O ar gali but bloga ne tesla, o keptuve, prie kurios tesla limpa?
Pirkau keptuve dar praejusiais metais (ieskojau forume, kaip pamisus, nes noras buvo sventas reikalas, tai isigijau ta senovine). Bandziau viena karta kepti pagal kazkuri cia pateikta recepta. Pries kepant tepiau keptuve aliejum, bet du kartus isgrandziau prikibusius grybus (ka cia grybus, trupiniai ten jau gavos) ir tuom pasibaige mano kepiniai Galvoju, artejant sventem reiktu vel pabandyt, bet jei vel tas pats
QUOTE(Požiūris @ 2010 11 26, 23:56)
O ar gali but bloga ne tesla, o keptuve, prie kurios tesla limpa?
Pirkau keptuve dar praejusiais metais (ieskojau forume, kaip pamisus, nes noras buvo sventas reikalas, tai isigijau ta senovine). Bandziau viena karta kepti pagal kazkuri cia pateikta recepta. Pries kepant tepiau keptuve aliejum, bet du kartus isgrandziau prikibusius grybus (ka cia grybus, trupiniai ten jau gavos) ir tuom pasibaige mano kepiniai Galvoju, artejant sventem reiktu vel pabandyt, bet jei vel tas pats
Man tas pats buvo su nauja keptuve. Jau norejau mest siuksliu dezen Paskaiciau visas grybuku temas ir emiausi is naujo darbo. Istepiau keptuve aliejum ir ilgai ilgai kaitinau, kol namai dumuose skendejo, tada dar karta pabandziau kept, vis tiek dar lipo, tada procedura pakartojau ir krptuve tapo tinkama naudoti. Pabanfykit pakaitinti.
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 26, 19:29)
Gal turit foto voveriu, kur kepete. Turiu ir as tokia keptuve dvi voveres ir trys grybai, tai labai kada retai kepu, nes neismanau kai papuosti voveres.
gerai kad turiu kita keptuve kur tik grybai, ne skitaip vargas butu kol su ana prikepciau grybuku.
gerai kad turiu kita keptuve kur tik grybai, ne skitaip vargas butu kol su ana prikepciau grybuku.
Ne foto neturiu
Kas del teslos lipimo prie keptuves, tai ir man taip buvo pirma karta, nors keptuvei metu turbut 30.
Tai dabar visa laika kai pradedu maisyt tesla, uzstatau kaist keptuve, ir kai jau tesla paruosta, keptuve buna ikaitus Ir pries kepima patepu aliejum, bet tik viena karteli.
Siandien bazej uzsipirkau glaistu Sokoladinio, balto sokolado ir rozinio 1Kg kaina - 9,9Lt, O gabalas sokolado, kur buvo ankciau ideta, tai kainuoja berods 17,49lt/kg.
As ir siandien issikepiau dviguba norma grybuku, ir visus jau pilnai nusidaziau Ryt jau ir skrandziui dziaugsmo bus
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 26, 19:29)
neismanau kai papuosti voveres.
Voverių uodegytes, ausytes per konditerinį maišelį su plonu antgaliu puoškit tokiu pat glaistu, kaip grybukų kotelius. Tokiu pat principu puoškit pilvelį, šonus, iš rudo šokolado padarykit akytes.
Kažką panašaus:
stai kiek prikepiau sesei ir mamai su gimtadieniu
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 11 29, 23:04)
grozis jauciu ir skanus labai
Gal kas zino,kaip nesaldu sokolada paversti saldziu.Gavau dovanu gabala sokolado,bet jis be cukraus ir nezinau kokiom proporcijom ir ko deti.Bandziau ant garu voneles su cukrum ir sviestu deti,bet gavos kieta kose.Labai lauksiu paaiskinimu,aciu.
Mergaites,o jusu kepami grybukai,ar buna trapus,na tokie tarsi tirptu burnoje,na man niekaip nesigauna,mama vis kepdavo ir pamenu tikrai trapus budavo,o man niekaip nesigauna,jei nesunku imeskite recepta,nes maniskis kazkas gal ne taip ,
QUOTE(vivir @ 2010 11 27, 12:31)
Siandien bazej uzsipirkau glaistu Sokoladinio, balto sokolado ir rozinio 1Kg kaina - 9,9Lt, O gabalas sokolado, kur buvo ankciau ideta, tai kainuoja berods 17,49lt/kg.
Kokia me sandelyje pirkote? siandien buvau bazeje ir 11 snadeli, ten kur visi dziovinti vaisiai parsiduoda, prieskoniai rabara kava, tas sveriamas sokoladas, nebuvo to glaisto
Spiceliai tik del to ir vaziavau, ir nebuvo.
k.lapelyte
Tepaluota aciu uz idejas
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 30, 17:22)
Kokia me sandelyje pirkote? siandien buvau bazeje ir 11 snadeli, ten kur visi dziovinti vaisiai parsiduoda, prieskoniai rabara kava, tas sveriamas sokoladas, nebuvo to glaisto
k.lapelyte
Tepaluota aciu uz idejas
k.lapelyte
Tepaluota aciu uz idejas
aciukas. bet ir apzoros mes. sausainius cia virs 3kg ir dar du tortus padariau (apie 5kg) po savaitgalio nieko nebeliko
QUOTE(miskouoga @ 2010 11 27, 01:33)
Man tas pats buvo su nauja keptuve. Jau norejau mest siuksliu dezen Paskaiciau visas grybuku temas ir emiausi is naujo darbo. Istepiau keptuve aliejum ir ilgai ilgai kaitinau, kol namai dumuose skendejo, tada dar karta pabandziau kept, vis tiek dar lipo, tada procedura pakartojau ir krptuve tapo tinkama naudoti. Pabanfykit pakaitinti.
QUOTE(vivir @ 2010 11 27, 13:31)
Ne foto neturiu
Kas del teslos lipimo prie keptuves, tai ir man taip buvo pirma karta, nors keptuvei metu turbut 30.
Tai dabar visa laika kai pradedu maisyt tesla, uzstatau kaist keptuve, ir kai jau tesla paruosta, keptuve buna ikaitus Ir pries kepima patepu aliejum, bet tik viena karteli.
Aciu uz patarimus. Jauciu keptuves ikaitinime ir bus beda, nes tikrai tiek ilgai nekaitinau