Emanuel, maniškiui buvo periodas, kai, bent man toks įspūdis susidarė - valgė beveik tik miegodamas vaikas. Naktį gausiai valgė, užmigdamas vakare, prieš pabusdamas ryte kelis kartus ir dieną miegodamas. Budrus nė už ką.... Bet kai tų pamiegojimų per dieną susidarydavo kokie trys, tai bendroj sumoj kas 3 valandas tikrai pažįsdavo. Čia kai mažesnis nei 6 mėn. buvo ir jokio papildomo maisto dar negaudavo.
Dabar jau 9 mėn., bet geriausiai susikaupia pažįsti tai lygai taip pat - arba prieš užmigdamas arba vos pabudęs.
Dėl to jau dabar dieną, kai karšta, pradėjau ir vandenuko duot atsigerti - būna, kad papuko neima, o vandenuko noriai atsigeria iš puoduko. Bet va kai užsimano MP, tai nieko kito neįkiši jam - nei košių, nei vandens - tiesia rankytes, žiojasi ir "krenkščia"
Butybe, jei neklystu - mažiuką vaiką grąžinti prie mamos pieno nėra joks atžindymas - ir tai tik teigiamas reiškinys. Taip kad jei širdis pataria, kad vartoti vaistus nuo pieno, kai jo dar yra - antgamtiška, tai savo širdies ir paklausyk. Žinoma, kai vaikas prie buteliuko pripranta, papuką įsiūlyt nėra lengva, bet mamoms pavyksta - čia forume gali tokių rasti. Pabandyk mieguistam vaikui papuką siūlyt - gal tuomet instinktai labiau veiks, ims žįsti. Pasidomėk relaktacijos metodais - gal pavyks po truputį mišinį keisti pienuku. Žinoma, dar yra būdas nusitraukinėti ir girdyti per buteliuką - mane ir mano sesę mama taip ir užaugino, bet aš žemai lenkiuosi motinoms, kurios tam turi kantrybės, o pati būčiau labiau linkusi sutelkti kantrybę ieškant būdų kaip vaiką žindyti iš papuko