Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

QUOTE(Kam @ 2010 12 08, 08:36)
na kazko mazai uzsibrieziai smile.gif tikrai 4cm per pora sav numesi .
As tai sia savaite sumasciau pirma kart gyvenime dietos pasilaikyt, tai va laikausi kefyrines 7dienu dietos, tikiuosi kirs per pilva smile.gif

Siandien pasimatavau tai jau turiu -2 cm, o lanko sia savaite net neissitraukiau doh.gif
Atsakyti
Labas rytas
dzigitas sveikatos tau 4u.gif

aš neužsibrėžiu tikslo savaitėm, žinau, kad iki tam tikros datos turiu svert "n" kg ir per pilvą atsikratyt "n" cm biggrin.gif
Atsakyti
As lanka ir beveik nelieciu del inkstu, nes nesenai uzdegima turejau tai kai emiau inirtingai sukt eme vel skaudet, tai daba darau atsilenkimus ir dadejau sia savaite dieta, ziuresiu kas gausis.
Atsakyti
sveikutes.pridaviau snd 0,5l kraujo hihihi.gif visokiems tirymams.mokamiems ir na haliavu.kol kas itaria problemytes su skydliauke unsure.gif nes visi pozymiai i ja.saltos kojos,bet prakaitojancios.prakaitojantis delnai,stiklines blizgantys akys.vnzd eigu negydit,tai ko toliau tai priepuoliai sunkesni buna.(man vakar kraujospudis uzkylo 160/100 ir pulsas 122 blink.gif )
sekmes besukant lanka ir siekiant tikslo 4u.gif
as tai kol kas prie nevalganciuju po 18val apsistojau ax.gif .bet kaip durnele kokia.visa diena galiu nevalgyt,o i vakara man drambli paduokyt,tai suvalgyciau doh.gif .bet stengiuosi,kazkokiais budais verciu save valgyt diena rolleyes.gif
Atsakyti
jeckau panos kad jus cia ligos ligeles uzpuole
sveikit 4u.gif ir visom po kruva 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2010 12 08, 14:15)
jeckau panos kad jus cia ligos ligeles uzpuole
sveikit  4u.gif  ir visom po kruva  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tikiuosi tokiu priepuoliu daugiau nesulauksiu.ir ne duok D tokius isgyventi jums.tikrai baisu pasidare.
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 12 08, 09:32)
Siandien pasimatavau tai jau turiu -2 cm, o lanko sia savaite net neissitraukiau  doh.gif

thumbup.gif o kad tie cm tirptų vien tik pagalvojus apie lanką biggrin.gif

aš vis dar nesuku doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos atsiprasau, kad cia isiverziu,
bet noriu paklausti, ar jums neskauda stuburo nuo lanko sukimo??? pradejau sukt as ta masazini lanka, savaite laiko pasukau, zinoma ir melyniuota esu, bet stubura labai skauda, ar cia praeis, ar cia reiskia, kad jau nebegalesiu sukti lanko.
(mano lankas tas is pigiuju, pirkau is rimi)
Atsakyti
g.gif Man tikrai neskauda, jau ir prie to svorio pripratau, visai jis man nesunkus, galiu sukt ilgai ir nejaučiu jokio skausmo nuo tų gumbų ant lanko smile.gif

Šiandien pasisvėriau pas kaimynę, gavau lengvą šoką, nes per metus priaugau 9 kg doh.gif blush2.gif et paleidau vadeles ir še tau, kad nori, reikia susiimti ir neėst nakčiai, sukt intensyviai lanką ir viskas bus ok biggrin.gif
Atsakyti
man skaudejo kai buvau labai liesa, dabar per lasinius nei vieno kaulo nesijaucia biggrin.gif o kai buvau kuda tai nusitrankiau visus kaulus
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 12 08, 18:08)
man skaudejo kai buvau labai liesa, dabar per lasinius nei vieno kaulo nesijaucia  biggrin.gif o kai buvau kuda tai nusitrankiau visus kaulus

tai leisk paklaust per kiek cia laiko to svorio priaugai ir nuo kada ta lanka suki?
Atsakyti
QUOTE(tupukas @ 2010 12 08, 18:29)
tai leisk paklaust per kiek cia laiko to svorio priaugai ir nuo kada ta lanka suki?

per nestuma priaugau iki 70kg, pries tai sveriau 50-52. Lanka suku gal jau menesi, bet su uzmirsimais doh.gif
Atsakyti