Niu va, siandien tik gavau formele ir jau isbandziau Nojolevar receptuka
Skanios, bet skonis ne toks, koks buvo mociutes keptu. Sakykit gal skirtumas yra tame, kad viriau aliejui, o ne taukuose
Mano pirmosios voveruskos
QUOTE(asaraa @ 2011 01 09, 09:50)
mazdaug koks ju dydis?
ta prasme kokia formele tokia ir voveruska
QUOTE(vivir @ 2011 01 09, 11:53)
ta prasme kokia formele tokia ir voveruska
as suprantu kad kaip formele. Bet pas mamos buvo forma is triju voveraiciu ir didoka, o pas drauges yra viena kepama ir tokia mazute.
QUOTE(asaraa @ 2011 01 09, 15:06)
as suprantu kad kaip formele. Bet pas mamos buvo forma is triju voveraiciu ir didoka, o pas drauges yra viena kepama ir tokia mazute.
iskepusios voveruskos galvytes skersmuo beveik 6,5cm. o nuo kotelio apacios iki pat virsaus 5,5cm
QUOTE(vivir @ 2011 01 09, 15:42)
iskepusios voveruskos galvytes skersmuo beveik 6,5cm. o nuo kotelio apacios iki pat virsaus 5,5cm
aciu
O aš norėčiau paklaust: ar tiems lazdyno riešutukams iškept reikalinga forma?
QUOTE(Dzindzilina @ 2011 01 03, 22:34)
Del keptuviu turguose dar noriu savo nuomone pasakyt, nu, neturiu as galimybes nulekt i kita Lietuvos puse del dvieju keptuviu, tikrai nepasimoka, o dar su savo vaikais, kuriu apart manes niekas nepriziuri , o mano puske apsivertus darbais, kad ir netoli Vilniaus gyvena, tai kazkaip nepatogu, viena karta pasiuliau nulekt paieskot i Gariunus keptuviu, nu malesi ji ten davesi, nieko panasaus nerado, norejo grybuku keptuves, tai tokia moterele rado su keliom keptuvem, bet grybukiniu neturejo, sake, kad gal tures, tai kainuotu nuo 65 lt. Puske prasikeike tam turguj, susalo, vienu zodziu, sake geriau sumoketi keliais litais brangiau, be to siuntimas is to puslapio nekainuoja, tai man patogiausiai buvo, parsiunte moteris registruotu pirmenybiniu pastu ir moket uz siuntima nereikejo.
Noreciau voverusku uzsisakyt is ten http://seija-keptuve.../...overuŔkoms
, bet ne del to, kad jau labai ju noreciau, kad galeciau savo vaikus ismokyt voveres valgyt, nu nevalgo jie mano grybu, tiek prisirinkom rudeni, daugiausia voveraiciu, buvo tiesiog skeciais pridyge , o neikalbinu suvalgyt ne vieno grybo, tai bent palyginimui pasiulyciau suvalgyt viena netikra miltine, o kita tikra, man taip gaila tiek grybu saldyklyje prikrauta, jau baigiu isdalint giminaiciams. Ir is vis, mano vaiku maisto racionas labai siauras, turbut islepinau.
zachira, labai grazus tavo medelis su baravykaisi ir saldainiais, puiki ideja
Noreciau voverusku uzsisakyt is ten http://seija-keptuve.../...overuŔkoms
, bet ne del to, kad jau labai ju noreciau, kad galeciau savo vaikus ismokyt voveres valgyt, nu nevalgo jie mano grybu, tiek prisirinkom rudeni, daugiausia voveraiciu, buvo tiesiog skeciais pridyge , o neikalbinu suvalgyt ne vieno grybo, tai bent palyginimui pasiulyciau suvalgyt viena netikra miltine, o kita tikra, man taip gaila tiek grybu saldyklyje prikrauta, jau baigiu isdalint giminaiciams. Ir is vis, mano vaiku maisto racionas labai siauras, turbut islepinau.
zachira, labai grazus tavo medelis su baravykaisi ir saldainiais, puiki ideja
Ačiū Dzindzilina sugalvojau eksprontu,nes per Kaledas šventeme gimtadienį
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 09, 19:06)
O aš norėčiau paklaust: ar tiems lazdyno riešutukams iškept reikalinga forma?
Lazdyno riešutukus aš darau iš meduolinės tešlos, tik dedu truputį daugiau miltų, kad neištižtų nuo karščio. Suformuoju paprastus apvalius žirniukus ir kepu. Forma reikalinga graikiškiems riešutams.
QUOTE(Tepaluota @ 2011 01 09, 19:59)
Lazdyno riešutukus aš darau iš meduolinės tešlos, tik dedu truputį daugiau miltų, kad neištižtų nuo karščio. Suformuoju paprastus apvalius žirniukus ir kepu. Forma reikalinga graikiškiems riešutams.
o kaip atrodo tie lazdynu riesutukai? Kazkaip neteko matyt
QUOTE(Tepaluota @ 2011 01 09, 19:59)
Lazdyno riešutukus aš darau iš meduolinės tešlos, tik dedu truputį daugiau miltų, kad neištižtų nuo karščio. Suformuoju paprastus apvalius žirniukus ir kepu. Forma reikalinga graikiškiems riešutams.
Vat šiandien ir kepiau iš meduolinės tešlos, tai man jie išsklido į šalis, gavosi tokie paplokšti.... dėl miltų kiekio - dėkui, kitąsyk bandysiu vėl.
QUOTE(vivir @ 2011 01 08, 20:11)
Niu va, siandien tik gavau formele ir jau isbandziau Nojolevar receptuka
Skanios, bet skonis ne toks, koks buvo mociutes keptu. Sakykit gal skirtumas yra tame, kad viriau aliejui, o ne taukuose
Mano pirmosios voveruskos
Skanios, bet skonis ne toks, koks buvo mociutes keptu. Sakykit gal skirtumas yra tame, kad viriau aliejui, o ne taukuose
Mano pirmosios voveruskos
Vis ateinu, pavarvinu seile... ir jau reikia tokios formeles ruosiuosi okupuot ta keptuviu puslapi