Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

Laba...

Ar yra dar sukanciu lanka? bigsmile.gif
Atsakyti
Laba, yra yra, 20min kasdien bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Suku 2,3 kg lanka kiekviena diena po 30-40 min. 4u.gif Pasirodo, turiu talija. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 26 gruodžio 2009 - 09:46
Kaip smagu, kad yra sukanciu bigsmile.gif thumbup.gif , prisijunkit, merginos, pasidalinkit ispudziais, pasiektais rezultatais bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

paskaitinejau as cia apie tuos lanku sukimus ir nusprendziau eiti i garaza paieskoti tu senu geru daiktu lotuliukas.gif turiu du tongue.gif

taigi, prisijungiu as pas jus, bendysiu pasukti ant tos vietis, kur liemuo turetu buti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,as rgi turiu pora nereikalingu kilogramu ant liemens doh.gif sakot lankas padeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2009 12 28, 23:39)
sveikos,as rgi turiu pora nereikalingu kilogramu ant liemens doh.gif sakot lankas padeda? g.gif

manyciau, kad pades kazka mirksiukas.gif

vakar vakare issitraukiau plastikini lanka, sveria jis 1,5 kg (nes ten kazkada ryziu ar kazkokiu kt kruopu buvau pripylus tongue.gif ) ir jo vidine puse yra banguota, sugebejau pasukti tik 5 min, nes is skausmo vos rekt nepradejau blush2.gif o snd ziuriu, kad man ne tik skauda paliest savo liemeni, bet ten ir melyniu atsirado doh.gif matyt reikia priprast, nes anksciau ir po valanda issukdavau

bet pagalvojau, kad grozis reikalauja auku - suksiu toliau thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane pradzioj irgi buvo melyniu, tiksliau pilvas ir sonai buvo kaip viena didziule melyne. Vyras kai mane pamate, issigando, sake gal tave kas isprievartavo. biggrin.gif O gal ne vienas prevartavo..? biggrin.gif Prisipazistu, kai turejau ta melyne, sukti lanka buvo laaabaaaai nesmagu. Pradejau sukti nuo 10 min, po to 15 min ir t.t. Dabar suku 30-40 min. Jokiu melyniu, jokio skausmo nera. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 30 gruodžio 2009 - 15:47
sveikos, as irgi dabar pradejau sukti is jav parsitempiau toki lanka gumbuota ir sveria apie 2.5 kg smile.gif toki :

user posted image

labai idomu kokie bus rezultatai tik biski monotoniskas veiksmas ir sonai tai jau su melynem doh.gif na bet nesvarbu tai jei tik matysis rezultatai smile.gif! blink.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Prisiminiau, kad turiu prieš kelis metus pirktą tokią "lėkštę", nežinau, kaip tiksliai vadinasi - atsistoji ant jos ir sukinėjiesi į šonus... kažin ,kas veiksmingiau, ar lankas, ar šitas prietaisas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute717 @ 2010 01 01, 22:38)
sveikos, as irgi dabar pradejau sukti is jav parsitempiau toki lanka gumbuota ir sveria apie 2.5 kg smile.gif toki :

va va, as irgi toki suku tik mano buvo lengvas, tai pripildziau jo vidu, o skausmas vis dar yra verysad.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
jungsiuos ir as prie jusu mergaites 4u.gif
lanka suku nesenei, tai pasuku ir vel nesuku. db sukaupsiu valia ir suksiu kasdien rolleyes.gif o per diena uztenka po 20-40 min kad pasimatytu rezultatai? g.gif maniau kad reikia bent po 1 h issukti kasdien unsure.gif
Atsakyti