Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

Labas mergaitės, pasižiūrėjau Jūsų rezultatus, paskaitinėjau temelę ir galvoju kad reikia man tą lanką įsigyti, nes sporto klubui nėra laiko, o gražaus pilvuko norisi ax.gif gal galit pasidalinti savo nuomonę, ar tikėti stebūklais, ar galima tikėtis 10-15cm nukratyti nuo pilvuko su lanko pagalba? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Butaforija @ 2010 11 30, 14:42)
Labas mergaitės, pasižiūrėjau Jūsų rezultatus, paskaitinėjau temelę ir galvoju kad reikia man tą lanką įsigyti, nes sporto klubui nėra laiko, o gražaus pilvuko norisi  ax.gif  gal galit pasidalinti savo nuomonę, ar tikėti stebūklais, ar galima  tikėtis 10-15cm nukratyti nuo pilvuko su lanko pagalba?  unsure.gif

jei tik lanko sukimu, tai ne, dar būtinai suderinti mitybą ir maisto kiekius mažinti mirksiukas.gif tada taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 30, 15:46)
jei tik lanko sukimu, tai ne, dar būtinai suderinti mitybą ir maisto kiekius mažinti  mirksiukas.gif  tada taip  mirksiukas.gif

Na kadangi turiu patirties svorio mažinime, mitybos derinime tai čia problemos nematau, stengsiuos, bet mano problema yra ta, kad pilvas prasideda nuo tos vietos kur yra skrandis, ir atrodo tragiškai, po gimdymo niekaip neatsikratau šia problema g.gif
Atsakyti
pabandyk ir atsilenkimus daryti prie lanko sukimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 30, 16:51)
pabandyk ir atsilenkimus daryti prie lanko sukimo  mirksiukas.gif

Oj su tuo tai man labai sunku blush2.gif turiu ir treniruoklį, bet... neprisiverčiu nors tu ką, padariau karts nuo karto, bet kad reguliariai...per sunku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Butaforija @ 2010 11 30, 16:06)
Oj su tuo tai man labai sunku  blush2.gif  turiu ir treniruoklį, bet... neprisiverčiu nors tu ką, padariau karts nuo karto, bet kad reguliariai...per sunku  blush2.gif

na reikia, kaip nors mirksiukas.gif gal pirmieji 10 sunku, po to jei kasdien darysi, tai vis ilgiau ir daugiau pavyks atlikti , o ir pilvuko forma gražės tiesiog akyse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 30, 17:38)
na reikia, kaip nors  mirksiukas.gif  gal pirmieji 10 sunku, po to jei kasdien darysi, tai vis ilgiau ir daugiau pavyks atlikti , o ir pilvuko forma gražės tiesiog akyse  mirksiukas.gif

Jei daryčiau pati kaip moku viskas ok, bet kai man visą tą procesą pradeda reguliuot vyras, vajeee praradndu kantrybę, jis kiekvieną dieną vis kelia tą kartelę vakar buvo 20 šiandien 30, jei gali tai ir 2*30 doh.gif
Mergaitės o kur galima šiandien nusipirkti lanką, ir kokį geriau pirkti?
Atsakyti
gal ir gerai, jei yra kas šalia "pakontroliuoja" mirksiukas.gif nors jei per daug tai irgi ūpą sportuoti galima greitai atmušti g.gif unsure.gif

tų lankų rasi sporto prekių parduotuvėse, galima ir kokiuose senukuose, bet kiek ten teko tokį su gumbais čiupinėti, tai kokybe nepasižymėjo (labai jau aštrūs tie gumbeliai pasirodė, su tokiu lanku ne tik mėlynės liks, bet ir odą gyvai galima nusidirti doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
sveika kontol4 yra gerai, bet ta tokia įkyriai peršanti savo nuomonę ir savo tiesą tai man tik trugdo biggrin.gif na jau matyt šiandien nespėsiu, vyras ilgai iš darbo grįžta nebent top Shop pardyotuvėje rasiu jie atrodo iki 21 dirba g.gif
Atsakyti
Nuo vakar dienos pradėjau sukti laną thumbup.gif šiandien jau prisiliečiant prie pilvo jaučiu, kad skauda biggrin.gif kolkas pilna entuziazmo, žiūrėsim kaip bus toliau smile.gif
Papildyta:
Kam rašyti až su savo duomenymis smile.gif peržiūrėjau jūsų apimtys, tai jus man visos tokios kudutės ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif sveika prisijungusi!
siusk Ellingai i AZ mirksiukas.gif
ismatavimus liemens,aplink bamba,ir zemiau bambos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Butaforija @ 2010 12 01, 10:32)
Nuo vakar dienos pradėjau sukti laną  thumbup.gif  šiandien jau prisiliečiant prie pilvo jaučiu, kad skauda  biggrin.gif  kolkas pilna entuziazmo, žiūrėsim kaip bus toliau  smile.gif
Papildyta:
Kam rašyti až su savo duomenymis  smile.gif  peržiūrėjau jūsų apimtys, tai jus man visos tokios kudutės  ax.gif

Praeis, patikėk, pradžioje ir mėlynės būna, bet vėliau kasdien sukant, tai praeina mirksiukas.gif

Baik, biggrin.gif iki norimo lieknumo, oi kiek dar sukti ir sukti lanką mirksiukas.gif
Atsakyti