QUOTE(looovely @ 2010 07 25, 21:41)
nu bandysim koki karta lauke valgyt,tik kad valgo labiai neramiai,jai ir paverkt ir pasispardyt dar reikia,o ir pienukas kartais fontanu varo kai mazoji greitai atsitraukia,MB mane gaisrininke vadina,sako su tokia srove gaisra uzgesinciau
tai pagalvoju kaip butu lauke
Maitinu ir lauke, ir prekybos centre, ir nematau problemos
Cia tegul jaucia problema tie, kurie eidami pro sali spigina akis ir jiems nemalonu, o man tai reikia vaika pavalgydinti. Kas nenori, tas ir nemato
Aisku, bandau susirasti nuosalesne vietele kiek imanoma, bet.. jei nera, tai sedu ten, kur galiu ir nekreipiu demesio i zmones. Uzsimetu skara kokia ar dekiuka plonesni.
Pas mane taip pat ciurkslem teka, todel visada dar turiu merliuka pasiemusi ir pakisu po krutine ir po mazyles galvute, tada pienukas nuteka tenai. Pakolkas dar neteko pasipiktinusiu zvilgsniu matyti
Papildyta:
QUOTE(Ag* @ 2010 07 27, 11:14)
mamytės aš vėl ateinu patarimo
mano leliukai pradėjo labai blogai imt krūtinę (čia viskas prasidėjo kai pienligė buvo užpuolus) dabar jau išsigydėm, bet abu vis tiek kai žinda tai spenelį tampo, tai tai kokius 20 kart taisau, bet su klyksmais ryksmais kol paima, tai aš visa sukaistu, mažiukai sukaista, nervas ima
speneliai skauda vėl, o viskas buvo taip gerai nebesuprantu kodėl jie nebeapžioja krūtinės, tikrai jau mokėjo.... tai dabar viena maitinu kokią val kol aprimsta, tada kitas pradeda ir viskas ratu... kas čia galėjo jiems atsitikt???
O kai buvo pienlige maitinai is buteliuku? Jei maitinai is buteliuku, tai mazyliai pamirso, kaip imti kruti, nes kitoks suemimas gaunasi. Todel reikes mokytis is naujo
Maniske kai kada gauna is buteliuko mano pieno, kai palieku teveliui keletui valandeliu. Tai ir buna, kad tik paemus speneli tampo ir nemoka dorai zysti. Bet nieko, persiorentuoja gana greitai