Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

QUOTE(mamkaa @ 2010 11 30, 17:22)
Kokia me sandelyje pirkote? siandien buvau bazeje ir 11 snadeli, ten kur visi dziovinti vaisiai parsiduoda, prieskoniai rabara kava, tas sveriamas sokoladas, nebuvo to glaisto sad.gif
Spiceliai tik del to ir vaziavau, ir nebuvo.
k.lapelyte wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tepaluota aciu uz idejas

as siandien irgi buvau bazej, tai dar glaistu maciau kur bazej yra turgus, ten net keli prieskoniu skyriai irgi yra, irgi maciau tos konditerines glazuros 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal žinote kas Kaune galėtų iškepti kankorėžių, riešutukų, braškių....Noriu vestuvėms. smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 11 17, 22:49)
Sveikos, gal kas is Vilniaus pagal uzsakima kepate grybukus, riesutus ir visokius kitokius gerius? labai lauksiu i AZ 4u.gif mane irgi l domintu del grybuku  4u.gif

taigi dabar pilni turgeliai ir parduotuves tokiu grybuku. o ir skonis toks pats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 06 24, 11:24)
Vakar kepiau
user posted image
Tešla:
Kiaušiniai, pienas, miltai, cukrus, vanilė. Puošta pienišku šokoladu(su juodu gražiau atrodo) ir pabarstukais 4u.gif

liaba noriu paklausti? i tesla dejot cukraus ar kepat jie nesigavo riebus nes kiek zinau dedent cukru jis traukia riebalus
Papildyta:
10 kiaušinių trynių
0,5 kg sviesto
1 pakelis (250 g.) margarino
1 stiklinė medaus
2 stiklinės cukraus (suberti į verdančius riebalus)
2 stiklinės cukraus (suberti į trynius)
10 šaukštų grietinės
Malti gvaizdikėliai (pusė arbatinio šaukštelio)
2 šaukšteliai sodos (į verdančius riebalus)

Riebalus su medumi užvirinti didesniame inde. Kai užverda, sudėti cuktų ir maltus gvaizdikėlius. Pavirinus sudėti sodą, ir nuimti nuo ugnies, tik labai saugoti, kad neišbėgtų.
Kai truputį pravėsta, sudėti išsuktus su cukrumi ir pabaigoje laipsniškai sudėta grietine, kiaušinių trynius.
Gerai išsukti ir dėti prasijotus miltus.
Miltų dedama tiek, kad vos eina išmaišyti su šaukštu.
Imti pamiltuotais pirštais, susukti volelį ir dėti į riebalais pateptą formelę.
Kepti ant vidutinio karštumo ugnies.

Pabaigoje kotelius glazūruoti baltu glajumi, ir kyštelėti į sąmanas - aguonas Džiovinti glajų geriausia dedant ant kiaušinių rėmelių.

Labai skanūs. Ilgai stovi.
250gr.margarino, 0,5l. grietinės,0,5l.dirbtino medaus, 10 kiaušinių ( baltymus pasilieku liukrui),1st cukraus.2š kepimo miltelių , 5š kakavos , miltų nežinau kiekvieną kartą išeina kitaip sprendžiu kai minkau , prieskoniai - muskatas, gvazdikėliai .

Į medų sudedu cukrų ir kaitinu iki rudumo susidedu gvazdikėlius ir muskatą sumaltus.paskui viską sudedu maišau tešlą
KEPIAU PAGAL SI RECEPTA GRYBUKUS,SU KEPTUVE,TESLA GAVOSI KAIP PLASTELINAS,O APIE SKONI NET NEZINAU KAIP APIBUDINTI -TRAPUS TIRPSTA BURNOJE,KIEK ESU BANDZIUSI VISOKIU RECEPTU SITAS PATS SKANIAUSIAS,JAU BEKEPANT DAUGIAU KAIP PUSE VAIKAI PASISAVINO,KAS RAGAVO VISI GYRE,NORIU PADEKOTI FORUMIETEI KURI IDEJO SITA RECEPTA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 30, 16:22)
Kokia me sandelyje pirkote? siandien buvau bazeje ir 11 snadeli, ten kur visi dziovinti vaisiai parsiduoda, prieskoniai rabara kava, tas sveriamas sokoladas, nebuvo to glaisto sad.gif
Spiceliai tik del to ir vaziavau, ir nebuvo.
k.lapelyte wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tepaluota aciu uz idejas

Pirkau 11sand. as nepamaciau, bet kai paklausiau, tai turejo ir gabaliukais ir centukais. Pirkau sokolado spalvos, rozines ir baltos 4u.gif

O kaip puikiai ta glazura tiko puost meduoliukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 06 24, 11:24)
Vakar kepiau
user posted image
Tešla:
Kiaušiniai, pienas, miltai, cukrus, vanilė. Puošta pienišku šokoladu(su juodu gražiau atrodo) ir pabarstukais 4u.gif


Gal jau kas nors radote kur LT nusipirkti tokias formeles? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GALUZE @ 2010 12 03, 11:02)
l
Papildyta:
10 kiaušinių trynių
0,5 kg sviesto
1 pakelis (250 g.) margarino
1 stiklinė medaus
2 stiklinės cukraus (suberti į verdančius riebalus)
2 stiklinės cukraus (suberti į trynius)
10 šaukštų grietinės
Malti gvaizdikėliai (pusė arbatinio šaukštelio)
2 šaukšteliai sodos (į verdančius riebalus)

Riebalus su medumi užvirinti didesniame inde. Kai užverda, sudėti cuktų ir maltus gvaizdikėlius. Pavirinus sudėti sodą, ir nuimti nuo ugnies, tik labai saugoti, kad neišbėgtų.
Kai truputį pravėsta, sudėti išsuktus su cukrumi ir pabaigoje laipsniškai sudėta grietine, kiaušinių trynius.
Gerai išsukti ir dėti prasijotus miltus.
Miltų dedama tiek, kad vos eina išmaišyti su šaukštu.
Imti pamiltuotais pirštais, susukti volelį ir dėti į riebalais pateptą formelę.
Kepti ant vidutinio karštumo ugnies.

Pabaigoje kotelius glazūruoti baltu glajumi, ir kyštelėti į sąmanas - aguonas  Džiovinti glajų geriausia dedant ant kiaušinių rėmelių.

Labai skanūs. Ilgai stovi.
250gr.margarino, 0,5l. grietinės,0,5l.dirbtino medaus, 10 kiaušinių ( baltymus pasilieku liukrui),1st cukraus.2š kepimo miltelių ,  5š kakavos , miltų nežinau kiekvieną kartą išeina kitaip sprendžiu kai minkau , prieskoniai - muskatas, gvazdikėliai .

Į medų sudedu cukrų ir kaitinu iki rudumo susidedu gvazdikėlius ir muskatą sumaltus.paskui viską sudedu maišau tešlą 
KEPIAU PAGAL SI RECEPTA GRYBUKUS,SU KEPTUVE,TESLA GAVOSI KAIP PLASTELINAS,O APIE SKONI NET NEZINAU KAIP APIBUDINTI -TRAPUS TIRPSTA BURNOJE,KIEK ESU BANDZIUSI VISOKIU RECEPTU SITAS PATS SKANIAUSIAS,JAU BEKEPANT DAUGIAU KAIP PUSE VAIKAI PASISAVINO,KAS RAGAVO VISI GYRE,NORIU PADEKOTI FORUMIETEI KURI IDEJO SITA RECEPTA 4u.gif


Labai aciu,butinai bandysiu smile.gif
Atsakyti
laba diena kepejos,
norejau paklaust,gal kas turit po ranka recepta trapiu grybuku, nu rodos skaitau ,ale nerandu verysad.gif arba kokia nuoroda. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nugis uztikus sia temuke prisiminiau, kad kazkur rusy spintukej uzslepta mociutes formeles gelyte ir voveruska, bei kazkokia aliumine ar kokia keptuve voveryciu bigsmile.gif nugis reiks studijuot recepturas ir traukt i dienos sviesa formas doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 08 gruodžio 2010 - 03:09
Labai skanūs. Ilgai stovi.
250gr.margarino, 0,5l. grietinės,0,5l.dirbtino medaus, 10 kiaušinių ( baltymus pasilieku liukrui),1st cukraus.2š kepimo miltelių , 5š kakavos , miltų nežinau kiekvieną kartą išeina kitaip sprendžiu kai minkau , prieskoniai - muskatas, gvazdikėliai .

Į medų sudedu cukrų ir kaitinu iki rudumo susidedu gvazdikėlius ir muskatą sumaltus.paskui viską sudedu maišau tešlą
KEPIAU PAGAL SI RECEPTA GRYBUKUS,SU KEPTUVE,TESLA GAVOSI KAIP PLASTELINAS,O APIE SKONI NET NEZINAU KAIP APIBUDINTI -TRAPUS TIRPSTA BURNOJE,KIEK ESU BANDZIUSI VISOKIU RECEPTU SITAS PATS SKANIAUSIAS,JAU BEKEPANT DAUGIAU KAIP PUSE VAIKAI PASISAVINO,KAS RAGAVO VISI GYRE,NORIU PADEKOTI FORUMIETEI KURI IDEJO SITA RECEPTA


noriu kepti pagal si recepta grynukus,bet nesuprantu kiausiniu cia tik trynius reik naudoti,ar visa kiausini?
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2010 12 08, 13:39)
Labai skanūs. Ilgai stovi.
250gr.margarino, 0,5l. grietinės,0,5l.dirbtino medaus, 10 kiaušinių ( baltymus pasilieku liukrui),1st cukraus.2š kepimo miltelių , 5š kakavos , miltų nežinau kiekvieną kartą išeina kitaip sprendžiu kai minkau , prieskoniai - muskatas, gvazdikėliai .

Į medų sudedu cukrų ir kaitinu iki rudumo susidedu gvazdikėlius ir muskatą sumaltus.paskui viską sudedu maišau tešlą
KEPIAU PAGAL SI RECEPTA GRYBUKUS,SU KEPTUVE,TESLA GAVOSI KAIP PLASTELINAS,O APIE SKONI NET NEZINAU KAIP APIBUDINTI -TRAPUS TIRPSTA BURNOJE,KIEK ESU BANDZIUSI VISOKIU RECEPTU SITAS PATS SKANIAUSIAS,JAU BEKEPANT DAUGIAU KAIP PUSE VAIKAI PASISAVINO,KAS RAGAVO VISI GYRE,NORIU PADEKOTI FORUMIETEI KURI IDEJO SITA RECEPTA
noriu kepti pagal si recepta grynukus,bet nesuprantu kiausiniu cia tik trynius reik naudoti,ar visa kiausini?



taigi aiskiai parasyta- trynius sunaudoja teslai, o is baltymu gamina glaju grybam dazyt ax.gif
biski loginio mastymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2010 12 10, 08:58)
taigi aiskiai parasyta-  trynius sunaudoja teslai, o is baltymu gamina glaju grybam dazyt ax.gif
biski loginio mastymo blush2.gif

oi oi oi ,ne vsisi zino kas tas liukras gun_bandana.gif gudruole mat tongue.gif
Atsakyti