Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

ingridake,linksmo tau gimtadienio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nufotkink atidaryta keptuve ir idek cia,paziuresim kas cia negerai g.gif gal per mazai teslos idejai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridake @ 2009 12 12, 17:03)
Labas vakaras mergaites,atejau biski pas jus pasiguost,nu nusipirkau as sendie grybuku keptuve,labai jos norejau seniai turguij i ja ziurejau,nu sendie pagaliau ja nusipirkau,mokejau 50lt spizine gera tokia,nu prisidariau teslos kuri recepta  cia radau ir pradejau kept,tada supratau kad apsisoviau,niekada nebuvau macius grybuku keptuves ir net neisivaizdavau kaip ji turi atrodyt,joje telpa 10 grybuku,bet keptuve maza ir grybukai labai mazi,kotukai labai ploni,beto kazkaip matyt nesueina ji gerai tai grybai gaunasi negrazus tokie prasikeite,vienas zodis visiskas nusivylimas,o as maniau kad gera daikta sau gimtadieniui pasidovanosiu,sendie mano gimtadienis o dovanu gavau su....... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  pripyliau vandens ir iskepiau vaikams marginiu blynu,gavosi labai skanus vaikai valgo tik ausys kruta doh.gif

Su gimtadieniu pirmiausiai! 4u.gif

O gal ta keptuve gera, tik tau nepavyko su tesla g.gif ar keptuve sueina ar ne, bet juk idejus teslos i kaubureli, jis issipucia, ir neturi prasmes joks prasisketimas. Gal tu dedi i abi puses tesla? (nes as buvau taip sumascius daryt, kol vyras nepaprotino doh.gif ) smile.gif
Atsakyti
Va tokia

user posted image
Atsakyti
Nu įdomi, aš pirmąkart tokią matau unsure.gif
Atsakyti
Nu jo ma ji visai nepatiko,tesla pyliau tik i viena puse,o kai ji usidaro tai matyt susiskersuoja tai puse galvutes biski kazkaip zemiau gaunas,ir kutukas i sona nueina,nu vienu zodziu s.....
Atsakyti
Kazin pries kiek laiko galima issikepti tuos grybukus, kur biskvitine tesla, kad jie issilaikytu skanus iki svenciu? Laikas tiksi, o as tiek visko noriu issikepti... ir tie riesuteliai su idaru, tai turbut kamb.temp.ilgai negali stoveti? g.gif
Atsakyti
[quote=ingridake,2009 12 12, 19:02]
Va tokia

ir aš lygiai tokią pat buvau nusipirkus iš turgaus,tai nešiau atgal blush2.gif ,geras pardavėjas papuolė -gražinau(dar5 lt. palikau jam,bele paėmė),tai keptuvės atsikračiusi džiaugiausi labiau negu nusipirkusi
Atsakyti
Prikepiau pas anyta grybuku ant dujines virykles. Visai kitas darbas nei ant elektrines. Ant dujines tik ras ras ir iskepa. Ir dar papuosiau visus karsta.gif
Atsakyti
niu saunuole, rugiagele26. As taio ir nekepiau vakr grybuku sutingau juodai ax.gif .
Atsakyti
Sveiki, o galima tuos visus dalykėlius kepti ant elektrinės viryklės su keraminiu paviršiumi? smile.gif O gal yra specialios keptuvės?
Atsakyti
na merginos pasakykit jus grybuku kotujus merkiat ar dazot,ar labai tirsta baltymo su pudra mase gaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2009 12 19, 22:04)
na merginos pasakykit jus grybuku kotujus merkiat ar dazot,ar labai tirsta baltymo su pudra mase gaunas 4u.gif

as dazau su teptuku, tirstumas tai kaip giretines panasiai smile.gif
Atsakyti