Na stai, ikeliu Dekupazo magija Knyga fotkinau, nes skanavimas butu labai uztrukes. Kadangi knyga gan didelio formavo ir pats sriftas pilkos spalvos, tai norint normaliai skaityti reiktu siek tiek pazoominti paveikliuka, nors fotikas pas mane labai geras ir makro funkcija itin jautri, bet geriau nieko negaleciau padaryti
Na stai, ikeliu Dekupazo magija
Knyga fotkinau, nes skanavimas butu labai uztrukes. Kadangi knyga gan didelio formavo ir pats sriftas pilkos spalvos, tai norint normaliai skaityti reiktu siek tiek pazoominti paveikliuka, nors fotikas pas mane labai geras ir makro funkcija itin jautri, bet geriau nieko negaleciau padaryti
Knyga fotkinau, nes skanavimas butu labai uztrukes. Kadangi knyga gan didelio formavo ir pats sriftas pilkos spalvos, tai norint normaliai skaityti reiktu siek tiek pazoominti paveikliuka, nors fotikas pas mane labai geras ir makro funkcija itin jautri, bet geriau nieko negaleciau padaryti
Monica, ar nieko, kad barzilisku riesutu al. kazkokiu drinbsiu/nuosedu atsirado, kaip kokie kisieliaus gabaliukai plaukiotu ir truputi drumztas patapo?