Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testai

QUOTE(Čioma @ 2010 08 27, 08:21)
Sveikos  4u.gif
O mano istorija su testais yra tokia:
paskutinių mėnesinių pirma diena buvo 07 26d. Tai jau vakar kaip ir turėjo man būti mėnesinės, bet kadangi pas draugus dar vakar vakare pasisėdėjau, o ir testą tik vakare nusipirkau, tai grįžusi namo 23val. Pasidariau testą ir ką jūs sau manote?  bigsmile.gif Ogi matau II. Nunesiau vyrui parodyti ir paklausiau ar jis mato ta pati ka ir as?  biggrin.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif
Abi išryškėjo labai stipriai, bet tik praėjus kelioms minutėms  wub.gif
Tai šįryt jau žinojau, kad gadinu, bet vis tiek gadinau testą ir jis vėl taip pat parodė tokias pačias juosteles  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O juokingiausia tai, kad mes mylėjomės šį mėn be apsaugų tik du kartus  lotuliukas.gif  doh.gif rugpjūčio pirmoj savaitėj ir praeitą savaitę, vat kaip būna, kai prieš metus bandėm ir bandėm, pusę metų taip niekas ir neužkibo, nors ND darėm tikrai dažnai  doh.gif Matyt ateina laikas ir likimas viską suklosto taip kaip reikia  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Zakon podlasti,bet cia y gera biggrin.gif pas mus lygiai tas pats buvo,aplamai ta menesi tik keli kartai ir gavosi,bet matyt gerai pataikem tiesiai y viduriuka biggrin.gif cia kai sunu planavom smile.gif
Atsakyti
smile.gif labas ,pasiskaitinejau,man is vis nereguliarios menesines,nebuvo 4 menesius jau,,,,gyvenimo tempas itemptas ir tt,dingsta atsiranda ir tt.uztai zadejau eit jau pas gine ,nusipirkau juostele viena aj galvoju be menesiniu vistiek abejotina nors ir pykino rytais,rode vaiduokly net nustebau toki stora nerysku,sian vel nusipirkau ir vel panasus esiu ryt pas gine ir ziuresiu ka sakys.bet juk be reguliariu menesiniu pastot imanoma?vieni gasdino sake neimanoma kiti galima kazi kaip yra .... blush2.gif
Atsakyti
Pastoti su nereguliariu ciklu tikrai įmanoma smile.gif
Atsakyti
atsiprasau uz bukuma, o kas yra DPO ?
Atsakyti
QUOTE(zeni @ 2010 08 29, 18:27)
atsiprasau uz bukuma, o kas yra DPO ?

Diena (-os) po ovuliacijos.
Atsakyti
smile.gif aciu ,prazdiuginot 4u.gif
Atsakyti
Pirmą NT pasidariau, kai turėjo prasidėti mm, bet nieko neparodė (gal dėl to, kad ne ryte dariau g.gif ), kitą už poros dienų - vėl nieko , o trečias parodė vaiduoklį. Tada sekantį jau pasidariau iš ryto ir pagaliau parodė visą grožį thumbup.gif
Kiek jei nerodo, tai dar nereiškia , kad nesi nestuke.gif , bet jei rodo, tai 100 procentų, kad nestuke.gif .
Papildyta:
QUOTE(panele_roze @ 2010 08 29, 10:14)
smile.gif labas ,pasiskaitinejau,man is  vis nereguliarios menesines,nebuvo 4 menesius jau,,,,gyvenimo tempas itemptas ir tt,dingsta atsiranda ir tt.uztai zadejau eit jau pas gine ,nusipirkau juostele viena aj galvoju be menesiniu vistiek abejotina nors ir pykino rytais,rode vaiduokly net nustebau toki stora nerysku,sian vel nusipirkau ir vel panasus esiu ryt pas gine ir ziuresiu ka sakys.bet juk  be reguliariu menesiniu pastot imanoma?vieni gasdino sake neimanoma kiti galima kazi kaip yra .... blush2.gif

Nepergyvenk, tikrai įmanoma.
Mano draugė buvo ampulę įsisiūvus, tai po išimimo virš pusės metų nei vieno karto neturėjo mm, o pastojo.
Papildyta:
QUOTE(Bučiukas @ 2010 08 23, 17:52)
Aha mane irgi elektroniniai testai domina, kur juos rast ir kiek kainuoja?  g.gif

O kam???
UK jų pilna, bet nematau prasmės pirkti. Ar pažiūrėsi į 2 juosteles ar į besišysantį elektroninį veidelį, rezultatas bus tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2010 08 30, 11:33)
UK jų pilna, bet nematau prasmės pirkti. Ar pažiūrėsi į 2 juosteles ar į besišysantį elektroninį  veidelį, rezultatas bus tas pats  mirksiukas.gif

Dariaus ir tą, ir tą, kai Olandijoje gyvenau. Tai galiu pasakyti, kad paprastas dar smagiau - matai, kaip antra juostelė ryškėja wub.gif
O gal merginos kalba apie tuos elektroninius, kur nėštumo savaites parodo? Bet to tai nepirkčiau. Koks tikslas? Pagal mmm galima savaites apsiskaičiuoti irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_roze @ 2010 08 29, 12:14)
smile.gif labas ,pasiskaitinejau,man is  vis nereguliarios menesines,nebuvo 4 menesius jau,,,,gyvenimo tempas itemptas ir tt,dingsta atsiranda ir tt.uztai zadejau eit jau pas gine ,nusipirkau juostele viena aj galvoju be menesiniu vistiek abejotina nors ir pykino rytais,rode vaiduokly net nustebau toki stora nerysku,sian vel nusipirkau ir vel panasus esiu ryt pas gine ir ziuresiu ka sakys.bet juk  be reguliariu menesiniu pastot imanoma?vieni gasdino sake neimanoma kiti galima kazi kaip yra .... blush2.gif

tikrai imanoma,as pavyzdys kaip tik siuo metu mirksiukas.gif mmm niekada nebuvo reguliarios, net vaistus geriant...po pirmo nestumo sirgau tik tris kartus, nors nemaitinu jau nuo 6men.kai dukrytei buvo...paskut mmm pirma diena.buvo liepos 15, pries tai nebuvo apie du menesius, o pastojimo tikslia data zinau, rugpjucio 9 ir 10,ta prasme tik nuo tu dienu galejau pastot,nes iki tol su mb atskirai atostogavom...va tep,tikrai buna taip ir su nereguliariu ciklu viskas imanoma,ir dar is pirmo karto wub.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2010 08 30, 13:01)
Dariaus ir tą, ir tą, kai Olandijoje gyvenau. Tai galiu pasakyti, kad paprastas dar smagiau - matai, kaip antra juostelė ryškėja wub.gif
O gal merginos kalba apie tuos elektroninius, kur nėštumo savaites parodo? Bet to tai nepirkčiau. Koks tikslas? Pagal mmm galima savaites apsiskaičiuoti irnesakyk.gif

dariau ir toki,ir toki, kur nestumo savaites parodo,labai gerai tokiom kaip man,nes jei pagal mm skaiciuot man gautusi praktiskai dviem savaitem didesnis nestumas nei yra is tikro wub.gif bet dariau ir ta paprasta paskui, nes labai norejosi pamatyt ta stebuklingai isryskejancia antra juostele wub.gif

o testus pradejau daryt nuo numanomos menesiniu nepasirodymo datos, pirmi du nieko neparode,aisku,nes buvo per mazai laiko,o praejus savaitei,elektroninis jau parode nestuma... wub.gif
Atsakyti
Katik pasidariau testuką, antra juostelė nelabai ryški, bet visgi puikiai matosi... tikiuosi pakartojusi po poros dienų galėsiu džiaugtis gegužiuku... ax.gif tikiuosi mm nebepasirodys.. Jos nereguliarios, bet apytikriai vakar ar šiandien jau turėjo pasirodyt... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina_nr_1: 30 rugpjūčio 2010 - 17:26
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 08 30, 17:24)
tikiuosi pakartojusi po poros dienų galėsiu džiaugtis gegužiuku... :

Sveikinu! Jei jau matai nerysku, pamatysi ir rysku smile.gif As irgi taip norejau geguziuko, deja man NT kaip uzsispyres tik I rode...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyvis: 31 rugpjūčio 2010 - 14:08
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 08 30, 18:24)
Katik pasidariau testuką, antra juostelė nelabai ryški, bet visgi puikiai matosi... tikiuosi pakartojusi po poros dienų galėsiu džiaugtis gegužiuku... ax.gif tikiuosi mm nebepasirodys.. Jos nereguliarios, bet apytikriai vakar ar šiandien jau turėjo pasirodyt... ax.gif

Sveikinu 4u.gif Nepergyvenk jei nerodys ir po poros dienu. Man parode tik savaite po to, kai turejo prasideti mm. Tiksliau iki to vaiduoliai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaco: 31 rugpjūčio 2010 - 14:22