Įkraunama...
Įkraunama...

Šuniuko auginimas ir auklėjimas

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 16, 19:15)
mes kitokio suniuka neturim salygu auginti, todel toki isigijom smile.gif

kokiu 1,5 kg didesnis turbūt suplėšytų rankinuką? verysad.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 16, 20:15)
kita ziema bus zymiai didesnis,

kitą žiemą jis išvis nežinos su kuo tas laukas valgomas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 16, 21:42)
kokiu 1,5 kg didesnis turbūt suplėšytų rankinuką? verysad.gif  console.gif

tai jis dar tiek ir pasunkes, jei ka tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 16, 21:50)
kitą žiemą jis išvis nežinos su kuo tas laukas valgomas  blink.gif

nebijokit jus tik lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai oras atsils iki pliusines temperaturos vel eisim i lauka smile.gif
Atsakyti
bet tai pliusinė temp. nusimato dar laabai negreitai, o 5 mėnesiai, tai jau ne toks ir nabagėlis. Paskui šuniukas pats bijos tos lauko aplinkos g.gif mano nuomone, tai čia traumavimo pradžia. bent po kelias min. į lauką išeiti. dar negirdėjus tokio bajerrio, kad į lauką šunio neišvesti blink.gif nors kai neturiu jokio supratimo apie mažiukus šitus, tai gal čia normalu skaitosi????
Atsakyti
Nenormalu cia, nenormalu kad suo i lauka iki pavasario neina doh.gif
Na, prilasina siek tiek kol batus uzdedat, bet ne sofa sumyža, gi didelis skirtumas.
Tikrai, kol orai atšils jau tas šuniukas nežinos kas tas laukas ir kam reikalingas. Šuo yra šuo nepriklausomai nuo jo dydžio.
Aš kažkaip įtariu, kad kai oras -20 tai šeimininkė tingi i lauka eit, vat ir atsakymas jums i klausima.
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 16, 21:15)
tai jis dar tiek ir pasunkes, jei ka tongue.gif

vajei kokia nelaimė..... unsure.gif
Atsakyti
Mano keletas draugių augina tuos miniatiurinius trumpaplaukius šuniukus ir vaikšto su jais į lauką be jokių problemų....Aišku į pusnis tų šuniukų neveda, bet šiaip pabėgioti kur sniegas numindžiotas tai jiems labai daug džiaugsmo būna smile.gif Juk ir su mažu šuniuku galima pabėgioti, kad jis daug judėtų ir tada visai nešalta jiems smile.gif
Atsakyti