Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 12 06, 23:18)
Aha, putojo biggrin.gif Pirmą kartą gal ne tiek, bet per antrą - tikrai tikrai smile.gif
Ji valanti-raminanti smile.gif
Praeitos temos gale minėjau, kad man visiškai nepasiteisino, tas pats, kas nieko netepti ant plaukų ax.gif
Siūlyčiau ne tik Weledos rozmarinų vandenuką, bet ir kokosų aliejaus, sumaišyto su rozmarinų EA, padovanoti smile.gif Puiki kaukė plaukams, tiek šaknims, tiek per visą ilgį. Man labiausiai patinka laikoma per naktį.
Aš por šauktšų vandens įpilu ir EA kokius 10-15 lašų. Garinasi ilgai, keletą valandų g.gif
Man irgi Suki lūpų balzamas vidutiniškas g.gif
Aprašei plaukus lygiai kaip mano biggrin.gif Taigi man labiausiai patinka šios priemonės:

Šampūnai: Dr. Hauschka su nasturtom ir citrinom, Druide "Purity", Urtekram su rasulo moliu. Balzamai: Sante "Mango treatment 2 in 1", Druide "Leave-in" (purškiamas nenuplaunamas, labai gerai veikia pasišiaušiusiems galiukams sutramdyti), Lavera "Basis sensitiv conditioner".
Lyg žinodamas, ryt baigsis mano Laveros purškiamas dezodorantas cool.gif Jau žinau, ką pilsiu į jo dailųjį buteliuką bigsmile.gif

Oi, kaip aciu, aciu wub.gif Reikes bandyti, gal rasiu, kas tinka... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 20:48)
Ar kas nors naudojo ta lubrikanta? ... blush2.gif Ar Jums merginos nereikia tokiu dalyku visai, ar cia as tik tokia...  ax.gif  blush2.gif  blush2.gif O gal Jus kazkoki kitoki eko pakaitala tam radote?.. Nesinori tu sintetiniu s.... unsure.gif  g.gif

man kol kas nereikia to gėrio, bet 1 draugei po gimdymo gydytoja ginek. rekomendavo vietoj lubrikanto naudoti paprastą aliejų (alyvuogių virgin pvz). sakė geriau už visus tuos lubrikantus. Manau galėtum pabandyti ax.gif Tik nesu tikra, ar gumytėms nekenkia, bet logiškai neturėtų, gi ne kokie chemikalai. Gal Rasma pakomentuos
Aš pasidariusi mišinuką su aliejum ir su ea (prieš mm kartais bando kabintis kažkokie negeriečiai), tai labai maloniai naudojasi, dar pašaldo nuo ea biggrin.gif

Katuti, ir kitos merginos, pastabėlė dėl ksantano. Jei dedate kažkokių aktyvų (miltukų pvz), juos ištirpinkit skystyje prieš sutirštindamos. Gelyje sunkiau tirpsta. Tik aliejų maišykite jau su geliu (kaip Katutis ir darė). Ir matyt visada geriau į aloe gelį įpilti bent min. aliejaus, kad tempimo nesijaustų. Ir kas įdomu, kad pvz grynos aloe sultys netempia, bet geliai (tiek iš Nimfali, tiek su ksantanu) jau tempia. Gal kad daugiau, storesniu sluoksniu užsitepa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 06, 23:40)
man kol kas nereikia to gėrio, bet 1 draugei po gimdymo gydytoja ginek. rekomendavo vietoj lubrikanto naudoti paprastą aliejų (alyvuogių virgin pvz). sakė geriau už visus tuos lubrikantus. Manau galėtum pabandyti ax.gif Tik nesu tikra, ar gumytėms nekenkia, bet logiškai neturėtų, gi ne kokie chemikalai.  Gal Rasma pakomentuos
Aš pasidariusi mišinuką su aliejum ir su ea (prieš mm kartais bando kabintis kažkokie negeriečiai), tai labai maloniai naudojasi, dar pašaldo nuo ea biggrin.gif

Aliejai ardo lateksą mirksiukas.gif Paskui netikėtai gali būti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 06, 22:40)
rekomendavo vietoj lubrikanto naudoti paprastą aliejų (alyvuogių virgin pvz). sakė geriau už visus tuos lubrikantus. Manau galėtum pabandyti ax.gif Tik nesu tikra, ar gumytėms nekenkia, bet logiškai neturėtų, gi ne kokie chemikalai.  Gal Rasma pakomentuos

Lateksinėms gumytėms aliejus pražūtis. Plyš kaip turi būti, nueis skylėm (nors ne, realiai turėtų likti tik tas storesnis 'žiedelis' nuo gumytės ir daugiau nieko biggrin.gif ) ir bus daaaaug krikštynų biggrin.gif
Priemonės tik vandens (o ne aliejiniu) pagrindu su gumytėmis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 07, 00:40)
Ir kas įdomu, kad pvz grynos aloe sultys netempia, bet geliai (tiek iš Nimfali, tiek su ksantanu) jau tempia. Gal kad daugiau, storesniu sluoksniu užsitepa g.gif

drinks_cheers.gif as, beje pastebejau ta pati, bet manau, kad cia ir bus nuo kiekio...nes truptui daugiau uzsipurskus sulciu -kazkiek tempti visgi pradejo g.gif bet labai minimaliai ir tikrai jau vos ne tekejo jos nuo veido lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 06, 23:39)
kaip gi galejau dar viena nerealu gelbetoja pamirsti - ogi suki molis biggrin.gif  turiu tik meginuka, bet naudojant tik atskiriems taskams ir tik labai extra atvejais, manau, ilgaaaam uzteks mirksiukas.gif

Na atsimenant Summer istoriją, tai labai prabangus tas suki molis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 07, 00:45)
Na atsimenant Summer istoriją, tai labai prabangus tas suki molis  ax.gif

aha, bet as turiu meginuka is meginuku rinkinio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 06, 23:44)
Lateksinėms gumytėms aliejus pražūtis. Plyš kaip turi būti, nueis skylėm (nors ne, realiai turėtų likti tik tas storesnis 'žiedelis' nuo gumytės ir daugiau nieko biggrin.gif ) ir bus daaaaug krikštynų biggrin.gif
Priemonės tik vandens (o ne aliejiniu) pagrindu su gumytėmis cool.gif

Vat, vat, sita zinau... lotuliukas.gif O kaip kazin aliejus veikia poliuretano gumiukus? Kazkur skaiciau, kad nieko, galima, tik bandyti dar nebandziau, nei viena nebandete? ax.gif

Beje, del aliejuku naudojimo tiem reikalam, tai jei dar kas nezino, gal pravers:

ramuneliu aliejus tinka nuo visokio plauko uzdegimeliu.. (bandziau, man liuks)

saltalankio aliejus gydo zaizdeles (man ginekologe patare gimdos kaklelio zaizdele taip uzsigydyti, biski persti, bet nieko, tikrai gydo)

thumbup.gif Beje, mano drauges mama net operacijos isvenge su tuo saltalankiu aliejumi tepliodama savo drauga ax.gif blush2.gif Na, suprantate kur... bigsmile.gif rolleyes.gif Man ginekologe tai patare tamponiuka pamirkyti tame aliejuje ir nakciai isideti, jei yra zaizdele (cia kam aktualu), o drauges mama isvis originalu buda sugalvojo, jei kam reikia, gal pabandykite, nuo aliejuku blogiau buti neturetu tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 22:34)
Dėl iškylančių negeriečių, kartais labai sunku būna atsilaikyti prieš greitą, bet negerą variantą (kosmetikė, pas kurią depiliuotis vaikštau vis gundo rūgštinėm procedūrom, žada, kad bus ideali oda, bet laikausi ir nepasirašau  lotuliukas.gif )

briedas yra tos rūgštinės procedūros doh.gif Kas tikitės ilgesnio poveikio - pamirškit... Bus tam kartui, o paskui vėl tas pats. Man dar senais laikais po jų priedo duotas nestiprus rūgštinis kremas nuplonino pačią veido odą, nors ji buvo riebi, stora, kokios ir būna tokio tipo odos doh.gif Tas kosmetologei buvo labai keista, kad taip jautriai ir nedraugiškai sureagavau į rūgštis smile.gif

o paskui turėsit gražaus darbelio atstatyti drėgmę, oda bus jautri ir dirgli doh.gif

man atrodo, kad daug švelnesnį, bet tokį patį efektą gali duoti paprasto ananso skiltelė iš parduotuvės, ananasų milteliai ar papajų enzimai iš Monicos smile.gif

QUOTE(Monica @ 2009 12 06, 22:40)
Katuti, ir kitos merginos, pastabėlė dėl ksantano. Jei dedate kažkokių aktyvų (miltukų pvz), juos ištirpinkit skystyje prieš sutirštindamos. Gelyje sunkiau tirpsta.

pirma aloe sultyse ištirpint, o paskui jas tirštinti, taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 06, 23:21)
merginos jau atsakė  4u.gif Pasidomėk tinklapyje Žaliažalia, ten rašo, kad :
Kosmetologo konsultacija pasirenkant veido ir kūno priežiūros priemones.
(vyksta ketvirtadieniais nuo 15 iki 19 val.)

Pasiskambinti iš anksto tel.: 8-52122208

gal Elytė ką nors gero jums patars - procedūras, priemones, nereikės nė antibiotikų. Konsultacija nemokama čia jos būtų smile.gif

jo, naudoja taip, neskiestas ir labai patenkintas biggrin.gif
na ir prajuokinai  lotuliukas.gif 
tai nesakyk gi, iš ko pagaminta tongue.gif
bent jau užmes akį ir pasakys savo nuomonę wink.gif Ji pati yra sakiusi, kad neranda Vln dermatologo, su kuriuo galėtų pasitart ir kuris gydytų ne hormonais, ne antibiotikais.... Beje, aš jais irgi nusivylusi, neturiu, ką rekomenduoti sad.gif

Ne jau lotuliukas.gif Pasakyciau, tai tikrai nesutiktu naudoti doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 20:51)
Hmmm  rolleyes.gif  O man kokias 5-10 min taip šyla pažastys. O tepei gryną? Po lašiuką?
Ir man tiek pat laiko šyla, viskas čia normalu mirksiukas.gif Taip gryno po lašiuką.
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 22:05)
Specialiai ernesin  biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 07, 00:54)
briedas yra tos rūgštinės procedūros  doh.gif Kas tikitės ilgesnio poveikio - pamirškit... Bus tam kartui, o paskui vėl tas pats. Man dar senais laikais po jų priedo duotas nestiprus rūgštinis kremas nuplonino pačią veido odą, nors ji buvo riebi, stora, kokios ir būna tokio tipo odos  doh.gif Tas kosmetologei buvo labai keista, kad taip jautriai ir nedraugiškai sureagavau į rūgštis smile.gif

o paskui turėsit gražaus darbelio atstatyti drėgmę, oda bus jautri ir dirgli  doh.gif

man atrodo, kad daug švelnesnį, bet tokį patį efektą gali duoti paprasto ananso skiltelė iš parduotuvės, ananasų milteliai ar papajų enzimai iš Monicos smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif beje, tas sveitiklis, kuri siunciausi, tikrai fainas, labai svelnus, visu poru iskarto neisvalo, bet jau geriau taip, negu draskytu veida blush2.gif naudoju karta i savaite, tai dar tik kelis kartus bandziau, bet tikiuosi ir toliau nenusivilsiu ax.gif o tu papaju, ananasu milteliu galima ir i molio kaukes detis biggrin.gif bet man kol kas ir sveitiklio pakaks bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 06 gruodžio 2009 - 22:59