Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

QUOTE(Bikergirl_81 @ 2010 12 01, 11:56)
thumbup.gif  sveika prisijungusi!
siusk Ellingai i AZ  mirksiukas.gif
ismatavimus liemens,aplink bamba,ir zemiau bambos  biggrin.gif

4u.gif
ačiū, einu surašysiu viską mirksiukas.gif
QUOTE(irmulia @ 2010 12 01, 12:41)
Praeis, patikėk, pradžioje ir mėlynės būna, bet vėliau kasdien sukant, tai praeina  mirksiukas.gif

Baik,  biggrin.gif  iki norimo lieknumo, oi kiek  dar sukti ir sukti lanką  mirksiukas.gif

Tai aš esu optimistiškai tam nusiteikusi biggrin.gif
ką tada man kalbėti jei man minimum reikia -20 cm nukratyt cool.gif
Atsakyti
ant lekstes pasisukau, lanka pasukau 4u.gif vakare laukia valanda kalanetikos ax.gif
as busiu liekna ir grazi, vat biggrin.gif

vakar macia save veidrodyje nuoga mega_shok.gif vaizdelis vertas siaubo filmo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 01 gruodžio 2010 - 14:20
Labas rytas
QUOTE(ellinga @ 2010 12 01, 15:20)
ant lekstes pasisukau, lanka pasukau  4u.gif vakare laukia valanda kalanetikos  ax.gif
as busiu liekna ir grazi, vat  biggrin.gif

vakar macia save veidrodyje nuoga  mega_shok.gif vaizdelis vertas siaubo filmo

Galima sužinoti apie kokią lekštę eina kalba rolleyes.gif
Atsakyti
panos,nesupratau bajerio unsure.gif snd suku lanka,o man kartu galva sukasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 12 02, 12:02)
panos,nesupratau bajerio unsure.gif snd suku lanka,o man kartu galva sukasi blink.gif

gal blogai miegojai, o gal spaudimas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Butaforija @ 2010 12 02, 11:08)
gal blogai miegojai, o gal spaudimas? unsure.gif

siap tai taip.ir spaudimas,ir 3 bemieges naktis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Butaforija @ 2010 12 02, 10:16)
Labas rytas

Galima sužinoti apie kokią lekštę eina kalba rolleyes.gif

na pas amne tokia tarybine metaline lekste yra, dedasi ant zemes ir sukiesi ant jos. Atseit liemeni dailini biggrin.gif man atrodo ir seniuose tokiu dabar yra
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 12 02, 12:36)
siap tai taip.ir spaudimas,ir 3 bemieges naktis verysad.gif

va ir atsakymas, nuovargis,išsekimas, reikįtų gero poilsio wink.gif
QUOTE(ellinga @ 2010 12 02, 12:53)
na pas amne tokia tarybine metaline lekste yra, dedasi ant zemes ir sukiesi ant jos. Atseit liemeni dailini  biggrin.gif man atrodo ir seniuose tokiu dabar yra

aaaa supratau, dabar atgaminu, buvo toks dalykas pas mano senelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 12 02, 11:53)
na pas amne tokia tarybine metaline lekste yra, dedasi ant zemes ir sukiesi ant jos. Atseit liemeni dailini  biggrin.gif man atrodo ir seniuose tokiu dabar yra

buvo maciau pas mus seniuose atrakcija ju bet kol nuvaziavau nebeliko... verysad.gif
nors kai kazkada bandziau man ant jos, kaip ir ant visu supyniu, svaigsta galva.
Atsakyti
as kol kas pasuoju.sveikata suslubavo.snd galvojau dievui duse atiduosiu,bet greitoji laiku atvaziavo.ryt varau priduoti visokiu tyrimu.tikiuosi iseinu neilgam.
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 12 07, 19:00)
as kol kas pasuoju.sveikata suslubavo.snd galvojau dievui duse atiduosiu,bet greitoji laiku atvaziavo.ryt varau priduoti visokiu tyrimu.tikiuosi iseinu neilgam.

Sveik 4u.gif lauksim griztancios 4u.gif
o as mityba jau sutvarkiau, prisizadejau rimtai griebti sportus iki kaledu nuo pilvo turi but -4cm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 12 07, 21:09)
Sveik  4u.gif lauksim griztancios  4u.gif
o as mityba jau sutvarkiau, prisizadejau rimtai griebti sportus iki kaledu nuo pilvo turi but -4cm  biggrin.gif

na kazko mazai uzsibrieziai smile.gif tikrai 4cm per pora sav numesi .
As tai sia savaite sumasciau pirma kart gyvenime dietos pasilaikyt, tai va laikausi kefyrines 7dienu dietos, tikiuosi kirs per pilva smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2010 12 07, 21:00)

Sveik greiciau 4u.gif ir kas per liga tokia pikta uzpuole?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kam: 08 gruodžio 2010 - 08:34