QUOTE(Inga N @ 2010 02 24, 10:07)
Tai kur tas pienas laikosi, jei krūtyse "talpyklų" nėra? Kodėl pas vienas mamas vienu metu krūtyje yra 200 ml., o pas kitas tik 50? Aš vienu metu iš abiejų krūtų tenusitraukiu po 100 ml., čia jau maksimumas, tai kur čia, žmogau, pavalgysi. Ar tikrai čia nieko nelemia krūtų dydis?
mano dydis 32A pas paaugles krutine didesne nei pas mane
o sekmingai maitinau ir pirma vaika ir sita maitinu,taip kad ne krutu dydi esme.
QUOTE(Reduke27 @ 2010 02 25, 11:27)
Migluze, ar tau susitvarke pienelio gamyba?
Man sianakt tas pats ivyko, krutys tuscios, visai nepritvinkusios, o mums dar tik 4 savaitele
Blogiausia, kad maziukas vangus pasidare, nenori zisti, pazinda trumpai ir uzmiega. Tai vis zadinu, bet rezultatai ne kokie
Maitinant asaros byra...
Ir nakti ilgai ismiegojo, zadinau, bet irgi trumpai zindo, nors vakar visa diena beveik ant papulio kabejo...
O dar ir kakuciai zali pasidare, o skaiciau, kad tai rodo, jog vaikutis gauna nepakankamai maisto
O taip noriu maitinti krutimi kuo ilgiau.
Padekit mamytes
zadink kas pusantros valandos butinai,kiek zys tiek zindant stimuliuok kutenk masazuoka padukus nugaryte pazasteles nesjos jautrios,judink,neileisk ramei uzsnusti prie krutines tuoj pat.
It is hard to be a woman
You must think like a man,Act like a lady,Look like a young girl,And work like a horse.