QUOTE(Reduke27 @ 2010 02 25, 12:27)
Migluze, ar tau susitvarke pienelio gamyba?
Man sianakt tas pats ivyko, krutys tuscios, visai nepritvinkusios, o mums dar tik 4 savaitele
Blogiausia, kad maziukas vangus pasidare, nenori zisti, pazinda trumpai ir uzmiega. Tai vis zadinu, bet rezultatai ne kokie Maitinant asaros byra...
Ir nakti ilgai ismiegojo, zadinau, bet irgi trumpai zindo, nors vakar visa diena beveik ant papulio kabejo...
O dar ir kakuciai zali pasidare, o skaiciau, kad tai rodo, jog vaikutis gauna nepakankamai maisto
O taip noriu maitinti krutimi kuo ilgiau.
Padekit mamytes
Man sianakt tas pats ivyko, krutys tuscios, visai nepritvinkusios, o mums dar tik 4 savaitele
Blogiausia, kad maziukas vangus pasidare, nenori zisti, pazinda trumpai ir uzmiega. Tai vis zadinu, bet rezultatai ne kokie Maitinant asaros byra...
Ir nakti ilgai ismiegojo, zadinau, bet irgi trumpai zindo, nors vakar visa diena beveik ant papulio kabejo...
O dar ir kakuciai zali pasidare, o skaiciau, kad tai rodo, jog vaikutis gauna nepakankamai maisto
O taip noriu maitinti krutimi kuo ilgiau.
Padekit mamytes
Reduke, kad ir kaip banaliai tai skambetu, ir ne karta ir ne viena mama cia rase, bet pirmas zingsnis pirmyt - suimt save i rankas, nusiramint ir viska apmastyt bei pasikalbeti su vyru, drauge, mama... Man padejo. Raudojau visas dvi dienas (dar manau gal kazkiek cia ir hormonai kalti - nes apskritai jautrumas baisus), su niekuo nekalbejau, nieko nenorejau matyt, tik su vaikiuku ant papulio sedejau. Bet vakar vakare po pokalbio su vytu kazkaip[ prasviesejo galva, pamaniau, kad as vistik desiu visas pastangas, kad galeciau kuo ilgiau maitinti, bet jei deja nepavyktu - nieko baisaus, juk ne as pirma ir ne paskutine...
Ir siandien nuo pietu man regis situacija gereja (bijau prisikalbet). Nors krutys nera tokios kokios buvo anksciau, bet jau standesnes nei vakar ir "elgiasi" jos kazkaip keistai nei anksciau. Jei anksciau jos tiesiog palaipsniui iki maitinimo pritvingdavo (nakti netgi kietokos budavo), o pradejus maitint taip lyg kas is vidaus susukdavo ir tada pienelis begdavo. Tai dabar jos minkstos, bet kai pradedu maitint jos paburksta, tarsi pasipucia, is vidaus toks lyg tempimas ( na nzn kaip tai apibudint) ir tai kartojasi kas kelias minutes kol maitinu. Visa diena stebejau ir supratau, kad kai vyksta tas tempimas, kartais net lyg kutena is vidaus, tada atsipalaiduoja ir pienelis lengviau bega.
Ziuresiu kaip nakti seksi ir tikiuosi, kad rytoj bus viskas dar geriau.
O pas mus kakuciai ir ivairiai buna, tai gelsvi tai zalsvi. Bet as kiek zinau, kad zalsvi buna kai viduriukus pucia.