QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 07 21, 23:05)
Mano mažylė taip pat valgo neilgai, na apie 10 min, ir taip nuo pat gimimo, skaitydavau, kad turi ilgiau valgyti, bet pas mus taip nebūna. Na bet paskui pamačiau, kad žandai auga, per mėnesį priaugo 1,400 kg. Aš manau, kad tiesiog greičiau pavalgo, gal stipresnis vaikiukas, greičiau ištraukia pienuką, pavalgo kiek jam reikia ir viskas. Aš pieno nenutraukinėčiau.
as ir paikapscius po interneta radau,kad vaikutis gali pavalgyti ir per 5min
kita savaite eisim pas gyd,jau bus menesiukas,tai ziuresim kiek busim priaugusios
Papildyta:
dar butu idomu suzinot kaip kitos mamytes savo leliuka pamaitina kai yra lauke.zinau kad prie buteliuko geriau nepratint,kad po to neatsisakytu zist
mums tai taip kvailai gaunas,einam i lauka kai lelyte yra pavalgius ir miega,o jei prabunda lauke tai maunam namo,nes buna kad tik 30min temiega,cia kaip ji sumasto
vakar nuejom i parduotuve,tai grizom begom su visu vezimu,nes ji prabudus pradejo verkt,ciulptuko neima,tai mes ir nekisam.kai pasiziuriu kitos mamytes vaiksto su vezimeliais atsiputusios,o mes negalim nuo namu toliau nueit,kad spetumem grizt kol neisiklyke