Ar kam nors leidžia parsisiųsti pagal šitas nuorodas ? Man kažkodėl ne
QUOTE(Jolancike @ 2010 01 20, 19:22)
ir man neleidzia
QUOTE(miminukas2 @ 2010 01 20, 20:35)
Kaip suprantu - tai šiandien dienai išnaudoti jau visi siuntimosi "bilietėliai" Lietuvai. Teks palaukti rytojaus....
Papildyta:
po 12 nakties vėl skaitliukas atsistos ant 0 ir bus galima bus siųstis iš Rapidshare
Papildyta:
po 12 nakties vėl skaitliukas atsistos ant 0 ir bus galima bus siųstis iš Rapidshare
Aš bandau jau ne pirmą dieną anksčiau jūsų įkeltus žurnaliukus, bet visąlaik rašo Error Nepavyksta man parsisiųsti
QUOTE(Jolancike @ 2010 01 20, 19:22)
ir man neleidzia.
Aš pati kai pabandau - man leidžia. Bandykit geriau ryte, ir vis tikrinkit, kada leis siųstis. Aišku, ne dabar - dabar rašo, kad jau išnaudoti visi siuntimai mūsų šaliai. Rapidhare anksčiau būdavo - uždeda apribojjimą, per valanda gali atsissiųsti ne daugiau kaip vieną failą, o dabar dar labiau apribojo nemokamą siuntimąsi...
man taip pat vakar jau neleido siūstis, šiandien ryte aštuntą įsijungiau kompa, ir ką manot. jau neleido siūstis. kaškas nemiegojo.
Labai aciu uz zurnaliukus Turiu toki klausimeli, jei is rapidshare neleidzia siustis arba komplikuotai leidzia, kodel talpinami zurnaliukai ten? Juk yra kitu talpinimo svetainiu, is kur galima siustis bet kada ir kiek tik nori. 4shared, mediafire, zshare ir pan.
QUOTE(adra @ 2010 01 20, 21:02)
ir man neleidzia
As ne viska is cia siunciuosi, bet ka siunciuosi, viska parsisiunciu. Kartais ne is pirmo karto, bet vis tiek galiausiai duoda siustis. Jei raso error, gal pabandykit per kita narsykle? as naudojuosi opera, jokiu problemu.
sakykit, ar kam nors pavyko sulaukti sio zurnalo . Rasiau tai merginai, kuri pasigyre, kad turi, bet taip nieko ir negavau
Gal butu galima i kunigunda69@gmail.com
Gal butu galima i kunigunda69@gmail.com
QUOTE(eya @ 2010 01 20, 22:06)
As ne viska is cia siunciuosi, bet ka siunciuosi, viska parsisiunciu. Kartais ne is pirmo karto, bet vis tiek galiausiai duoda siustis. Jei raso error, gal pabandykit per kita narsykle? as naudojuosi opera, jokiu problemu.
Aš bandžiau ir Mozilla Firefox, ir Internet Explorer, tas pats, jokios naudos, būtent miminukas2 įkeltų žurnalų neduoda siųstis nei vakare nei naktį po dvylikos, na anksti ryte nebandžiau, nes dirbu