Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 23:08)
Jei draugas dirba arba mokosi, tai odos ir veneros ligų centre dermatologas turėtų nemokamai priimti, paskambinkit smile.gif

Aciu, kniaumiau, labai, ten ryt ir vaziuosime, na, jis darbo Birzoje stovi, tai, manau, taip pat turetu but nemokamai.. wink.gif Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 13:16)
gerai putojo?  blink.gif  jis isvis man neputojo...tokiu budu draskai plaukus  schmoll.gif

Aha, putojo biggrin.gif Pirmą kartą gal ne tiek, bet per antrą - tikrai tikrai smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 06, 14:13)
cia isgyrei Dr.Hauschka Rejuvenating Mask?? taip graziai aprasei, kad jau noriu jos smile.gif o kokia jis "skaitosi"?

Ji valanti-raminanti smile.gif

QUOTE(just_angel @ 2009 12 06, 15:07)
Pastebejau kad daug kam netinka Druide Detangling kondicionierius. O kokie atsiliepimai apie Nourishing kondicionieriu?

Praeitos temos gale minėjau, kad man visiškai nepasiteisino, tas pats, kas nieko netepti ant plaukų ax.gif

QUOTE(Katherina @ 2009 12 06, 15:13)
užsiprašė pasitikėdama manimi, kažko nuo slinkimo...

Siūlyčiau ne tik Weledos rozmarinų vandenuką, bet ir kokosų aliejaus, sumaišyto su rozmarinų EA, padovanoti smile.gif Puiki kaukė plaukams, tiek šaknims, tiek per visą ilgį. Man labiausiai patinka laikoma per naktį.

QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 16:25)
Summer-in-Paris tu sakei turi tą daigčiuką kur garini ea apačioje uždegusi žvakutę, noriu paklausti ar ea reikia skiesti vandeniu ir jei taip tai kokiu santykiu? 4u.gif

Aš por šauktšų vandens įpilu ir EA kokius 10-15 lašų. Garinasi ilgai, keletą valandų g.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 06, 21:42)
Matai kaip  unsure.gif O man jis beveik nepatinka. verysad.gif Kvapas malonus, citrusai,gal labiau jaučiu greipfruktus,balzamas gan masyvus  biggrin.gif .Bet jis kietas, primena weleda, taip sunkiai tepasi, kaip ir rašo ant dėžutės, palieka lūpas matiškas, bet esu įpratusi prie 'gyvesnių' lūpų.

Man irgi Suki lūpų balzamas vidutiniškas g.gif

QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 21:43)
Merginos, patarkite koki sampuna ir balzama gera is ekologisku...  blush2.gif

Aprašei plaukus lygiai kaip mano biggrin.gif Taigi man labiausiai patinka šios priemonės:

Šampūnai: Dr. Hauschka su nasturtom ir citrinom, Druide "Purity", Urtekram su rasulo moliu. Balzamai: Sante "Mango treatment 2 in 1", Druide "Leave-in" (purškiamas nenuplaunamas, labai gerai veikia pasišiaušiusiems galiukams sutramdyti), Lavera "Basis sensitiv conditioner".

QUOTE(katutis @ 2009 12 06, 21:44)
dar pasigirsiu dviem labai sėkmingais eksperimentais  ax.gif

Lyg žinodamas, ryt baigsis mano Laveros purškiamas dezodorantas cool.gif Jau žinau, ką pilsiu į jo dailųjį buteliuką bigsmile.gif
Atsakyti
Kokį atspalvį patartumėt pirkt iš Dr.Hauschka Translucent Make-up, kad tiktų šviesiai odai g.gif Galvoju gal 01 g.gif Įdomu kaip realiai, ar nebūtų per tamsus. g.gif

Dar norėčiau paklaust, ar besiorganizuojat bendriems pirkimams iš užsienio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 06 gruodžio 2009 - 22:21
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 21:50)
Dekui wink.gif O kas tokia ta Elyte?...  blush2.gif  4u.gif

Okis, aciu, tai, kaip supratau, tu sulciu nei tirstini, nei ka, ir Tavo Bayfriendas naudoja po skutimosi jas tokias, kokios yra, teisingai supratau?..  4u.gif  ax.gif

merginos jau atsakė 4u.gif Pasidomėk tinklapyje Žaliažalia, ten rašo, kad :
Kosmetologo konsultacija pasirenkant veido ir kūno priežiūros priemones.
(vyksta ketvirtadieniais nuo 15 iki 19 val.)

Pasiskambinti iš anksto tel.: 8-52122208

gal Elytė ką nors gero jums patars - procedūras, priemones, nereikės nė antibiotikų. Konsultacija nemokama čia jos būtų smile.gif

jo, naudoja taip, neskiestas ir labai patenkintas biggrin.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 12 06, 21:56)
Iš avies aklosios žarnos maišelio cool.gif Na tai naudotis, vos ne tas pats kas aviai į... sukišti. )

na ir prajuokinai lotuliukas.gif

QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 22:07)
Bandysiu zyzti MB , kad uzsakytu juos is UK, jei jau pabandysim, visom parasysiu, kas do daiktas  lotuliukas.gif  blush2.gif  bigsmile.gif  wub.gif

tai nesakyk gi, iš ko pagaminta tongue.gif

QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 22:11)
Kaip manote, gal man drauga pas Elyte parodyt?... O ji kosmetologe ar turi kazkokiu rimtesniu ziniu, bijau, kad ten pas ji kokios rimtos problemos nebutu.... 

bent jau užmes akį ir pasakys savo nuomonę wink.gif Ji pati yra sakiusi, kad neranda Vln dermatologo, su kuriuo galėtų pasitart ir kuris gydytų ne hormonais, ne antibiotikais.... Beje, aš jais irgi nusivylusi, neturiu, ką rekomenduoti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 23:17)
Aciu, kniaumiau, labai, ten ryt ir vaziuosime, na, jis darbo Birzoje stovi, tai, manau, taip pat turetu but nemokamai.. wink.gif Aciu  wub.gif

Kad tik mačytų smile.gif Beje, ten jei išrašys kokių priemonių toj kauno g., neskubėkit pirkti (kažkaip esu įsitikinus, kad išrašys vėl ką nors negero). Geriau paprašykit, kad nukreipimą tyrimams duotų. Paskui galėsit poliklinikoj pasidaryti, kai prisiregistruosit.

Gerai čia Pearl sako, šalin rankas nuo veido smile.gif O po antibiotikų odos gebėjimas regeneruotis ir apsisaugoti nuo aplinkos veiksnių turbūt kažkiek atrofuojasi, tai irgi reikia kantrybės, kol tai atsistatys.
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 07, 00:24)
Gerai čia Pearl sako, šalin rankas nuo veido  smile.gif  O po antibiotikų odos gebėjimas regeneruotis ir apsisaugoti nuo aplinkos veiksnių turbūt kažkiek atrofuojasi, tai irgi reikia kantrybės, kol tai atsistatys.

is asmenines patirties, deja...taigi rase, kad nusidrasko veida...o tai blogiausia, ka galima padaryti tokioj situacijoj, ne tai, kad negis, bet dar ir infekcija kokia ines, ir siaip labiau per visa veida isplis berimai doh.gif ir siaip geriau ta veida apskritai maziau rankomis, pirstais liesti ax.gif ir dar - reikia labai ziureti, ka i vidu dedat, ir zinoma, vaistu vartojimas duoda savo doh.gif

beje, dabar kai koks nors negerietis iskyla, kad ir pulingas, tai naudoju is nat priemoniu ka turiu, bet labiausiai turbut padeda slamucio hidrolatas, pelargoniju, aloe, medetku fitolio misunukas (nuramina) ir tas nimbmedis, nes jau net namiskiai klausia, kodel taip greitai gyja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 06 gruodžio 2009 - 22:32
QUOTE(pearl @ 2009 12 06, 23:16)
siaip vienas paprsciausiu ir pirmuju patarimu - kad ir kaip butu sunku -salin rankas nuo veido cool.gif  o jau tada galima ziureti kas ir nuo ko...bet gali buti vidines problemos  unsure.gif

Tai kad Jus matytumete, kaip as nakti jo rankas gaudau, kad nesidraskytu biggrin.gif Jis miegodamas nejaucia, kaip kasosi, jam, matyt, niesti ar ka, o as negaliu miegoti, kai girdziu ta draskymasi, labai jautriai miesu, tai pasigaunu jo rankas ir laikau.. Tai pati taip ''issimiegu'', kad galeciau visa diena parpti lotuliukas.gif g.gif

Taip, aisku, pritariu, pirmiausia salin rankas...
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 06, 23:28)
is asmenines patirties, deja...taigi rase, kad nusidrasko veida...o tai blogiausia, ka galima padaryti tokioj situacijoj, ne tai, kad negis, bet dar ir infekcija kokia ines, ir siaip labiau per visa veida isplis berimai doh.gif

beje, dabar kai koks nors negerietis iskyla, kad ir pulingas, tai naudoju is nat priemoniu ka turiu, bet labiausiai turbut padeda slamucio hidrolatas, pelargoniju, aloe, medetku fitolio misunukas (nuramina) ir tas nimbmedis, nes jau net namiskiai klausia, kodel taip greitai gyja lotuliukas.gif

Aš irgi iš asmeninės verysad.gif MB galvą kasosi. Irgi dermatitas. Aš suprantu, jam niežti. Ir jau nevalingas tas judesys. Bet gi tik dar labiau žaloja odą.

Dėl iškylančių negeriečių, kartais labai sunku būna atsilaikyti prieš greitą, bet negerą variantą (kosmetikė, pas kurią depiliuotis vaikštau vis gundo rūgštinėm procedūrom, žada, kad bus ideali oda, bet laikausi ir nepasirašau lotuliukas.gif ) Dabar nelabai daug ir turiu tokių greito poveikio priemonių, tik ea, weledos losjoną aknedoron ir molio. Tai molis mane gelbėja smile.gif Dar pas Monica nusižiūrėjau ananasų miltelius, lyg tai irgi problemiškai odai tinka, bet neįsigijau kol kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 06 gruodžio 2009 - 22:36
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 07, 00:33)
Tai kad Jus matytumete, kaip as nakti jo rankas gaudau, kad nesidraskytu  biggrin.gif Jis miegodamas nejaucia, kaip kasosi, jam, matyt, niesti ar ka, o as negaliu miegoti, kai girdziu ta draskymasi, labai jautriai miesu, tai pasigaunu jo rankas ir laikau.. Tai pati taip ''issimiegu'', kad galeciau visa diena parpti  lotuliukas.gif  g.gif

Taip, aisku, pritariu, pirmiausia salin rankas...

zinau, kaip sunku, patikek doh.gif bet isitikinau - oda tik padekos po to mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 23:16)
Parodykit, jinai juk konsultuoja kažkuriom dienom smile.gif Tai konsultacija gal ir nekainuoja  g.gif Nelygu, kokia to odos jautrumo priežastis. Gal naudojant natūralias priemones savaime praeis  rolleyes.gif

Beje, MB turėjo didelių bėdų su veidu, seborėjinis dermatitas kamavo. Tepdavo hormoniniais tepalais, bet padėdavo neilgam, vaizdas buvo liūdnas. O dabar jau metus naudojam abu natūralią kosmetiką ir buitinę chemiją (manau, tai irgi turi įtakos), ir jam tiesiog nebėra tų problemų  blink.gif  Uošviai negalėjo patikėti, klausė, ką darom, kad taip gerai. Nieko nedarom  bigsmile.gif  Bet ir brudo jokio netepam.

Gal ir mes susitvarkysime taip pat... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 23:34)
Gal ir mes susitvarkysime taip pat...  thumbup.gif

Optimizmas irgi svarbu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 07, 00:34)
Aš irgi iš asmeninės verysad.gif Kartais labai sunku būna atsilaikyti prieš greitą, bet negerą variantą (kosmetikė, pas kurią depiliuotis vaikštau vis gundo rūgštinėm procedūrom, žada, kad bus ideali oda, bet laikausi ir nepasirašau  lotuliukas.gif ) Dabar nelabai daug ir turiu tokių greito poveikio priemonių, tik ea, weledos losjoną aknedoron ir molio. Tai molis mane gelbėja smile.gif Dar pas Monica nusižiūrėjau ananasų miltelius, lyg tai irgi problemiškai odai tinka, bet neįsigijau kol kas.

as truputi esu bandzius geli su 2 proc BHA (panasu i AHA), bet po keliu kartu meciau (gerai,kad tik meginuka buvau atsisiuntus) - oda pagereja tam kartui...bet po to pradeda riebaluotis dar labiau...manau, kad tos rugstys irgi pasausina veida kazkiek ir sutrikdo naturalia jo veikla, ty privercia daryti tai, ko tas nera iprates...mane irgi gelbeja moliai, aliejai ir naturalus sveitiklis biggrin.gif siaip labai labai patariu - neprasideti su rugstim mirksiukas.gif tokios odos, kad dar ir ne ideali, nesu turejusi, naudodama sintetines priemones wub.gif ...o isbandziau turbut beveik viska... doh.gif
kaip gi galejau dar viena nerealu gelbetoja pamirsti - ogi suki molis biggrin.gif turiu tik meginuka, bet naudojant tik atskiriems taskams ir tik labai extra atvejais, manau, ilgaaaam uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 06 gruodžio 2009 - 22:41