QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 12 21, 13:14)
Bet, žinokit, kakavos geriau nedėti į pudros glaistą Kokybiškos dabar sunkoka gauti, o nekokybiška suskystina glajų ir jis nebestingsta
O kaip ta Saldvos raudoni popieriniai pakeliai? Man atrodo sita dar tinkama, bent jau i pyragus dedu ir triufeliams liukra is ju verdu. Nebandei i grybukus, neskystina?
Grybukų receptas (skirtas kepsti su "senovine" formine keptuve) :
200 g grietinės
3 kiaušiniai
150g margarino
200g cukraus
1 šaukštelis sodos (užgesinti citrinos rūgšt. arba actu)
400g miltų
vanilės
Gerai išplakti cukrų su kaiušiniais, sudėti grietinę ir vanilę ir užgesintą sodą. Viską išmaišyti.Supilti miltus, vėl išmaišyti. Supilti išlydytą atvėsusį margariną.
as visad kepu pagal si recepta
200 g grietinės
3 kiaušiniai
150g margarino
200g cukraus
1 šaukštelis sodos (užgesinti citrinos rūgšt. arba actu)
400g miltų
vanilės
Gerai išplakti cukrų su kaiušiniais, sudėti grietinę ir vanilę ir užgesintą sodą. Viską išmaišyti.Supilti miltus, vėl išmaišyti. Supilti išlydytą atvėsusį margariną.
as visad kepu pagal si recepta
vakar savo akim maciau nemazai grybuku keptuviu pirkti ERMITAZE tokios kaip a alia rusiskos, sunkios, ir dar buvo cirviniu vafliu keptuviu.
Sukrautos pacioj apatinej lentynoj, tam skyriuj kur kepimo formos
Sukrautos pacioj apatinej lentynoj, tam skyriuj kur kepimo formos
JOLKA999 gybuku grozys neapsakytas
eisiu ir as kepti pagal tavaji receptuka,tik turiu klausimuka ,ar vietoj margakino sviesta naudoti galima.?skonis kazin nesikeis
eisiu ir as kepti pagal tavaji receptuka,tik turiu klausimuka ,ar vietoj margakino sviesta naudoti galima.?skonis kazin nesikeis
QUOTE(rimoska1 @ 2009 12 24, 13:01)
JOLKA999 gybuku grozys neapsakytas
eisiu ir as kepti pagal tavaji receptuka,tik turiu klausimuka ,ar vietoj margakino sviesta naudoti galima.?skonis kazin nesikeis
eisiu ir as kepti pagal tavaji receptuka,tik turiu klausimuka ,ar vietoj margakino sviesta naudoti galima.?skonis kazin nesikeis
sviesto deti nebandziau tad negaliu pasakyti.aciu
o voverusku ar nebandet kept? zadu kept, bet nezinau, ar gausis
QUOTE(jurda @ 2009 12 26, 15:49)
o voverusku ar nebandet kept? zadu kept, bet nezinau, ar gausis
as kepiau voveruskas, gavosi labai skanios, tik kad truputi gere riebalus, bet cia manau del to, jog su naminiu pienu dariau, per riebu tikriausiai. dabar sakiau bandysiu deti vietoj pieno vandens, mano mociute taip visad kepdavo, tai jos budavo pasakiskai skanios, tirpo burnoje o receptas labai paprastas
2kiausiniai
1st pieno
1st miltu
na ir iskepus apibarstymui cukraus pudros.