QUOTE(keno @ 2011 01 10, 18:02)
kas gali atsakyti,kodel prikibo prie keptuves?
susiradau grybuku recepta. keptuve radau sena,dar nuo rusu laiku-gaidukai.viska isploviau,iskaitinau,ir aliejumi patepiau-nu kimba tesla nors tu ka
Gal tik viena puse kaitinate, reikia apversti ir kita puse kaitinti, o paskiua ir riebaliuku reikia ilasint. Man tai buvo kai skubejau savo pipirams iskepti visa kruva grozybiu, jiems svarbiausia forma, gali buti neapteplioti, tik svarbu grybas, vovere, riesutas, bevalgydami istisas pasakas kuria, voverei duoda riesuta, gryba, ir galu gale nelieka nieko
- nei voveres, nei gerybiu
, tai as susikroviau tris petelnes, viena grybuku, kita riesutuku, o dar kita voveraiciu, norejau vienu suviu tris zuikius nusaut, nebespejau apversti, tai is tos skubos, man prikibo butent prie tos puses, kurios nebuvau pakaitinusi, vienu zodziu ziopla, o jau tiek kartu kepu kepu, tai daugiau nebeskubu
Kas del voverusku (traskiu zagareliu) ten tu ant pagaliu, tai jetau, mano vaikai kaip puola prie ju, pirma syki kai kepiau, man nesiseke, paskui isigudrinau su saukstu tesla apipilt toje vietoje kur reikia, tai ir koteliai neblogi gavosi, nu va, o sakykit nieko tyokio, jei as siek tiek degtines ivarvinau, mano vaikai jos gavo, ar ji isgaruoja, kazkokios voveruskos grazesnes lyg gavosi
Nelabai esu kulinare, bet jau kas is teslos, tai tas musu seimai yra butinybe