Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testai

QUOTE(kristote87 @ 2012 04 23, 16:23)
o as siandien dariausi NT ir apytiksliai po valandos kazkur parode antra juostele stai tokia...
user posted image

tai lauksiu dar pora dienu ir vel kartosiu.

jeigu nesilauktumėt, tai ir būtų neigiamas testas, o jei jau teigiamas, tai ir viskas.. Man pačiai išryškėjo tik po 2h.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 04 30, 20:28)
jeigu nesilauktumėt, tai ir būtų neigiamas testas, o jei jau teigiamas, tai ir viskas..  Man pačiai išryškėjo tik po 2h..  4u.gif

deja.. atejo mano mmm po keliu dienu po testo darymo sad.gif na bet sitas ciklas bus thumbup.gif nestuke.gif optimiste as biggrin.gif

O apie tuos testus kurie man vaiduokliavo paskui pasiskaiciau tai ju daugiau nebepirksiu, nes jie 50% vaiduokliauja nors nestumo ir nera. Nervu gadinimas tik su jais.

Jei kuri Danijoj gyvenat, nepirkit testu "Valmed" schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,testas teigiamas o va pasidariau hcg ir yra maziau negu 2.. Vadinasi testas meluoja... doh.gif doh.gif
http://www.part.lt/p...d2cda888141.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gesvita: 21 gegužės 2012 - 22:10
QUOTE(Gesvita @ 2012 05 22, 00:04)
Sveikos,testas teigiamas o va pasidariau hcg ir yra maziau negu 2.. Vadinasi testas meluoja... doh.gif  doh.gif
http://www.part.lt/p...d2cda888141.jpg

Bet kažkas tai Jums tikrai kabinosi. Nes kiek žinau, jei jau nors 1 yra - reiškiasi kažkas kabinosi. Todėl ir testas vaiduokliavo.
Atsakyti
pirmadieni einu pas gine,sestadieni dar bandysiu NT pasidaryt smile.gif bus kaip bus
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
papasakosiu kaip man buvo..
nusipirkau išankstinio nėštumo nustatymo testą - Viola, kainavo 22 ltl. PAsidariau jį kelios dienos iki mm, nes buvau peršalusi, ir nežinojau ar galiu gerti vaistus, ar nesilaukiu, nes planavome lelliuką wub.gif na ir ką, testas buvo neigiamas, ramia sąžine išgėriau gripex tabletę..
na ir ka jūs galvojat, mmm nesulaukiau, pasidariau NT už 2 ltl, juostelinį, jis parodė kuo ryškiausiai II 4u.gif wub.gif ir taip, ginė patvirtino, kad laukiuosi smile.gif
Atsakyti
Per šias dvi savaites išgadinau 6 nėštumo testus, visokius- ankstyiausius, normalius, kasetinius. Visi kaip susitarę rodo neigiamą. Mėnesinės vėluoja jau 11 dienų, paskutiniai santykiai buvo prieš 35 dienas (mylėjausi pirmą dieną po mėnesinių, bet po to dar dvi dienas pasirodė po lašelį kraujo). Dvi praėjusias savaites skaudėjo gimdos plote, pas ginekologę patekti vis neišeina, nes ji tai serga, tai nukelia susitikimą. Norėčiau, kad nėštumo nebūtų, nes du "direktoriukai" namie lau laksto ir ropoja, trečias galėtų dešimtmetį palaukti biggrin.gif Ar gali visi iš eilės nėštumo testai meluoti? Visus dariausi tvarkingai- ryte, pats pirmas šlapimas ir tik tada, kai mėnesinės jau vėlavo, vadinasi po santykių visvien buvo praėję apie mėnesį. Cirkai. blink.gif Gal kuriai taip buvo?
Atsakyti
Man juosteliniai NT melavo doh.gif
po 2min - tada kai reik vertint - nieko neroydavo, o paskui atsirasdavo vaiduokliai... Bet tokiais juk tikėt negalima (pagal naudojimosi instrukciją).
Pirmą kartą pamačius vaiduoklį pasidariaukraujo tyrimą - hcg buvo<1, vadinasi nieko.
Kitą kart esant analogiškai situacijai kai negalėjau susigaudyti ar čia teigiamas ar neigiamas testas ir pasidarius kraujo tyrimą hcg vuvo >1000 lotuliukas.gif
Taigi, bent jau ties pigiausiais juosteliniais NT labai paisitikėt nereiktų doh.gif
Atsakyti
Man paprasti juosteliniai testai nemelavo, parodė labai anksti neryškia juostele, tą pačia diena pasidariau elektroninį parodė Pregnant 1-2, ir dar HCG pasidariau, taip pat nėštumą patvirtino. biggrin.gif

Juostelinių kinietiškų esu prigadinus tikrai nemažai, kaip nesilaukiau, tai nieko ir nerodė ax.gif
Atsakyti
Man juostelinis viena kart yra rtodes vaiduokliuka, kuris nepasitvirtino, bet ir tai tas vaiduokliukas labiau buvo mano vaizuotej lotuliukas.gif O veliau darydavaus visad kasetinius, nes man jie patogesni buvo ir kai jau buvau nestuke.gif is kart ryskios II nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos, turiu viena klausima, ar imanoma pastoti jei sueities metu nebeaige viduje bet gerai neapsivales vel grizo i vidu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keite123456 @ 2012 05 27, 18:00)
sveikos merginos, turiu viena klausima, ar imanoma pastoti jei sueities metu nebeaige viduje bet gerai neapsivales vel grizo i vidu? unsure.gif

tikimybe aisku kad yra. Jei tai buvo tavo vaisingos dienos tuomet manau imanoma
Atsakyti