Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

QUOTE(MilGana @ 2010 01 06, 18:08)
Foto v studiju, prasyciau  bigsmile.gif Kaip jie atrodo, niekada nemaciau.  ax.gif

na cia maza foto. bet gal suprasi kaip jis atroso smile.gif

user posted image
Atsakyti
mergaites ar turit jau kokiu rezultatu nuo lanko sukimo? as tai nzn nes nepasimatavau, be to ne kiekviena diena suku blush2.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

o kokia kaina mazdaug lanko yra? ir kur butu galima rasti pirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 01 14, 12:55)
sveikos merginos 4u.gif

o kokia kaina mazdaug lanko yra? ir kur butu galima rasti pirkti? 4u.gif

sveika, kaina labai ivairi. mano anyta pirko ji ir mokejo virs simto. o as esu macius toki pati ir iki simto ax.gif
Papildyta:
QUOTE(**Yva** @ 2010 01 13, 21:36)
mergaites ar turit jau kokiu rezultatu nuo lanko sukimo? as tai nzn nes nepasimatavau, be to ne kiekviena diena suku  blush2.gif  doh.gif

aisku kad yra rezultatai smile.gif bet tik jie pasistebi ne po keliu dienu, o po keliu savaiciu smile.gif ir aisku sukti reikia kasdien po 30-40 min ax.gif tad kimbam i darba, juk pavasaris jau cia pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2010 01 14, 14:33)
sveika, kaina labai ivairi. mano anyta pirko ji ir mokejo virs simto. o as esu macius toki pati ir iki simto  ax.gif
Papildyta:
aisku kad yra rezultatai  smile.gif  bet tik jie pasistebi ne po keliu dienu, o po keliu savaiciu  smile.gif  ir aisku sukti reikia kasdien po 30-40 min  ax.gif  tad kimbam i darba, juk pavasaris jau cia pat  biggrin.gif

aiskumelis 4u.gif

as va uzsimaniau siandien pasukti apprasta lanka,dukra turi...nueinu i jos kambary,sakau pasiimsiu,nu nera niekur g.gif ir kur trimete galejo ji paslepti g.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2010 01 11, 18:55)
na cia maza foto. bet gal suprasi kaip jis atroso  smile.gif

user posted image

uppity, dekui uz nuotrauka. 4u.gif Bet ar tas lankas guminis? g.gif Man jis labiau panasus i plastmasini.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 01 15, 22:31)
uppity, dekui uz nuotrauka.  4u.gif  Bet ar tas lankas guminis?  g.gif  Man jis labiau panasus i plastmasini.

jis plastmasinis, bet gerumas tame, kad visinej pusej yra gumbeliai, kurie sukant gerai masazuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2010 01 16, 21:28)
jis plastmasinis, bet gerumas tame, kad visinej pusej yra gumbeliai, kurie sukant gerai masazuoja  thumbup.gif

Ta tai as zinau irnesakyk.gif, pati toki pat turiu, bet mane butent guminis sudomino bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Jungiuosi ir as i jusu buri. Jau 1,5 men darau kasdien po 100 atsilenkimu ir suku plasmasini lanka, pripildyta kruopu. O sia savaite planuoju uzsisakyti masazini lanka smile.gif
Tikiuos iki trumpu sijonuku sezonu, atsikratyti po gimdymo likusi pilvuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoftKiss @ 2010 01 18, 00:42)
Sveikos merginos,
Jungiuosi ir as i jusu buri. Jau 1,5 men darau kasdien po 100 atsilenkimu ir suku plasmasini lanka, pripildyta kruopu. O sia savaite planuoju uzsisakyti masazini lanka smile.gif
Tikiuos iki trumpu sijonuku sezonu, atsikratyti po gimdymo likusi pilvuka smile.gif

na tu ir saunuole thumbup.gif taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos, noreciau ir as prisijungti prie jusu burio, lanka suku antra diena po 30 min. Turiu masazini lanka 2kg svorio su 80 masazuojanciu magnetuku. Po pasukimo liemeni skauda, bet nepasiduosiu grozis reikalauja auku mirksiukas.gif Prie lanko as dar kasdien minu elpsini treniruokli po 30 min. ir kas antra diena darau 8 minute., bei nevalgau po 18 val. doh.gif . Galas lasiniam!!!! lotuliukas.gif Noriu ne tik talija paplonint bet ir 25 kg numest.
Atsakyti
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 01 20, 19:28)
Sveikos, noreciau ir as prisijungti prie jusu burio, lanka suku antra diena po 30 min. Turiu masazini lanka 2kg svorio su 80 masazuojanciu magnetuku.

blink.gif ar ne per daug pradziai??? Tuolab, lankas toks sunkus, ziurekit, kad Jums nugara "Aciu" nepasakytu.
Atsakyti