Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai Nr.8

Ксюша для тех, кто вяжет № 3 2010

user posted image

depozit
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 03 17, 12:55)
Jeigu yra nuoroda depositfile ar rapidshare, tai gali atsisiųsti, jei tik viršelis, tai žurnalo/knygos nėra.

blush2.gif vistiek nesuprantu , ka ten spausti reikia. Man raso kad susimoketi reikia. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2010 03 18, 09:14)
blush2.gif  vistiek nesuprantu , ka ten spausti reikia. Man raso kad susimoketi reikia.  mastau.gif

Paprastai būna du pasirinkimai: nemokamas, bet ribotas greitis ir atsisiuntimų skaičius, ir mokamas, kur niekas nerobojama. Matyt ne ant to spaudi, spausk: free download arba бесплатно.
Atsakyti
Pagaliau išvargau
user posted image
Depositfiles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 19 kovo 2010 - 10:53
Aciu, pikkolo.
Atsakyti
pikkolo, fantastika, labai aciu Jums uz varga skanuojant ir uz tai, kad pasidalinote 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 03 19, 10:53)
Pagaliau išvargau
user posted image
Depositfiles

user posted image
Atsakyti
Ačiū Pikkolo 4u.gif
Atsakyti
ačiū, ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 03 18, 12:30)
Paprastai būna du pasirinkimai: nemokamas, bet ribotas greitis ir atsisiuntimų skaičius, ir mokamas, kur niekas nerobojama. Matyt ne ant to spaudi, spausk: free download arba бесплатно.

aciu labai aciuks.gif uz paaiskinimus
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2010 03 19, 10:59)
pikkolo, fantastika, labai aciu Jums uz varga  skanuojant ir uz tai, kad pasidalinote 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na nėra už ką mergaitės. Aš vis viena šią knygą būčiau įsigijusi, net jei ir būtų internete atsisiųsti buvusi, man labiau patinka tokias knygas su pamokymais kaip ką daryti turėti "gyvai". Bet suprantu, kad ne kiekviena gali sau leisti įsigyti knygą už 40 lt.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif ACIU aciuks.gif
Atsakyti