Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai Nr.8

Ar kam nors leidžia parsisiųsti pagal šitas nuorodas ? Man kažkodėl ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2010 01 20, 19:22)
Ar kam nors leidžia parsisiųsti pagal šitas nuorodas ? Man kažkodėl ne  g.gif

ir man neleidzia schmoll.gif
Atsakyti
Kaip suprantu - tai šiandien dienai išnaudoti jau visi siuntimosi "bilietėliai" Lietuvai. Teks palaukti rytojaus....
Papildyta:
po 12 nakties vėl skaitliukas atsistos ant 0 ir bus galima bus siųstis iš Rapidshare
Atsakyti
QUOTE(miminukas2 @ 2010 01 20, 20:35)
Kaip suprantu - tai šiandien dienai išnaudoti jau visi siuntimosi "bilietėliai" Lietuvai. Teks palaukti rytojaus....
Papildyta:
po 12 nakties vėl skaitliukas atsistos ant 0 ir bus galima bus siųstis iš Rapidshare

Aš bandau jau ne pirmą dieną anksčiau jūsų įkeltus žurnaliukus, bet visąlaik rašo Error verysad.gif Nepavyksta man parsisiųsti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 20 sausio 2010 - 20:47
QUOTE(Jolancike @ 2010 01 20, 19:22)
Ar kam nors leidžia parsisiųsti pagal šitas nuorodas ? Man kažkodėl ne  g.gif

ir man neleidzia. verysad.gif
Atsakyti
Aš pati kai pabandau - man leidžia. Bandykit geriau ryte, ir vis tikrinkit, kada leis siųstis. Aišku, ne dabar - dabar rašo, kad jau išnaudoti visi siuntimai mūsų šaliai. Rapidhare anksčiau būdavo - uždeda apribojjimą, per valanda gali atsissiųsti ne daugiau kaip vieną failą, o dabar dar labiau apribojo nemokamą siuntimąsi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miminukas2: 20 sausio 2010 - 21:10
man taip pat vakar jau neleido siūstis, šiandien ryte aštuntą įsijungiau kompa, ir ką manot. jau neleido siūstis. kaškas nemiegojo.
Atsakyti
Na, tikiuosi, kad vis dėlto bus galima atsisiųsti žurnaliukus.

Vestiditos a ganchillo 2 - pdf
user posted image
Nuoroda1
Nuoroda2

10 aprėdų lėlytei barbei vašeliu

Bet žinokit, kažkas juos atsisiunčia, nes prie kiekvieno failiuko aš matau, kiek kartų jis buvo siųstas....
Atsakyti
Labai aciu uz zurnaliukus 4u.gif Turiu toki klausimeli, jei is rapidshare neleidzia siustis arba komplikuotai leidzia, kodel talpinami zurnaliukai ten? ax.gif Juk yra kitu talpinimo svetainiu, is kur galima siustis bet kada ir kiek tik nori. 4shared, mediafire, zshare ir pan.
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2010 01 20, 21:02)
ir man neleidzia schmoll.gif

As ne viska is cia siunciuosi, bet ka siunciuosi, viska parsisiunciu. Kartais ne is pirmo karto, bet vis tiek galiausiai duoda siustis. Jei raso error, gal pabandykit per kita narsykle? as naudojuosi opera, jokiu problemu.
Atsakyti
sakykit, ar kam nors pavyko sulaukti sio zurnalo user posted image. Rasiau tai merginai, kuri pasigyre, kad turi, bet taip nieko ir negavau verysad.gif
Gal butu galima i kunigunda69@gmail.com ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 20 sausio 2010 - 22:11
QUOTE(eya @ 2010 01 20, 22:06)
As ne viska is cia siunciuosi, bet ka siunciuosi, viska parsisiunciu. Kartais ne is pirmo karto, bet vis tiek galiausiai duoda siustis. Jei raso error, gal pabandykit per kita narsykle? as naudojuosi opera, jokiu problemu.

Aš bandžiau ir Mozilla Firefox, ir Internet Explorer, tas pats, jokios naudos, būtent miminukas2 įkeltų žurnalų neduoda siųstis nei vakare nei naktį po dvylikos, na anksti ryte nebandžiau, nes dirbu g.gif
Atsakyti