Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

Bet, žinokit, kakavos geriau nedėti į pudros glaistą schmoll.gif Kokybiškos dabar sunkoka gauti, o nekokybiška suskystina glajų ir jis nebestingsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 12 21, 13:14)
Bet, žinokit, kakavos geriau nedėti į pudros glaistą  schmoll.gif Kokybiškos dabar sunkoka gauti, o nekokybiška suskystina glajų ir jis nebestingsta  doh.gif

O kaip ta Saldvos raudoni popieriniai pakeliai? Man atrodo sita dar tinkama, bent jau i pyragus dedu ir triufeliams liukra is ju verdu. Nebandei i grybukus, neskystina?
Atsakyti

nu as beveik visad dazau su kakava ir sustingsta liuksiskai,
o dabar tai atradau toki glaju maximoj, trys litai su centais kainuoja, vokiskas, raudonam pakely,
tereikia siltam vandeny pakeli pasildyt ir vsio:)
Atsakyti
Grybukų receptas (skirtas kepsti su "senovine" formine keptuve) :

200 g grietinės
3 kiaušiniai
150g margarino
200g cukraus
1 šaukštelis sodos (užgesinti citrinos rūgšt. arba actu)
400g miltų
vanilės

Gerai išplakti cukrų su kaiušiniais, sudėti grietinę ir vanilę ir užgesintą sodą. Viską išmaišyti.Supilti miltus, vėl išmaišyti. Supilti išlydytą atvėsusį margariną.


as visad kepu pagal si recepta thumbup.gif
Atsakyti
vakar savo akim maciau nemazai grybuku keptuviu pirkti ERMITAZE ax.gif tokios kaip a alia rusiskos, sunkios, ir dar buvo cirviniu vafliu keptuviu.
Sukrautos pacioj apatinej lentynoj, tam skyriuj kur kepimo formos 4u.gif
Atsakyti
user posted image

stai ir mano grybai sventiniam stalui smile.gif ax.gif
Atsakyti
JOLKA999 gybuku grozys neapsakytas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
eisiu ir as kepti pagal tavaji receptuka,tik turiu klausimuka ,ar vietoj margakino sviesta naudoti galima.?skonis kazin nesikeis g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 24, 14:27)
user posted image

stai ir mano grybai sventiniam stalui smile.gif  ax.gif

VAU....
Atsakyti
QUOTE(rimoska1 @ 2009 12 24, 13:01)
JOLKA999 gybuku grozys neapsakytas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
eisiu ir as kepti pagal tavaji receptuka,tik turiu klausimuka ,ar vietoj margakino sviesta naudoti galima.?skonis kazin nesikeis g.gif  g.gif

sviesto deti nebandziau schmoll.gif tad negaliu pasakyti.aciu smile.gif
Atsakyti
o voverusku ar nebandet kept? zadu kept, bet nezinau, ar gausis
Atsakyti
Parodau savo grybukus ax.gif tik aguonas buvau visai pamirsusi doh.gif


user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2009 12 26, 15:49)
o voverusku ar nebandet kept? zadu kept, bet nezinau, ar gausis



as kepiau voveruskas, gavosi labai skanios, tik kad truputi gere riebalus, bet cia manau del to, jog su naminiu pienu dariau, per riebu tikriausiai. dabar sakiau bandysiu deti vietoj pieno vandens, mano mociute taip visad kepdavo, tai jos budavo pasakiskai skanios, tirpo burnoje smile.gif o receptas labai paprastas
2kiausiniai
1st pieno
1st miltu
na ir iskepus apibarstymui cukraus pudros.
Atsakyti