[quote=Ronaldo,2009 12 17, 21:15]
[quote=Deganti,2009 12 17, 21:19]
esate neteisi ir neklaidinkit mamu, pvz. duodat kaire kruti isvalgo, dar praso, duodat desine, pasisotina, tada kita maitinima pradedat desine krutim, taip pataria visi skaityti mano saltiniai, as taip visada dariau, maitinu jau vyruka virs metu
nei ass klaidinu nei ka
as vyresnele maitinau iki 3,5metu, o maziukei dar tik 1,8metai ir vis dar labai sekmingai maitinu
. jusu pasiulytas budas gal labiau tinka mamytems kurios maitina is abieju krutu, bet tos mamytes kurios maitina is vienos kruties viena maitinima, tai tiktai Jusu patarimas netinka visiskai
. Tai tas pasakymas isvalgo, pasisotina ne visada ir visoms tinka, yra mamyciu kuriu vaikuciai ir is vienos kruties ir isvalgo ir pasisotina
, taip kad neklaidinkit
[/quote]
Na stai ir isaiskejo, kad Ronaldo visiskai nesuprato mano problemos. Juk pas mane tokia situacija ir yra, kad vienos kruties pagaminto pienelio vienu valgymu nepakanka. Tad as ir kreipiausi su prasymu patarti, kaip reiketu maitinti, kuomet VIENU maitinimu neuztenka vienos kruties pienelio. Ronaldo, pries duodant patarimus, isiskaitykit i problema
kitam forume man patare duoti abi krutis, jei vaikelis nori, tai taip ir darysiu. Pvz. nakti ir ryte mano mazajai uztenka vienos kruties pienelio, bet kuo toliau i vakara, tuo sudetingiau mano papuliams darosi prigaminti reikiama kieki pienelio. Gal kas zinote kodel?