Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitės iš Leičesterio

QUOTE(Marta24 @ 2010 11 04, 16:43)
Butu labai smagu, vairuoti tai ne problema, tik, kad masina viena, o vyras vis dirba, reiks istaikyt kada jam iseigine, kad paveztu mane arba pati atvaziuociau drinks_cheers.gif
Kaip Backute vadiniesi tikrame gyvenime, pakviesiu i draugus per facebook smile.gif

Galiu ir as atvairuot mirksiukas.gif
Vadinuosi jurgita jurga facebooke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B-a-c-k-u-t-e: 04 lapkričio 2010 - 16:01
Katik tau issiunciau kvietima per facebook mirksiukas.gif zinoma, kad gali butu labai malonu susipazinti biggrin.gif
Atsakyti
Kazko neleido man pasilabinti facebookas su tavimi.
Malonu susipazinti Marta :4 drinks_cheers.gif
Labai grazi nestuke esi wub.gif
Atsakyti
Dekui dekui, nors jau grazi nei is tolo nebesijauciu, greiciau stora biggrin.gif biggrin.gif nors kai pagalvoji koks skirtumas, svarbiausia, kad greit dukryte turesiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(B-a-c-k-u-t-e @ 2010 11 04, 15:56)
Pas leliukus nursery, vaiksto kas antra savaite i namus, mazdaug tris menesius taip.
Beje, cia UK jie nemtuoja vaikams ugio, taip kada ateity nenustebk jeigu nematuos ugio doh.gif Kai nustoja vaikscioti yra tokie centrai sure start center berods taip vadinasi. Ten sveria leliukus, uzsiemimai buna. Istikruju labai idomu ir naudinga ten vaikscioti thumbup.gif
Kurioj pusej braunstone town'o, nes jis nemazas istikruju. As pasiknisiu google adreso kur pagal gyvenama vieta ismeta visus medical center.
Vyras pries mane UK jau gyveno 2 su virs metu, as atskridau i UK su keliu savaiciu nestumu. Priziuriu pati kol kas maziu, va kai darbeli gausiu, tada soguos kaip didelis pas vaikus smile.gif
Aciu del darbelio.
MazaZvaigzute -kada jus su maziuku atskrendat? Ir aisku man labai smalsu kur konkreciai gyvensit? Gal kaimynes busim thumbup.gif

Mes atskrendam po menesiuko. Neskubam su visai maziuku leliuku skraidyt... O gyvensim netoli shakespeare parko, ten jau vyras ir gyvena. ir as biski gyvenau smile.gif O jus kur? kaimynes mes?? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MazaZvaigzdute: 04 lapkričio 2010 - 18:39
QUOTE(MazaZvaigzdute @ 2010 11 04, 19:38)
Mes atskrendam po menesiuko. Neskubam su visai maziuku leliuku skraidyt... O gyvensim netoli shakespeare parko, ten jau vyras ir gyvena. ir as biski gyvenau smile.gif O jus kur? kaimynes mes??  rolleyes.gif

Nezinau tokio parko g.gif Jis didelis ar mazas?
Vienas is didesniu parku netoli manes braunstone park.
As gyvenu beech drive dabar tu man pasakyk ar toli jus nuo musu?
Marta kada susibegam arbatytes ir kavutes?
MazaZvaigzdute - kai busit leicester'y visos trys gersim kavute thumbup.gif
O dabar tik virtualiai galim pasiulyt smile.gif
Atsakyti
na as tai bet kada, reikalu pas mane jokiu, va tik si savaitgali isvaziuojam i svecius, o paskui jau visos dienos laisvo laukimo biggrin.gif nestuke.gif
MazaZvaigzdute-laukiam Lestery drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(B-a-c-k-u-t-e @ 2010 11 04, 22:10)
Nezinau tokio parko g.gif Jis didelis ar mazas?
Vienas is didesniu parku netoli manes braunstone park.
As gyvenu beech drive dabar tu man pasakyk ar toli jus nuo musu?
Marta kada susibegam arbatytes ir kavutes?
MazaZvaigzdute - kai busit leicester'y visos trys gersim kavute thumbup.gif
O dabar tik virtualiai galim pasiulyt smile.gif

Tai braunstone parkas nelabai toli nuo musu. O tavo gatvele tolokai... Braustone parkas gaunasi beveik pusiaukele... Na, bet nera kitas miesto galas. smile.gif
O del kavutes aisku gerai mirksiukas.gif
O kaip del lt, grizinejat daznai ar nelabai? Nesinori grizti? rolleyes.gif
Atsakyti
Mes gryztam mazdaug 3-4 kartus per metus, bet ir tevai pas mus beveik tiek pat kartu atvyksta, taip, kad nera dideliu nesimatymo pertrauku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dabar mama turi atskristi ant gimdymo, tai laukiu kaip isprotejus wub.gif
Atsakyti
sveikos Leicester mamyte ax.gif esu naujoke super mamu klube,bet tikrai ne naujoke Leicesteryje.Gyvenu cia jau 5 metai,turiu dykryte 3 metuku.Butu smgu susirasti draugiu su vaikais,kad galetume pabendrauti ir kas svarbiausia savo dykrytei draugu surasti ax.gif nelabai turiu draug draugiu siuo metu nedirbu tad turiu daug laisvo laiko ir tikrai butu smagu su kuo nors pabendrauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simoniux27 @ 2010 11 05, 18:56)
sveikos Leicester mamyte  ax.gif  esu naujoke super mamu klube,bet tikrai ne naujoke Leicesteryje.Gyvenu cia jau 5 metai,turiu dykryte 3 metuku.Butu smgu susirasti draugiu su vaikais,kad galetume pabendrauti ir kas svarbiausia savo dykrytei draugu surasti  ax.gif nelabai turiu draug draugiu siuo metu nedirbu tad turiu daug laisvo laiko ir tikrai butu smagu su kuo nors pabendrauti  smile.gif

Labas labas,
smagu, kad yra norinciu prisijungti... sveika atvykus i musu buri (tiksliau bureli) mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai pasakyta-bureli, na nors maziukas, bet vis turim thumbup.gif Sveika prisijungusi Simoniux, kaip laikaisi?ka veiki per dieneles?
Atsakyti