Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

QUOTE(Tepaluota @ 2010 12 19, 14:42)
Pasirodau, ką nuveikiau per savaitgalį  ax.gif
Turėjo būti ežiukai, gavosi kažkokie avinai laugh.gif
Grybauskiai, iš viso apie 400vnt.  doh.gif

man irgi panasus i avinukus, bet labai mieli mirksiukas.gif
blink.gif kiek cia laiko reikia kepti tuos grybus?
Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2010 12 19, 15:01)
blink.gif  kiek cia laiko reikia kepti tuos grybus?

Kai įgundi, tai dienos užtenka laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 12 19, 13:42)

Labai grazus jusu kepiniai. Iskept tai greit iseina, o kiek dienu dazyti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 12 19, 21:04)
o kiek dienu dazyti?  verysad.gif

Viską kepiau ir dažiau vieną dieną. Pradėjau apie pusę 4 ryto, nes nesimiegojo, apie 14val. viskas buvo baigta ax.gif Tiesa, šiandien nusipirksiu žalių dažų ir dar pasiterliosiu, bet čia jau menkniekis.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 12 20, 07:24)
Viską kepiau ir dažiau vieną dieną. Pradėjau apie pusę 4 ryto, nes nesimiegojo, apie 14val. viskas buvo baigta  ax.gif Tiesa, šiandien nusipirksiu žalių dažų ir dar pasiterliosiu, bet čia jau menkniekis.

o tai kur paslaptis greito dziuvimo grybuku galveliu ir kotu? g.gif Gal ka nezinau ax.gif

Nes pati keturias normas prisikepiau grybuku, dali padaziau, reik kitas dalis prisiversti nudazyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 20 gruodžio 2010 - 15:47
Tai kad labai greitai jie džiūna unsure.gif Glajus iš cukraus pudros, baltymų ir rūgštelės, bliūdas į bliūdą, šildau ir dažau. Džiūna pusvalandį, max valandą.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 12 20, 18:10)
Tai kad labai greitai jie džiūna  unsure.gif Glajus iš cukraus pudros, baltymų ir rūgštelės, bliūdas į bliūdą, šildau ir dažau. Džiūna pusvalandį, max valandą.

nesupratau g.gif
Atsakyti
Į vieną dubenį įpili karšto vandens, įstatai kitą dubenį su liukru, nuolat laikai ant laaabai mažos ugnies, vis pamaišant ir dažai grybukus.
Atsakyti
kepiau grybukus pagal seną tarybinių laikų receptą.

Grybukai

6 kiaušinių tryniai
0,5 kg cukraus
0,5 l. grietinės
2 litrai miltų
0,5 kg sviesto ir margarino pusiau (aš dėjau tik margariną)
1 šaukštelis nugesintos sodos
vanilinio sukraus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 12 21, 07:38)
Į vieną dubenį įpili karšto vandens, įstatai kitą dubenį su liukru, nuolat laikai ant laaabai mažos ugnies, vis pamaišant ir dažai grybukus.

o kam sildyt? g.gif pasidarau as ta glaju ir mozoju ant grybuku, isdziuna irgi gana greitai g.gif
Atsakyti
Skanaus smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram-une: 21 gruodžio 2010 - 18:31
QUOTE(vivir @ 2010 12 21, 16:28)
o kam sildyt?  g.gif  pasidarau as ta glaju ir mozoju ant grybuku, isdziuna irgi gana greitai  g.gif

O kam mozot, jei galima paprasčiau ir greičiau> Be to, taip grybukas lengviau pasidengia, tuoj pat nubėga glajaus perteklius. Greičiau nudžiūna, mažiau nubyra. Man taip patogiau.

Ram-une, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti