Kaip man aiskino daktare jau gali vaiduokliaut su geru testu (ka turejo omeny nezinau gal tie is brangesniu pvz. puodelis) ,nors buna isimciu ir su paprastom pigiom juostelem kaip daktare juokavo jai jau yra nestumas tai per padidinamaji stikla tikrai iziuresi antra juostele nors plika akim gali nesimatyt...kas buvo ir man kai norejau su antru greiciau pastot,per pirma neisejo o su antru ciklu dariausi testa atrode kad tik I matosi,bet gerai gerai isiziurejus matesi ir antra pries gera sviesa
Gal yra kam taip buvę? Pasidariau nestumo testą(vakare)-buvo viena juostelė. Testą pmiršau vonioj, o po poros valandų pamačiqau kad antra išryškėjo, bet nelabai ryški.Pakartojau testą ryte-vėl lygiai tas pats Pradžioj viena, o po kažkiek laiko atsiranda antra. Man taip dar nėra buvę. Tai dabar net nesuprantu laukiuosi aš ar ne. Testą dariausi dėl to kad mmm kažkokios neaiškios, vos vos kraujuoja. Gal kas gali pakomentuoti?
QUOTE(darausra @ 2010 08 19, 18:20)
Gal yra kam taip buvę? Pasidariau nestumo testą(vakare)-buvo viena juostelė. Testą pmiršau vonioj, o po poros valandų pamačiqau kad antra išryškėjo, bet nelabai ryški.Pakartojau testą ryte-vėl lygiai tas pats Pradžioj viena, o po kažkiek laiko atsiranda antra. Man taip dar nėra buvę. Tai dabar net nesuprantu laukiuosi aš ar ne. Testą dariausi dėl to kad mmm kažkokios neaiškios, vos vos kraujuoja. Gal kas gali pakomentuoti?
o kaip pas tave instrukcijoje parasyta po kiek laiko vertini?, nes dazniausiai buna po 5 min. jei po 10 min. ziuresi tai testukas jau gali buti netikslus
darausra> po ilgesnio laiko visada atsiranda antra juostele. testo instrukcijos tas berods yra pamineta kaip perspejimas
O testu pasitikiu, ir gine sake, kad jei testas rodo nestuma, tai dazniausiai 100% ir pasitvirtina..
O testu pasitikiu, ir gine sake, kad jei testas rodo nestuma, tai dazniausiai 100% ir pasitvirtina..
pasidariau NT ir matosi antras neryskus pagaliukas vaiduokliukas, kaip suprast dabar ar as jau ar cia tik optine apgaule
QUOTE(aukselisr @ 2010 08 20, 16:55)
pasidariau NT ir matosi antras neryskus pagaliukas vaiduokliukas, kaip suprast dabar ar as jau ar cia tik optine apgaule
Jau itariu pakartok po keliu dieneliu,bus uztikrinta
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 08 20, 18:00)
kaip butu saunu kad pasitvirtintu
QUOTE(aukselisr @ 2010 08 20, 16:55)
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 08 20, 17:00)
Kazkaip manau as irgi kad gali buti nestumas Idomu butu suzinoti kaip yra is tiesu :ax:gal dar kartojote testuka?
QUOTE(Dalika @ 2010 08 20, 14:43)
darausra> po ilgesnio laiko visada atsiranda antra juostele. testo instrukcijos tas berods yra pamineta kaip perspejimas
Man gine ta pati sake. Pasitikiu nestumo testais
QUOTE(zhiu @ 2010 08 22, 00:54)
As sandien testa pasidariau elektronini, tai rasake jog esu nescia 2-3 savaites, bet nepamenu kuria tiksliai diena praeita karta prasidejo mm, susirgti tureciau 20-22 dienomis, tai dar bijau kad nebbutu taip jog visdelto dar nesu nescia ir kad mm neprasidetu...
Kaip as noriu to elektroninio testo nerandu niekaip kaip i Lt parsisiust gal kas turit parduoti?
Man irgi neiasku kai kas, 10-14 DPO rytais - vaiduokliukas bet jis toks pats neryskeja plonas rausvas, o va siandien 15 DPO pasidariau per pietus ir toks ryskus kazi kodel taip skiraisi ..