia tai pats geriausias įvertinimas biggrin.gif Tik su natūraliomis priemonėmis ryžausi ir plaukus auginti, seniau tai ne, niekaip. Nes dabar jie gyvybingi atrodo ir galuose storumo tokio, kaip ir prie šaknų smile.gif

lauksiu lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 07, 00:02)
Atsiminiau juokingą istoriją su dantų šepetėliais biggrin.gif Atsisiuntėm natūraliais šereliais, panaudojom kurį laiką, lyg ir neblogi pasirodė. Paskui perskaičiau, kad ten iš kiaulės šerių tie šepetėliai  doh.gif (ir dar pabrėžiama aprašyme, kad kiaulei neskaudėjo, ją tiesiog nukirpo kaip avytę  biggrin.gif ), tai su tais žodžiais MB noras ir praėjo juos naudot.  lotuliukas.gif Bet jei rimtai, tai manau, natūralūs šereliai - puiki terpė bakterijoms, tad tokius šepetukus reiktų turbūt dažnai ir keisti.

Dėl rūgščių tai viską žinau, pati savo kailiu kažkada prieš daug metų patyriau. Beje, tąkart man padėjo. Bet tiesiog nebenoriu tų visų neaiškių priemonių, noriu kad oda pati tvarkytųsi su problemom smile.gif O su ta kosmetologe diskutuot apie natūralumą tingiu, nes abidvi vis tiek liksim prie savos nuomonės. Tai tik numykiu, kad gal ir be rūgščių praeis. irnesakyk.gif O jinai sako, nepraeis, pamatysi  doh.gif    bebe.gif

Gera istorija... thumbup.gif Nu bet tikrai sunku cia nuo Jusu atsitraukti, bet kad jau ryt puse 5 ryto keltis , tai dingstu dabar jau TIKRAI lotuliukas.gif bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 22:04)
Manija69, o kur Tu perki tuos savo mylimus tusus ir kokios ju kainytes?...  ax.gif  rolleyes.gif

Dr.Hauschka pirkau per forumietę astute0210. Kaina apie 60Lt
O Elysambre iš www.lovelula.com mirksiukas.gif Kaina apie 70Lt. Na panašiai taip. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 01:04)
tai kartais paskalauk veidą vandeniu, įspaudusi į jį natūralios citrinos sulčių  bigsmile.gif

beje, lygtais Monica minejo, kad alijosiaus sultyse yra citrinu ideta blush2.gif
as tai nenaudoju dabar jokiu rugsciu, jei taip pagalvojai, Katuti 4u.gif turiu naturalu exfoliator milteliu pavidalu "peel me papaya", jis su papajos milteliais, bet svelnus palyginus su sintetinem priemonem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 20:48)
Versme, aciu uz atsakyma...  4u.gif Tada ieskosiu kito tuso kokio...  rolleyes.gif O kaip Tu is tos parduotuves pirkai? Uzsisakei internetu? Gal dar ka is tos parduotuves teko naudoti?
Ar kas nors naudojo ta lubrikanta? ... blush2.gif Ar Jums merginos nereikia tokiu dalyku visai, ar cia as tik tokia...  ax.gif  blush2.gif  blush2.gif O gal Jus kazkoki kitoki eko pakaitala tam radote?.. Nesinori tu sintetiniu s.... unsure.gif  g.gif

Nuėjau, parduotuvė vilniaus senamiesty 4u.gif
Lubrikantą irgi bandėm, daugiau ne dėl poreikio, o dėl įdomumo blush2.gif tūbelė visai miniatiūrinė, tik 25ml, užtepus greitai išdžiūsta. Tai jis daugiau spintoj stovi nei kad naudojamas. Iš principo beveik tokį patį galima pasidaryt aloe gelį su ksantanu sutirštinus.

QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 21:50)
Abskritai, paneles, prispyre tokia beda, reikia vesti drauga pas dermatologa jau, manau, su tokiu veiduku, tai norejau paklausti, ar zinote koki gera Vilniuje, kad nebutu mokamas, na, gal kokioje poliklinikoje dirba, kur prisirasyti butu galima ar kazkaip panasiai?

Mano pusseserei brendimo laikotarpiu buvo siaubingi spuogai, vietiniai gydytojai nebesusitvarkė, tai gavo siuntimą į santariškes, dermatovenerologijos centrą, kairiūkščio 2. Pateko pas genovaitę lapinskaitę, nežinau kokias priemones paskyrė, tikriausiai nelabai natūralias, bet išgydė, tik randų nuo ankstesnių spuogų buvo likę. konsultacija pas ją mokama, nebent gaunamas siuntimas iš šeimos gydytojo, nors jie labiau linkę pas savo poliklinikos dermatologus siųsti.
Atsakyti