Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 21:10)
esu girdejusi is kirpejos, kuri pati naudoja, tai sake taip ir turi buti, tik po kokiu metu jau pasimato rezultatas ir buna labai grazus plaukai  wub.gif Bet man siuo metu jie gerokai per brangus... O Urtekram kur perkate?  rolleyes.gif

Oi, tai aš metų tikrai nenaudojau..kokias 2-3 tūteles (ir dar skirtingas) ax.gif Matyt nespėjau sulaukti to rezultato, jis man buvo kaip įprastas šampūnas, tik kad neputoja ax.gif Kainos ir kokybės santykis manęs netenkino rolleyes.gif

"Urtekram" (labiausiai patiko su rozmarinais, nepatiko su ruduoju cukrumi ax.gif ). Jų labai daug kur yra:
http://imunitetas.lt...mid=5&gkatid=16
http://ekologiskipro...a-nai/c_40.html
http://www.aukimekar...log/group/id/63
http://www.ekoeko.lt...5...0301&pgNr=2
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 21:36)
Na, tie Naturalamb yra is avies odos, ivesk i google vaizdu paieska, juokingai atrodo labai... Tokie net su gyslelem...  lotuliukas.gif

Iš biologinės membranos (o ji paimta...jetus ar sakyti unsure.gif Iš avies aklosios žarnos maišelio cool.gif Na tai naudotis, vos ne tas pats kas aviai į... sukišti. Juokauju, aš veterinarė, tai jumoras kartais blush2.gif ), bet vadinami 'natural skin' vien todėl, kad jie neva kaip 'antra oda'. Bijau, kad iš avies odos, tai kaip batai būtų biggrin.gif Nebandžiusi, bet benaršydama buvau atradusi tą gėrį cool.gif Visai būtų įdomu išbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 22:50)
Dekui wink.gif O kas tokia ta Elyte?...  blush2.gif  4u.gif Cia gal kosmetologe kokia ar kas? Apsvieskite ir mane 

Dėl gelio parašiau až.

Elytė, taip, kosmetologė, ją rasti gali eko parduotuvėlėje stepono g. 6, senamiestyje. Čia kontaktai. Ji dirba su natūralia kosmetika ir žiūri į odos problemas kitu kampu nei dauguma kosmetikių ir daktarų smile.gif

Dėl dermatologų, tai bent aš dar neatradau gero. Grybo gatvėje už nemažus pinigus padarė tyrimus, Kauno gatvėje nemokamai, bet iš akies nustatė problemą doh.gif Bet visi jie rašo receptus abejotinoms priemonėms: antibiotikams, visokiems hormonams, retinoidams ir pan, kurios labiau gydo simptomus nei priežastis, ir dar labiau silpnina odą.
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 06, 22:54)
kas ji tokia ir kur ja rasti - parasyta pirmame temos puslapyje 4u.gif  pas ja merginos darosi veido proceduras su naturalia kosmetika ir labai patenkintos tiek veido valymo proceduromis, bei masaziuku veido, kainuoja apie 120 LT
Dermatologu patarti nelabai galiu, jais esu nusivylusi, siulau paziureti temas apie tuos daktarus ir paskaitineti truputi mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif Na, ryt mes bandysim kur nors prisiregistruot, nes kaip ir skubu, o veliau butinai pasiskaitinesiu 4u.gif Atleiskite man, kad as cia taip visko greitai noriu, nors dar tik kelios dienos kaip prisiregistravusi sitame puslapyje, tiesiog sis forumas man tooooks atradimas ir tokia suzaveta, kad negaliu nenklausineti labiau nusimananciu nei as blush2.gif rolleyes.gif Dar karta sorry.. smile.gif O apie Elyte butinai pasiskaitysiu, nes man paciai reikia atrasti kosmetologe Vln, jei dar su naturalia kosmetika dirba, tai isvis fantastika wub.gif
Atsakyti
Specialiai ernesin biggrin.gif
http://www.armenza.c...ml-pen-306.html
va toks kondicionierius, radau mirksiukas.gif
labai labai jis man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 06, 22:56)
Oi, tai aš metų tikrai nenaudojau..kokias 2-3 tūteles (ir dar skirtingas) ax.gif Matyt nespėjau sulaukti to rezultato, jis man buvo kaip įprastas šampūnas, tik kad neputoja ax.gif Kainos ir kokybės santykis manęs netenkino rolleyes.gif

"Urtekram" (labiausiai patiko su rozmarinais, nepatiko su ruduoju cukrumi ax.gif ). Jų labai daug kur yra:
http://imunitetas.lt...mid=5&gkatid=16
http://ekologiskipro...a-nai/c_40.html
http://www.aukimekar...log/group/id/63
http://www.ekoeko.lt...5...0301&pgNr=2

Iš biologinės membranos (o ji paimta...jetus ar sakyti unsure.gif Iš avies aklosios žarnos maišelio cool.gif Na tai naudotis, vos ne tas pats kas aviai į... sukišti. Juokauju, aš veterinarė, tai jumoras kartais blush2.gif ), bet vadinami 'natural skin' vien todėl, kad jie neva kaip 'antra oda'. Bijau, kad iš avies odos, tai kaip batai būtų biggrin.gif Nebandžiusi, bet benaršydama buvau atradusi tą gėrį cool.gif Visai būtų įdomu išbandyti  ax.gif

o jeckau kaip ziauriai skamba, na turejau tokia nuojauta, kad is avies zarnu, bu is odos, tai joa, nesamone butu kazkokia, kaip odine striuke kokia gautusi lotuliukas.gif biggrin.gif

Velnias, skamba ''neapetitiskai'', bet vis tiek labai maga pabandyti, draugui tai jokiu budu nesakysu is ko jie, nes garantuotai tokio juodo humoro nesupras... O Jus neatsiprasinekite, man toks humoras limpa prie sirdies puikiai, ne veltui vienas megstamiausiu serialu buvo ''Sesios pedos po zeme'' thumbup.gif

Bandysiu zyzti MB , kad uzsakytu juos is UK, jei jau pabandysim, visom parasysiu, kas do daiktas lotuliukas.gif blush2.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 23:03)
Dekui  4u.gif Na, ryt mes bandysim kur nors prisiregistruot, nes kaip ir skubu, o veliau butinai pasiskaitinesiu  4u.gif

Jei draugas dirba arba mokosi, tai odos ir veneros ligų centre dermatologas turėtų nemokamai priimti, paskambinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 07, 00:03)
Dekui  4u.gif Na, ryt mes bandysim kur nors prisiregistruot, nes kaip ir skubu, o veliau butinai pasiskaitinesiu  4u.gif Atleiskite man, kad as cia taip visko greitai noriu, nors dar tik kelios dienos kaip prisiregistravusi sitame puslapyje, tiesiog sis forumas man tooooks atradimas ir tokia suzaveta, kad negaliu nenklausineti labiau nusimananciu nei as  blush2.gif  rolleyes.gif  Dar karta sorry.. smile.gif O apie Elyte butinai pasiskaitysiu, nes man paciai reikia atrasti kosmetologe Vln, jei dar su naturalia kosmetika dirba, tai isvis fantastika  wub.gif

tai klausk i sveikata biggrin.gif bet jei jau tema ne ta, tai ne ta 4u.gif manau, daugiau patarimu apie konkrecius gydytojus, poliklinikas, seimos daktarus ir tt surasi kitose temose (is patirties sakau mirksiukas.gif ), o ir apie visa kita taip pat - todel ir siulau blush2.gif
Kita vertus, gerai butu tureti pazistama daktara, kuris galetu ka nors parekomenduoti - irgi patirtis cool.gif /COLOR] [COLOR=yellow]o cia yra temu administratoriai, kurie uz temu tersima duos velniu rolleyes.gif beje, pastebejau, kad dauguma sioje temoje rasanciu nusivyle dermatologais - as bent jau todel atradau naturalia kosmetika...tiesiog tradicines priemones nebepadejo...o reikia tik pradeti ka nors naturalaus, ir uzsikreti tuo vis labiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 06 gruodžio 2009 - 22:10
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 22:57)
Dėl gelio parašiau až.

Elytė, taip, kosmetologė, ją rasti gali eko parduotuvėlėje stepono g. 6, senamiestyje. Čia kontaktai. Ji dirba su natūralia kosmetika ir žiūri į odos problemas kitu kampu nei dauguma kosmetikių ir daktarų smile.gif

Dėl dermatologų, tai bent aš dar neatradau gero. Grybo gatvėje už nemažus pinigus padarė tyrimus, Kauno gatvėje nemokamai, bet iš akies nustatė problemą  doh.gif  Bet  visi jie rašo receptus abejotinoms priemonėms: antibiotikams, visokiems hormonams, retinoidams ir pan, kurios labiau gydo simptomus nei priežastis, ir dar labiau silpnina odą.

Kaip manote, gal man drauga pas Elyte parodyt?... O ji kosmetologe ar turi kazkokiu rimtesniu ziniu, bijau, kad ten pas ji kokios rimtos problemos nebutu.... doh.gif verysad.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 07, 00:08)
Jei draugas dirba arba mokosi, tai odos ir veneros ligų centre dermatologas turėtų nemokamai priimti, paskambinkit smile.gif

taip, priima nemokamai, jei turi soc draudima, ty esi pvz studentas biggrin.gif man ten buvo viena kazkokia infekcija isgyde nuo baseino ar nuo ko g.gif bet su veidu - apgyde tik tam kartui...pasake - na, isaugti reikia spuogus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 06 gruodžio 2009 - 22:14
QUOTE(pearl @ 2009 12 06, 23:09)
tai klausk i sveikata biggrin.gif  bet jei jau tema ne ta, tai ne ta 4u.gif  manau, daugiau patarimu apie konkrecius gydytojus, poliklinikas, seimos daktarus ir tt surasi kitose temose (is patirties sakau mirksiukas.gif ), o ir apie visa kita taip pat - todel ir siulau blush2.gif
Kita vertus, gerai butu tureti pazistama daktara, kuris galetu ka nors parekomenduoti - irgi patirtis cool.gif /COLOR] [COLOR=yellow]o cia yra temu administratoriai, kurie uz temu tersima duos velniu  rolleyes.gif beje, pastebejau, kad dauguma sioje temoje rasanciu nusivyle dermatologais - as bent jau todel atradau naturalia kosmetika...tiesiog tradicines priemones nebepadejo...o reikia tik pradeti ka nors naturalaus, ir uzsikreti tuo vis labiau ax.gif

Tai vat, pritariu 100% del to uzsikretimo.. wink.gif Turiu tokia nuojauta, kad jam padeti gali tik naturalus dalykai, o tai tepasi tais antibiotikais, bet pats ju baidosi, nenori, tai nutrauke ir vel visu grazumu pasipuose veidas... Reikes, manau, gal tas aloe sultis pabandyti... Ka Jus savo vaikinam, mergaites, perkate, ypac po skutimosi, idomu butu... blink.gif blush2.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 23:05)
Specialiai ernesin  biggrin.gif
http://www.armenza.c...ml-pen-306.html
va toks kondicionierius, radau  mirksiukas.gif
labai labai jis man  wub.gif

O kur ji perki?... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 23:11)
Kaip manote, gal man drauga pas Elyte parodyt?... O ji kosmetologe ar turi kazkokiu rimtesniu ziniu, bijau, kad ten pas ji kokios rimtos problemos nebutu....  doh.gif  verysad.gif  blink.gif

Parodykit, jinai juk konsultuoja kažkuriom dienom smile.gif Tai konsultacija gal ir nekainuoja g.gif Nelygu, kokia to odos jautrumo priežastis. Gal naudojant natūralias priemones savaime praeis rolleyes.gif

Beje, MB turėjo didelių bėdų su veidu, seborėjinis dermatitas kamavo. Tepdavo hormoniniais tepalais, bet padėdavo neilgam, vaizdas buvo liūdnas. O dabar jau metus naudojam abu natūralią kosmetiką ir buitinę chemiją (manau, tai irgi turi įtakos), ir jam tiesiog nebėra tų problemų blink.gif Uošviai negalėjo patikėti, klausė, ką darom, kad taip gerai. Nieko nedarom bigsmile.gif Bet ir brudo jokio netepam.
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 07, 00:14)
Tai vat, pritariu 100% del to uzsikretimo.. wink.gif Turiu tokia nuojauta, kad jam padeti gali tik naturalus dalykai, o tai tepasi tais antibiotikais, bet pats ju baidosi, nenori, tai nutrauke ir vel visu grazumu pasipuose veidas... Reikes, manau, gal tas aloe sultis pabandyti... Ka Jus savo vaikinam, mergaites, perkate, ypac po skutimosi, idomu butu...  blink.gif  blush2.gif  rolleyes.gif

siaip vienas paprsciausiu ir pirmuju patarimu - kad ir kaip butu sunku -salin rankas nuo veido cool.gif o jau tada galima ziureti kas ir nuo ko...bet gali buti vidines problemos unsure.gif
Atsakyti