Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai Nr.8

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 20, 23:10)
sakykit, ar kam nors pavyko sulaukti sio zurnalo user posted image. Rasiau tai merginai, kuri pasigyre, kad turi, bet taip nieko ir negavau  verysad.gif
Gal butu galima i kunigunda69@gmail.com  ax.gif

ir as dar vis laukiu sio zurnaliuko...gal atsiras geru mamyciu ir pades
vilmine.k@gmail.com

pasilieku laukti ir is anksto sakau aciu.
Atsakyti
Iš tikrųjų problemėlė su miminukas2 įkeltų žurnalų parsisiuntimu. Pirmoji nuoroda iš vis kažkokia įdomi, o iš antrosios gal kokį vieną kartelį pataikiau parsisiųst g.gif .
Miminukas2, būk draugė dar kartelį, gal išeitų kur nors kitur juos patalpinti? Taip norisi tuos žurnalus turėti 4u.gif
Dar kartelį ačiū visoms, kurios pasidalina žurnaliukais.
Atsakyti
Mamytės parsisiūsti tikrai galima, tik faikui djvu reikia programos kitos atsidaryti. Man atsisiuntė per abi nuorodas.
Atsakyti
QUOTE(Bonapartas @ 2010 01 21, 09:48)
Mamytės parsisiūsti tikrai galima, tik faikui djvu reikia programos kitos atsidaryti. Man atsisiuntė per abi nuorodas.

Na, zinokit, neatidaro ir man schmoll.gif , ir jei ten yra tokie apribojimai - turbut ir ateityje nepavyks verysad.gif . Atsidaryti djvu neturiu jokiu problemu. Kai is kokio deposit, naudojuosi papildomai siuo puslapiu http://en.savefrom.net/, kur nukopinus url, galima atsisiusti zurnalus, net jei ir deposit puslapyje uzdetas apribojimas. Taciau net jis neveikia su kitomis duotomis nuorodomis lens.gif
Atsakyti
QUOTE(muza @ 2010 01 21, 20:54)
Na, zinokit, neatidaro ir man  schmoll.gif , ir jei ten yra tokie apribojimai - turbut ir ateityje nepavyks  verysad.gif . Atsidaryti djvu neturiu jokiu problemu. Kai is kokio deposit, naudojuosi papildomai siuo puslapiu http://en.savefrom.net/, kur nukopinus url, galima atsisiusti zurnalus, net jei ir deposit puslapyje uzdetas apribojimas. Taciau net jis neveikia su kitomis duotomis nuorodomis  lens.gif

Per ta puslapi galima atsisiusti, tik tam tikrose svetainese laikomus failus, pvz. depositfiles.com, filefactory.com, bitroad.net, zshare.net, sendspace.com, mediafire.com
Rapidshare ir tam kitam netinka smile.gif
Atsakyti
Ксюша для тех, кто вяжет № 1 2010
user posted image

deposit
Atsakyti
Katia 7 layette
user posted image
deposit
Atsakyti
MinuKasitood 2008-4

user posted image

8Mb, Jpg
depozit
Atsakyti
Gal kas turit "Rastai" nr.4 ? smile.gif
Atsakyti
Mezginiu pasaulis 2009 ziema spec Nr.12

user posted image

4shared
multi-up
Atsakyti
ačiū labai, Linele314 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2010 01 22, 12:46)
Katia 7 layette
user posted image
deposit

gal galit mergaitės pasidalinti šiuo žurnaliuku, nes jau nebeleidžia parsisiųsti blush2.gif
AČIŪ drinks_cheers.gif kamuoliukas82@gmail.com
Atsakyti