Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

QUOTE(vivir @ 2010 11 24, 23:02)
problema tame, kad paprastas kainuoja daug  blush2.gif o kai reik nemazai grybuku nudazyt, su 1-2 plytelem karunos neprasisukciau  blush2.gif

kiek jum reik nudazyt grybuku? tai nuvaziuokit i baze, 11 sandely einant link maisto turgaus yra pirkt konditerines glazuros, kilogramas - 9litai. islydot ir dazot, nieko ten pilt nereik.
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 25, 00:12)
kiek jum reik nudazyt grybuku? tai  nuvaziuokit i baze, 11 sandely einant link maisto turgaus yra pirkt konditerines glazuros, kilogramas - 9litai. islydot ir dazot, nieko ten pilt nereik.

o ta glazura parsiduoda tik po kilograma ar atsverti gali keik reik? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 23, 13:51)
nu is kur tiek kantrybes sitiek grybuku prikepti  smile.gif

Super grybukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2010 11 24, 22:45)
Aciu visoms uz patarimus 4u.gif  pameginsiu tuos sokolado skonio miltelius, o jei nesigaus, bandysiu aisinga su kakava.

Va cia mano azyti su aisingu su kakava. Man visai graziai atrodo. Matiniai tokie, kaip tikri biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zhiogo_sese @ 2010 11 25, 01:40)

sito nezinau, mes perkam maisais po 5kg tai nezinau zinokit, manau kad gali atsvert , nes yra ji padeta ant prekystalio paberta i dezute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiogo_sese @ 2010 11 24, 23:40)

Parsiduoda po kiek nori, esu pirkusi, ji jau buna supakuota ivairaus dydzio gabaliukais, na ten sokoladas. Jei pie ta pati reikala kalbama. Tik kad kaina 14.90 lt, va kaip atrodo
user posted image
yra pirkti ir tokiu kaip pinigeliu apvaliu tai jie po 9 lt ir pasveria jau kiek norite 50 gramu ir t.t
Kazkur ir ju foto turejau g.gif
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 25, 07:15)
Super grybukai  thumbup.gif

user posted image
QUOTE(miskouoga @ 2010 11 25, 07:53)
Va cia mano azyti su aisingu su kakava. Man visai graziai atrodo. Matiniai tokie, kaip tikri  biggrin.gif

user posted image

oho kokia pintine, keik laiko prireike tokiam kiekiui iskepti?
Atsakyti
O as dabar issilydziau saldziaja plytele ir idejau puse juodo sokolado, bet skonis siaip sau doh.gif Grys vyras is darbo, prasysiu, kad veztu i kitas maximas gal gausiu ko nors doh.gif Gerai butu i baze papult, bet kai vyras grys, ji nebedirbs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 25, 13:49)

yra pirkti ir tokiu kaip pinigeliu apvaliu tai jie po 9 lt ir pasveria jau kiek norite 50 gramu ir t.t

mes darom is tu pinigeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 25, 14:25)
mes darom is tu pinigeliu  4u.gif

Niui tai butinai savaitgali nusipirksiu ir pabandysiu, tai pigiau gaunasi uz bet koki pirktini glaju. As pernai is tu pinigeliu bandziau daryti sokoladines rozes, bet nesigavo, nes joms reikia labai gero sokolado.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 25, 13:49)
Parsiduoda po kiek nori, esu pirkusi, ji jau buna supakuota ivairaus dydzio gabaliukais, na ten sokoladas. Jei pie ta pati reikala kalbama. Tik kad kaina 14.90 lt, va kaip atrodo
user posted image

leksiu savaitgali ir as i bazes sito gerio! thumbup.gif
Atsakyti
Mano grybukai ir riesuteliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2010 11 25, 22:06)
Mano grybukai ir riesuteliai  4u.gif

nu grazu , kuo galvutes dazytos ? 4u.gif
Atsakyti