QUOTE(EvitaMaria @ 2010 03 30, 23:31)
o ką dėl MP sakė toji gastro-kaip-ten-toliau?...
O nebandei pati savo meniu įvesti daugiau "laisvinančių" produktų - pvz, tų pačių slyvų.
nuliaX, o ta gydytoja nepatarė, kokios firmos mišinių avansu užsipirkt? Nes dažnai tokias "diagnozes" palydi mini reklaminiai triukai. "Mažės pieno" - afigienas įvertinimas, Pasaulio sveikatos organizacija tai medikei ko gero atimtų diplomą už tokius žodžius..
Del MP klause kiek laiko zindzia. Kai pasakiau kad paskutiniu metu 5-10 min. Tai paaiskino kad cia jis tik atsigeria, o ne privalgo. Verskite valgyti ~20 min.
Na as cia turiu savo nuomone, bo jauciu, kad pasikeite pienuko 'atleidimas'. Jei anksciau 3 gusiai budavo per 40 min. tai dabar jie per 5-10 buna. Vadinasi tiesiog pagreitejo pienuko gamyba - taip kaip ir reikia mano vaikuciui.
O del savo meniu: slyvu poki suvalgiau - jokio efekto. Jos manes neveikia
Rytais darau vaisiu kokteili: bananas, kivis, abuolys - irgi jokio efekto.
QUOTE(- hal - @ 2010 03 31, 14:33)
jai vaikas jaucesi gerai ,nuo mp isai gali kakoti tik karta per savaite o ir to kakio ten bunasaukstas..dickis mano taip kakojo.jai vaikas jaucesi gerai,neverke be sustojimo ir t.t. tai nemanau kad jam kas blogai.
o duoti nuo 3 menesiu tyreles tai man isvis kosmosas kazkoks kokio dar negridejau
bifolac miltukai nepakenks-jai cia toks geros bakterijos apie kures as galvoju
pilvuko masazai irgi.sitie du dalykaipades jai vaikui kieteja vidurei.
bet jau tais kitais patarimais tikrai nesivadovauciau..nu ir daktarai
boggi-baigesi augimo suolis ir viskas,ennorek kad i savaite visa laika po 400 priaugtu,nes tada isaugintum drambliuka
kaip maitinai daznai taip ir maitink,patikek jai neduosi misiniu lelius itrauks ka jam reikia
zindymo laikas neparodo pienuko kiekio-pienelis lengvai atsileidzia ir uztat greitai privalgo.maniske valgo taip pat
o tiems misiniu propaguotojams..ot as ant ju pikta su tais savo liesas pienas ir t.t.sneka ir nusineka..taip ir prikisa veju i galva.nepasiduok provokacijai.
nuliax-ta daktare turbut extrasense koke tik tau pasakyti pamirso
Lialiui musu pediatre liepe kas 4 dienas klizmute daryt... Pirmi trys kartai buvo normoj, o paskutini tirstokas tas kakis. Na ir zinok ne taip jau mazai
Nors jauciasi vaikas tikrai gerai - dienomis linksmas, oras iseina gerai su garsu ir kvapu
Kartais pasiraito valgydamas, bet cia greiciau pilvuko dieglius primena.
Gerasias bakterijas jau pradejau duoti ir i masaziukus butinai eisim. Mane neramina tik tas patarimas ilgint tarpa tarp maitinimu ir primaitint
QUOTE(IsaDora* @ 2010 03 31, 14:51)
Sveikos. O pas mus paskutiniu metu tokia bėda: (nežinau ar bus visiškai į temą).
Užmiega vakare vaikas sakykim ~22h. Tada keltis gali įvairiai, na sakykim 2h-3h. Ir po to, kai jau užmiega, aš praktiškai negaliu kad jis miegotų lovytėje p[adaryti - nes budinėjasi, surėkia, pasimuisto, ir tas viskas vyksta paryčiais, nuo kokių 4-5h. nes įtarimas jog jis nepakakoja. Ir taip abudu nedamiegam. miegam kartų visada tuo metu, ir balškomės. Duodu dabar bifolac. Ir espumisan vakar bandžiau duoti vakare prieš miegą - jokio efekto. Vistiek tas pats. paskui galų galiausia aišku vistiek pakakoja... bet. nesuprantu kodėl taip
Manasis nakti paguldytas irgi pasiraito... kol pirsteli gerai
tada jau ramu
Gali but dar kad neatsirugsta arba pilvuka skauda.
Visus espumisanus rekomenduociau mest lauk... Kai nustojau duot, vaikas pradejo labai gerai atsirugti tik pakeltas ir nuotaika jo simta kart geresne..