Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

Niu va, siandien tik gavau formele ir jau isbandziau Nojolevar receptuka thumbup.gif

Skanios, bet skonis ne toks, koks buvo mociutes keptu. Sakykit gal skirtumas yra tame, kad viriau aliejui, o ne taukuose g.gif

Mano pirmosios voveruskos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 01 08, 20:11)
Niu va, siandien tik gavau formele ir jau isbandziau Nojolevar receptuka thumbup.gif

Skanios, bet skonis ne toks, koks buvo mociutes keptu. Sakykit gal skirtumas yra tame, kad viriau aliejui, o ne taukuose  g.gif

Mano pirmosios voveruskos 4u.gif
user posted image

mazdaug koks ju dydis?
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 01 09, 09:50)
mazdaug koks ju dydis?

ta prasme g.gif kokia formele tokia ir voveruska ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 01 09, 11:53)
ta prasme  g.gif kokia formele tokia ir voveruska ax.gif

as suprantu kad kaip formele. Bet pas mamos buvo forma is triju voveraiciu ir didoka, o pas drauges yra viena kepama ir tokia mazute. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 01 09, 15:06)
as suprantu kad kaip formele. Bet pas mamos buvo forma is triju voveraiciu ir didoka, o pas drauges yra viena kepama ir tokia mazute.  rolleyes.gif

iskepusios voveruskos galvytes skersmuo beveik 6,5cm. o nuo kotelio apacios iki pat virsaus 5,5cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 01 09, 15:42)
iskepusios voveruskos galvytes skersmuo beveik 6,5cm. o nuo kotelio apacios iki pat virsaus 5,5cm  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
O aš norėčiau paklaust: ar tiems lazdyno riešutukams iškept reikalinga forma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzindzilina @ 2011 01 03, 22:34)
Del keptuviu turguose dar noriu savo nuomone pasakyt, nu, neturiu as galimybes nulekt i kita Lietuvos puse del dvieju keptuviu, tikrai nepasimoka, o dar su savo vaikais, kuriu apart manes niekas nepriziuri doh.gif, o mano puske apsivertus darbais, kad ir netoli Vilniaus gyvena, tai kazkaip nepatogu, viena karta pasiuliau nulekt paieskot i Gariunus keptuviu, nu malesi ji ten davesi, nieko panasaus nerado, norejo grybuku keptuves, tai tokia moterele rado su keliom keptuvem, bet grybukiniu neturejo, sake, kad gal tures, tai kainuotu nuo 65 lt. Puske prasikeike tam turguj, susalo, vienu zodziu, sake geriau sumoketi keliais litais brangiau, be to siuntimas is to puslapio nekainuoja, tai man patogiausiai buvo, parsiunte moteris registruotu pirmenybiniu pastu ir moket uz siuntima nereikejo.
Noreciau voverusku  uzsisakyt is ten http://seija-keptuve.../...overuÅ”koms
, bet ne del to, kad jau labai ju noreciau, kad galeciau savo vaikus ismokyt voveres valgyt, nu nevalgo jie mano grybu, tiek prisirinkom rudeni, daugiausia voveraiciu, buvo tiesiog skeciais pridyge blink.gif , o neikalbinu suvalgyt ne vieno grybo, tai bent palyginimui pasiulyciau suvalgyt viena netikra miltine, o kita tikra, man taip gaila tiek grybu saldyklyje prikrauta, jau baigiu isdalint giminaiciams. Ir is vis, mano vaiku maisto racionas labai siauras, turbut islepinau.
zachira, labai grazus tavo medelis su baravykaisi ir saldainiais, puiki ideja thumbup.gif

Ačiū Dzindzilina sugalvojau eksprontu,nes per Kaledas šventeme gimtadienį birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 09, 19:06)
O aš norėčiau paklaust: ar tiems lazdyno riešutukams iškept reikalinga forma?  g.gif

Lazdyno riešutukus aš darau iš meduolinės tešlos, tik dedu truputį daugiau miltų, kad neištižtų nuo karščio. Suformuoju paprastus apvalius žirniukus ir kepu. Forma reikalinga graikiškiems riešutams.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 01 09, 19:59)
Lazdyno riešutukus aš darau iš meduolinės tešlos, tik dedu truputį daugiau miltų, kad neištižtų nuo karščio. Suformuoju paprastus apvalius žirniukus ir kepu. Forma reikalinga graikiškiems riešutams.

o kaip atrodo tie lazdynu riesutukai? blush2.gif Kazkaip neteko matyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 01 09, 19:59)
Lazdyno riešutukus aš darau iš meduolinės tešlos, tik dedu truputį daugiau miltų, kad neištižtų nuo karščio. Suformuoju paprastus apvalius žirniukus ir kepu. Forma reikalinga graikiškiems riešutams.

Vat šiandien ir kepiau iš meduolinės tešlos, tai man jie išsklido į šalis, gavosi tokie paplokšti.... dėl miltų kiekio - dėkui, kitąsyk bandysiu vėl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 01 08, 20:11)
Niu va, siandien tik gavau formele ir jau isbandziau Nojolevar receptuka thumbup.gif

Skanios, bet skonis ne toks, koks buvo mociutes keptu. Sakykit gal skirtumas yra tame, kad viriau aliejui, o ne taukuose  g.gif

Mano pirmosios voveruskos 4u.gif
user posted image


Vis ateinu, pavarvinu seile... ir jau reikia tokios formeles cool.gif ruosiuosi okupuot ta keptuviu puslapi biggrin.gif
Atsakyti