Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

labutis 4u.gif nuo vakar vakaro kankinu ir as savo riebaliukus lanko sukimu thumbup.gif nusipirkau masazuojanti lanka, tai pirma karta sukant ojojoj kaip skaudejo sonai lotuliukas.gif bet greit pripratau bigsmile.gif lankas nera labai sunkus, berods 1kg, tai sukau 30min, o siandien jauciu sonus laaabai blush2.gif na nepasiduosim tinguliui ir judesim i prieki thumbup.gif o kai tiek bendraminciu yra, tai dar lengviau bus 4u.gif wub.gif plius dar i sporta kluba nulekiu, kiek leidzia galimybes, tai rezultatu iki pavasario gal ir sulauksim cool.gif
Atsakyti
O gal kas gali parekomenduoti kur pigiau nusipirkti masažinį lanką? happy.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2010 01 21, 17:58)
O gal kas gali parekomenduoti kur pigiau nusipirkti masažinį lanką?  happy.gif

klaipedoj parduoda toks vyrukas po 50lt 4u.gif sake siuncia ir i kitus miestus mirksiukas.gif
Atsakyti
jau dvi savaites kaip suku ir suku ta lanka , rezultato jokio doh.gif

tai darausi isvadas kad nieko gero ir dar tikra nuobodybe...

aisku gal mazai minuciu ji suku ir per dvi savaites rezultatas nesimatys, bet neturiu kantrybes sitam uzsiemimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2010 01 22, 15:26)
jau dvi savaites kaip suku ir suku ta lanka , rezultato jokio  doh.gif

aisku gal mazai minuciu ji suku ir per dvi savaites rezultatas nesimatys, bet neturiu kantrybes sitam uzsiemimui  biggrin.gif

po kiek laiko suki?
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2010 01 22, 17:26)

aisku gal mazai minuciu ji suku ir per dvi savaites rezultatas nesimatys, bet neturiu kantrybes sitam uzsiemimui  biggrin.gif

reikia sukti 30-40 min. uzsidek ausinuka su megiamom dainom ir pamatysi, kad laikas bemat praleks. suki sau ir dainuoji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o per dvi savaites nelabai ka ir pamatysi, reikia ilgesnio laiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uppity: 22 sausio 2010 - 22:38
QUOTE(sheillana @ 2010 01 21, 20:44)
klaipedoj parduoda toks vyrukas po 50lt 4u.gif sake siuncia ir i kitus miestus mirksiukas.gif

Gal kontaktus turi? Reiktų jau ir man lanko griebtis...
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2010 01 22, 17:26)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man tik po 2 men pirmi rezultatai pasirode. Kantrybes, ir viskas bus super. 4u.gif

As tai is VLN uzsakinejau lanka, ten, man atrodo, firma. Ju skype'as - kupritas.
Bet brangiai sumokejau - 80 Lt + 20 Lt pristatymas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 23 sausio 2010 - 23:04
As irgi kazkokia aptingusi blush2.gif , diena suku, tris ne - bizuno reik biggrin.gif
Atsakyti
Reikia ir man prie jūsų prisijungt, bet aš be lanko, sukuosi ant "lėkštės" bo pas mane didesnė problemikė su šonais,o ne su pilvuku, visi "lašiakai" kaupiasi ant "strėnų" laugh.gif
Atsakyti
Buvau aptingusi, siandien vel issitraukiau lanka, sukau 15min...pradziai...

Prasom kasdien registruotis, sukau-nesukau, gal taip bus geda prisipazinti, kad nesukau ir suksim kasdien lanka bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif 3 menesius is eiles suku. Kiekviena diena. bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti