Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testai

per visą mėnesio laikotarpį nebuvo anei vieno nėštumo požymio, o testus dariausi tik dėl to, kad vėlavo, nors nerimauti net neturėjau dėl ko g.gif o paskui jau panikuoti pradėjau dėl tų dviejų teigiamų doh.gif doh.gif HCG dariausi iškart antrą dieną po testų atlikimo. Nieko nerodė smile.gif nei karto nekraujavau, taip kad persileidimo nebuvo smile.gif testai pamelavo.
Atsakyti
Merginos ir su didesniais nestumais nekraujuoja, nesioja nesivystancius leliukus kol galiausiai gydytoja patvirtina, kad nestumas nesivystantis. Normalu, kad nekraujavai, viskas issivale su menesinemis smile.gif
Kraujas nerode, nes jei nesivysto, vadinasi ir HCG neauga.

Ne daktare as, tai nesakau, kad tau ivyko persileidimas, bet as netikiu, kad testas is oro gali parodyti II biggrin.gif nesu realybeje tokiu dalyku girdejusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bastete@: 13 gruodžio 2013 - 09:58
bet jei hcg nieko nerode tai ir nesilauke, nes kad ir nesivystantis butu vis tiek kazkiek padidejes turejo but hcg bent as taip suprantu g.gif
Atsakyti
jeigu viskas, sakot, išsivalė su mėnesinėm, tai turėjo iškristi gemaliukas, nes man dabar būtų jau du mėnesiai smile.gif neradau jokio gemaliuko, o mėnesinės labai įprastos: gausios ir skausmingos. Esu skaičiusi, kad RapiPreg gali suklysti, o aš būtent tuos pirmiausiai ir dariausi du. Trečias buvo kitos firmos, parodė ale teigiamą po trijų valandų tik, kai vertinti jau tikrai negalima.
Atsakyti
QUOTE(Fantastique @ 2013 12 13, 14:28)
jeigu viskas, sakot, išsivalė su mėnesinėm, tai turėjo iškristi gemaliukas, nes man dabar būtų jau du mėnesiai  smile.gif  neradau jokio gemaliuko, o mėnesinės labai įprastos: gausios ir skausmingos. Esu skaičiusi, kad RapiPreg gali suklysti, o aš būtent tuos pirmiausiai ir dariausi du. Trečias buvo kitos firmos, parodė ale teigiamą po trijų valandų tik, kai vertinti jau tikrai negalima.

tai va butent kad butum macius gemaliuka iskritusi jei butu persileidimas o jei jo nebuvo tai ir nebuvai pastojus smile.gif o testai aisku buna klysta, o ten po triju valandu tuo labiau rezultato negalima vertint smile.gif
Atsakyti
RapiPreg testas man parode teigiama rezultata po poros sekundziu, tai nebuvo vienodos juosteles ryskumo, bet tikrai ryski antra atsirado. Nors buvau 100% uztikrinta, kad nepastojau biggrin.gif nusipirkau kitos firmos testus ir neparode nestumo. Tai tie testai RapiPreg niekamtike.
Atsakyti
Sveikos merginos, na as su savo istorija. Paskutines mm buvo lapkricio 1, siaip ciklas nereguliarus, mazdaug 35 dienos. Praeita savaite dariausi 2 NT vienas nieko neparode nei kontrolines nei antros, antrasis neigiamas. MM dar nera. Pozymiai tempia pilvo apacia, paskauda sona viena ar kita, nakti skauda nugara. Jauciu sleikstuliuka, pavalgiau skanius pietus ir jauciu,kad negera, taip jau kelias dienas. Ar galiu but nescia?
Atsakyti
QUOTE(atrastoji sviesele @ 2013 12 13, 14:09)
Sveikos merginos, na as su savo istorija. Paskutines mm buvo lapkricio 1, siaip ciklas nereguliarus, mazdaug 35 dienos. Praeita savaite dariausi 2 NT vienas nieko neparode nei kontrolines nei antros, antrasis neigiamas. MM dar nera. Pozymiai tempia pilvo apacia, paskauda sona viena ar kita, nakti skauda nugara. Jauciu sleikstuliuka, pavalgiau skanius pietus ir jauciu,kad negera, taip jau kelias dienas. Ar galiu but nescia?

keliauk HCG pasidaryti ir viskas bus labai aišku. Pasidomėk, kur tavo mieste daro. Atsakymą dar tą pačią dieną gali sužinoti.
Atsakyti
QUOTE(mylum @ 2013 12 13, 15:57)
keliauk HCG pasidaryti ir viskas bus labai aišku. Pasidomėk, kur tavo mieste daro. Atsakymą dar tą pačią dieną gali sužinoti.

ryt zadu pasidaryt dar viena NT.
Su vyru planuojam leliuka jau 3 menesiai. Keista,kad neskauda krutines, nei tempia, nei pabribnkus...
Atsakyti
QUOTE(jente24 @ 2013 12 13, 12:49)
RapiPreg testas man parode teigiama rezultata po poros sekundziu, tai nebuvo vienodos juosteles ryskumo, bet tikrai ryski antra atsirado. Nors buvau 100% uztikrinta, kad nepastojau  biggrin.gif  nusipirkau kitos firmos testus ir neparode nestumo. Tai tie testai RapiPreg niekamtike.

Bet ji ne vienos firmos testus daresi g.gif
As kokiu 4 firmu testus isbandziau, ir pigius ir brangesnius, bet nei vienas neaptiko mano nestumo, nors as buvau nescia ir menesines jau seniausiai velavo. Nei po valandos, nei po dvieju testas nerode II doh.gif Atsimenu uzsirasiau pas gine del dingusiu menesiniu (nors tikejau, kad nescia, bet neatmeciau galimybes, kad gal kas negerai), tada vel pakartojau testa ir jau pagaliau parode nestuma. Vyras liepe dar viena darytis, nes negalejo patiketi, bet ir kitas jau parode II nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(atrastoji sviesele @ 2013 12 13, 15:03)
ryt zadu pasidaryt dar viena NT.
Su vyru planuojam leliuka jau 3 menesiai. Keista,kad neskauda krutines, nei tempia, nei pabribnkus...

Man sake, kad HCG neuztenka darytis viena karta, butinai reikia pakartoti po 3 dienu. Jeigu yra augimas, vadinasi nestuke.gif
Man krutine pati pirma ir sukele itarima, kad mums su vyru pavyko ax.gif po to seke silpnumas, galvos apsvaigimas, venos ant krutines pradejo rysketi. Daug kam is nesciuju tempia ar maudzia pilva, tai man to nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bastete@: 13 gruodžio 2013 - 15:41
teks pirmadieni kulniuoti ir pasidaryti hcg, kad viskas butu aisku, nes kazkaip jau nervuoja mm nera, testas neigiamas (na gal ji per anksti dariausi).....
o man krutine normali, nei skauda, nei tempia... gal siek tiek padidejus. todel abejoju,kad laukiuos... Gal del kokio uzdegimo uztruko mm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atrastoji sviesele: 13 gruodžio 2013 - 15:43
QUOTE(atrastoji sviesele @ 2013 12 13, 15:41)
teks pirmadieni kulniuoti ir pasidaryti hcg, kad viskas butu aisku, nes kazkaip jau nervuoja mm nera, testas neigiamas (na gal ji per anksti dariausi).....
o man krutine normali, nei skauda, nei tempia... gal siek tiek padidejus. todel abejoju,kad laukiuos... Gal del kokio uzdegimo uztruko mm?

Jeigu ciklas nereguliaus, tai pastoti galejai nezinia kada 4u.gif ar bent nutuoki kada pas tave buvo OV?

Gal per anksti reikstis pozymiams 4u.gif
Atsakyti