Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas užspringo

Šianakt išgyvenau baisiausias 5min. savo gyvenime. Mano 2-ų mėn. berniukas užspringo gerdamas pienuką. Pradėjo mėlynuoti, nejudėti. Apimta panikos kračiau berniuka žemyn galva, trankiau nugarytę. Ačiū Dievui po kurio laiko atsigavo. Vėliau atvažiavusi greitoji, paklausė jo plaučiukus ir sakė, kad pavojaus nebėra. Tik kita bėda- galime susirgti plaučių uždegimu. Kaip galiu padėti savo mažyliui, ar išvengti kokių komplikacijų? Labai lauksių atsiliepimų !!!!!!
Atsakyti
JEI VALGOT IŠ BUTELIUKO, ŽR. SOSKYTĖS SKYLUTĖS DYDĮ, PAVERTUS BUTELĮ PIENUKAS TURI LAŠĖTI, O NE ŠVIRKŠTI,MAITINTI NEPERALKUSĮ VAIKĄ, LAIKYTI MAITINANT RANKOSE PANAŠIOJE PADĖTY LYG MAITINTUM KRŪTIMI AR PASIGULDŽIUS ANT PAGALVĖS NUO KRŪTINYTĖS KIEK PAKELTĄ, ATRŪGINTI VIDURY MAITINIMO
Atsakyti
Kūdikio užspringimas yra gana pavojingas. Po užspringimo kūdikis turėtų būti keletą dienų sekamas ligoninėje.
Taigi patarčiau šiandien nuvažiuoti į ligoninę ir pasitarti dar kartą su gydytojais:kūdikį reikia gerai apžiūrėti,atlikti kai kuriuos tyrimus(kraujo, rentgenologinį ir kt. pagal reikalą).
Jūsų kūdikis per daug mažas, kad Jūs, namuose pati sekdama vaiko būklę,galėtumėte rizikuoti jo sveikata visą savaitgalį.
heart.gif
Atsakyti