QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 13:16)
gerai putojo?
jis isvis man neputojo...tokiu budu draskai plaukus
Aha, putojo
Pirmą kartą gal ne tiek, bet per antrą - tikrai tikrai
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 06, 14:13)
cia isgyrei Dr.Hauschka Rejuvenating Mask?? taip graziai aprasei, kad jau noriu jos
o kokia jis "skaitosi"?
Ji valanti-raminanti
QUOTE(just_angel @ 2009 12 06, 15:07)
Pastebejau kad daug kam netinka Druide Detangling kondicionierius. O kokie atsiliepimai apie Nourishing kondicionieriu?
Praeitos temos gale minėjau, kad man visiškai nepasiteisino, tas pats, kas nieko netepti ant plaukų
QUOTE(Katherina @ 2009 12 06, 15:13)
užsiprašė pasitikėdama manimi, kažko nuo slinkimo...
Siūlyčiau ne tik Weledos rozmarinų vandenuką, bet ir kokosų aliejaus, sumaišyto su rozmarinų EA, padovanoti
Puiki kaukė plaukams, tiek šaknims, tiek per visą ilgį. Man labiausiai patinka laikoma per naktį.
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 16:25)
Summer-in-Paris tu sakei turi tą daigčiuką kur garini ea apačioje uždegusi žvakutę, noriu paklausti ar ea reikia skiesti vandeniu ir jei taip tai kokiu santykiu?
Aš por šauktšų vandens įpilu ir EA kokius 10-15 lašų. Garinasi ilgai, keletą valandų
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 06, 21:42)
Matai kaip
O man jis beveik nepatinka.
Kvapas malonus, citrusai,gal labiau jaučiu greipfruktus,balzamas gan masyvus
.Bet jis kietas, primena weleda, taip sunkiai tepasi, kaip ir rašo ant dėžutės, palieka lūpas matiškas, bet esu įpratusi prie 'gyvesnių' lūpų.
Man irgi Suki lūpų balzamas vidutiniškas
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 21:43)
Merginos, patarkite koki sampuna ir balzama gera is ekologisku...
Aprašei plaukus lygiai kaip mano
Taigi man labiausiai patinka šios priemonės:
Šampūnai: Dr. Hauschka su nasturtom ir citrinom, Druide "Purity", Urtekram su rasulo moliu. Balzamai: Sante "Mango treatment 2 in 1", Druide "Leave-in" (purškiamas nenuplaunamas, labai gerai veikia pasišiaušiusiems galiukams sutramdyti), Lavera "Basis sensitiv conditioner".
QUOTE(katutis @ 2009 12 06, 21:44)
dar pasigirsiu dviem labai sėkmingais eksperimentais
Lyg žinodamas, ryt baigsis mano Laveros purškiamas dezodorantas
Jau žinau, ką pilsiu į jo dailųjį buteliuką