laba,tai koke kaina juosteliu? taip pagalvojau gal geriau pora juosteliu pirkt nei viena kasetuke
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 01 11, 10:52)
laba,tai koke kaina juosteliu? taip pagalvojau gal geriau pora juosteliu pirkt nei viena kasetuke
paieskok info internete, siaip apie 5lt kainuoja...
labas vakaras,
turiu toki klausimuka gal ir kvaila, bet noriu jusu nuomones...
vakar dariausi NT ir rode neigiamai (menesines veluoja kazkur 10), kadangi vakar visa diena buvau uzimta tai neturejau kada nubegt i vaistine nusipirkti dar viena pakatojimui.. tai siandien ryte panaudojau ta pati vakaryksti testa ir testukas parode gana ryskia antra juostele... ar galiu tureti nors maza vilti kad pastojau ? aciu mamukai uz atsakymus ir nuomones.
vakar dariausi NT ir rode neigiamai (menesines veluoja kazkur 10), kadangi vakar visa diena buvau uzimta tai neturejau kada nubegt i vaistine nusipirkti dar viena pakatojimui.. tai siandien ryte panaudojau ta pati vakaryksti testa ir testukas parode gana ryskia antra juostele... ar galiu tureti nors maza vilti kad pastojau ? aciu mamukai uz atsakymus ir nuomones.
QUOTE(gal:) @ 2012 01 11, 22:07)
labas vakaras,
Menesines veluoja gana ilgai, tai tikrai gali buti nestumo pozymis. Bet manau tiksliau galetu atsakyti naujas nestumo testas atliktas rytoj ryte
QUOTE(gal:) @ 2012 01 12, 00:26)
butinai rytoj palartosiu norejau tik isgirsti nuomones..nes rytojus atrodo taip negreit ateis
itariu, kad taip
lauksim gerų naujienų
niu va pasidariau vakar testuka (kasete) ir parode vaiduokliuka poto vakare vel pakartojau bet ta paprasta plonyte juostele ir nieko neberode.. bet buvau pries tai labai vandens daug prigerus, tai sisaliukas buvo permatomas kaip vanduo
nezinau net ka aglvoti..siandien dar nesusirgau..bet vis dar skauda pilvuko apacia kaip pries menesines
nezinau net ka aglvoti..siandien dar nesusirgau..bet vis dar skauda pilvuko apacia kaip pries menesines
Geriausiai daryti is ryto tik atsikelus. Vaiduokliukas ir man buvo kai velavo apie 5 dienas mmm..
manau, neisnervink, palauk kelias dieneles ir viskas išaiškės. O jei , tai ir juostelė išryškės
sveikos merginos mano drauge ,tai daresi gal pries 3 mesesius testuka ir jai parode tas pigesnis testas neryskia antra juostele,nubego i vaistine nusipirkt jau prangesnio testo ir jai ten rode tik viena juostele,ir dabar pries savaite vel tikrinosi ir lygiai tas pats buvo vienas rodo antra juostele neryskia,o kitas testas nerodo antros juosteles tai ir kaip galima suprasti toki dalyka?nejaugi tikrai yra testu vaiduokliuku:)?